Slapti „Netflix“ kodai – juos būtina žinoti, norint mėgautis visais platformos filmais  (5)

Paprastai kino filmų ir serialų internetinė nuomos platforma „Netflix“ jums parodo tik jums patinkančius žanrus, apie kuriuos nusprendžiama pagal žiūrėtų filmų istoriją. Norintiems praplėsti akiratį – patarimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-01-08 Slapti „Netflix“ kodai – juos būtina žinoti, norint mėgautis visais platformos filmais  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tūkstančiai kitų žanrų, galinčių jums patikti, slepiasi už kodų. Pasirodo, tų slaptų kodų yra dešimtys tūkstančių, rašo „Independent.co.uk.“

Paprastai paieška „Netflix“ platformoje reikalauja iš vartotojo įvesti tikslų filmo pavadinimą ar rinktis iš žanrinių filmų sąrašų. Pagal tai, ką jūs esate žiūrėjęs anksčiau, „Netflix“ nusprendžia, kurie žanrai jums patinka. Taigi, jūsų paieška, priklausomai nuo jūsų žiūrėtų filmų įvairovės, yra kiek apribota.

„Independent.co.uk“ atskleidė, kad „Netflix“ filmų įvairovė bus daug platesnė, jei naudosite „Netflix“ egzistuojančius kodus.

Specifiniai kodai leidžia surasti „vizualiai 5-7 metų vaikams patrauklius filmus“, „gėjų ir lesbiečių psichologiniai filmai“, „jaudinantys filmai, kuriuose vaidina Stevenas Seagalas” ir daugelį kitų filmų sąrašų.

Tarkime, norėdami susirasti filmą vaikams, turite nukeliauti į štai šį puslapį:

http://www.netflix.com/browse/genre/2851.

Svarbu atkreipti dėmesį į paskutinius keturis skaičius, kuriuos turėsite keisti, norėdami pamatyti vis kito žanro filmus.

Norėdami rasti žanro kodą, apsilankykite neoficialiuose puslapiuose. Šiame – rasite filmų sąrašą pagal žanrą ir netgi smulkesnį žanrų suskirstymą, o dar platesnį filmų sąrašą su filmų kodais rasite šiame „Google“ dokumente.

Šis triukas reikalauja naudotis naršykle, taigi juo naudotis per televiziją nebus galima. Tačiau visada galite išsirinkti filmą kompiuteriu ir tada bandyti jį surasti „Netflix“ televizijos platformoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(27)
(30)
(-3)

Komentarai (5)