„20 kartų mirtiniau už COVID-19. Mirs 50 mln. žmonių.“ Skelbia apie naują pandemiją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

cave_dweller 2023-09-27 08:40
Pandemijų ir mirčių dar bus, klausimas ne ar bus, o kada bus. Bet įdomiai skamba tas pareiškimas, kad sekanti pandemija bus 20x mirtiniau už COVID, kodėl ne 30x ar ne 10x, o gal 0.5x, čia kažkoks bandymas prisirišti prie ispaninio gripo. Rašo, kad dar neatrasta milijonai virusų iš kurių potencialiai kiekvienas gali sukelti pandemija, bet jau žino kiek kartų jis bus mirtingesnis. Pavadinimas ir pats straipsnis ne kas kita, kaip bandymas žmonių pasąmonėje sukelti baimes, nes COVIDas tapo nebebaisus
HardAxe 2023-09-27 09:35
tai pirmyn, laikas ruoštis. Tegu sutvarko įstatymų bazę ir laboratorijas normaliai vakcinų gamybai, kad nereikėtų paskui triesti į kelnes.
kestutisz 2023-09-27 13:00
PSO - tai čia tie patys kur aiškino jog virinant vandenį jame iš nieko atsiranda mineralinės medžiagos?
bahuriux 2023-09-27 21:42
Ta prasme? Nuo ko kurs vakcinas, nuo dar neegzistuojančių virusų? Dar liko didelis klausimas kas nužudė daugiau covido komplikacijos, ar komplikacijos po -2, 3, gal net 4 skiepo. Sportininkai išvis krito kaip lapai, krenta dar dabar tiesiai aikštėse. Ant vakcinų šalutinių poveikių taip ir buvo parašyta nesportuoti ir neskiepyti nėščių ir vaikų iki berods 15 metų, kasnors tą paisė. Aš tau galėčiau garantuoti kad tos laboratorijos pradėtu kurti mirtinus ir dar labiau zaraznus virusus iš neturėjimo, ką veikti kol sulauks kitos pandemijos. Gal kas pamena, kad būtent taip ir buvo tokiose laboratorijose kurios ieškojo veiksmingos vakcinos, t.lt rašė kad ten buvo kuriami mirtini ir dar labiau zarazni covido variantai, bet juk tai kilniam tikslui buvo daroma ar ne? Net palaikino nemažai skaitytojų tą straipsnį jei gerai pamenu. ----------- Jie virusas labai mirtinas jis neturi daug galimybių išplisti, nes nužudo savo nešiotoja per anksti dar net nepasklides populiacijoj.