„Beprotybė! 80 proc. To tikrai nesitikėjom.“ Atskleidė, kas per mažiau nei mėnesį Vilniuje nutiko su „Bolt“ šalmais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2024-05-07 17:56
Ot gerai Susižeidęs koją buvau, tereikėjo 1km paeiti. Pusiaukelėj žiūriu paspirtukas - davai nuvažiuosiu tą likutį. Atvarau į vietą, draugo šuo iš karto pult (iš džiaugsmo). Prašau, kad biški prilaikytų kol "atsirišiu" nuo paspirtuko. Anas vis tiek nerimsta... Spaudinėju ten viską ant greičio, dar tik spėjau pamatyti užrašą FINE, ką suvokiau kaip "PUIKU" (nežinojau, kad kita reikšmė yra BAUDA). Nu tai ir įkalė jie man berods 20 ar 25 EUR baudą už blogoj zonoje paliktą paspirtuką. Nu nors raudonai ten būtų kas nors užsidegę tame telefone - nieko neįprasto. Po minutės jau suprantu, bandau aiškintis situaciją, sakau pervarysiu į tinkamą vietą (viso labo 100m), o tie sako galim pusę grąžinti. Nu ir velniop tokią politiką - palikau viską kaip yra. Anksčiau BOLT naudojausi kone kiekvieną savaitę po kelis kartus, tai dabar kelis kartus per pusę metų. Ir taip išeina, kad gavęs baudą galiausiai vis tiek sutaupiau (vietoj takso renkuosi ėjimą pėsčiomis), o paspirtuko daugiau nebesinuomavau (prieš tai buvau kokius 3-4 kartus)
pirmas 2024-05-07 18:38
Žmones vogti išmokė buvusi, jau subankrutavusi santvarka. O dabar pilna bedievių, kurie nesilaiko septinto Dievo įsakymo ir bus nubausti, tikriausiai jau pomirtiniame pasaulyje.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-05-07 21:04
Dievas atleidžia visiems
kestutisz 2024-05-07 22:08
Plius, jau jei tokia tema - jei gyvensi tiesiog "dorai" tai jokių bonusų nebus, į religines knygas nepateksi. O vat jei būsi labai, labai blogas ir atsiversi (arba jei stogas nučiuoš galutinai, iki tiek kad aplinkiniams pamišimo levelis pramuš visas skales) - visai kitas reikalas :) Įdomi ta religinė literatūra šituo aspektu.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-05-07 23:45
Nebepamenu kur girdėjau šią frazę, kažkaip šviečiasi, kad Šapras sakė, bet ir anas ten kažką berods citavo - gal ne taip svarbu. O frazė skambėjo maždaug taip: Geriau vienas puolęs angelas ir pakilęs, negu 10 niekada nepuolusių. Tai ką tu sakai iš principo ir atitinka šią frazę. O vertinant iš tos labiau žemiškos pusės (ne dievų ar angelų), tai gyvenime svarbu patirtį patį gyvenimą: turi paragauti ir gėrio, ir blogio, skausmo ir kančios, meilės, palaimos ir bla bla bla. Aš "viduje" juokiuosi iš tų, kurie save aukština vien dėl to, kad gyvenime neva niekada nenusidėjo - oi koks aš geras žmogus Čia tarsi aukštinti save dėl to, kad niekada gyvenime nerūkei. Bet tuo pačiu tai reiškia, kad niekada gyvenime ir nesusidūrei su priklausomybe ir nė nenutuoki kiek valios reikia jos atsikratyti. Taip, geriau jau niekada nerūkyti negu visą laiką rūkyti. Bet "nugalėtojas" bus tas, kuris su tuo susidūrė, bet galiausiai įdėjęs pastangas su tuo susitvarkė. Štai kodėl geriau tas vienas puolęs, bet pakilęs angelas. Ir apie juos rašomos knygos. Pamenu Joe Rogan irgi kažką panašaus sakė: man patinka sėkmingos žmonių istorijos, bet dar labiau patinka tos istorijos, kur žmogus susimauna iki tiek, kad pasiekia dugną, o tada pakyla iki pat aukštumų.
immortallt 2024-05-08 07:41
Tik nutylima, kad šimtui kritusių iki dugno, yra tik vienas (santykis iš galvos, įtariu dar mažesnis) iki aukštumų pakilęs. Kitaip sakant, graži pasakaitė, kad vilties visada yra. O dėl šalmų, tai jau pažanga. Prieš porą dešimtmečių dviračiai dingo per mažiau nei 4 valandas.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-05-08 08:58
Nu tas "nutylima" tai kitaip sakant 99% yra nevykėlių ir tai jų pačių pasirinkimas
Magnus 2024-05-08 11:47
Čia man vienam šalmą dėvėti atrodo ne higieniška? Visgi yra visokios galvos odos ligos bei tos pačios pleiskanos. Ar yra kokie vienkartiniai maišeliai?
mindaugas.vaitiekūnas 2024-05-08 14:27
Na maišelis čia gal nepadės, nes oda turi kvėpuoti, o su maišeliu bus nekažką. Bet atkreipk dėmesį į tai kai perki batus, maikutę, kelnes ar kepurę. Manai ten kas nors visa tai dezinfekuoja po kiekvieno pasimatavimo? Gi ir pats pasimatavęs batus padedi atgal į dėžę/lentyną, o po to kažkas kitas matuojasi. Tad kažkokia rizika visada yra. Bet šalia jos eina tavo imunitetas - atsparumas tiems užkratams.
Magnus 2024-05-08 15:33
Aš suprantu, ką tu sakai. Bet aš kepurės ar tai batų kasdien neperku ir kažkaip tas pasimatavimas dažnai trunka mažiau nei minutę. O čia kažkas tą šalmą neaišku ant kiek laiko neplautos galvos (ir su kokiom ligom) valandą per karščius prispaudęs dėvėjo.. Nekalbant apie debilus kurie sugalvos prispjaudyti ar pan.. Ir apskritai nepanašu jog žada tuos šalmus dažnai keisti.. Nežinau, nesu aš kažkoks pedantas ir šiaip nesibjauriu žmonėmis, bet šitas reikalas man nepatinka Kartinguose balaklava gauni, čia kažko panašaus reikia. Galbūt tiems kas dažnai naudojasi paspirtukais ir yra mano mąstymo teks nešiotis su savimi kažką panašaus..