Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Dreigas 2011-09-05 08:49
Man kartais bevalgant mesa kyla toks pamastymas. Ar ne bus su mesa, kaip su sviestu, kad parduotuveje tikro sviesto sunku, o kartais ir neimanoma isigyti...
Ar neteks vaikams pasakoti, koks tikros mesos skonis?
Otto 2011-09-05 09:07
Iš esmės, tai jau ir valgome dažytą šlamštą, pagardintą E621. Tikros mėsos gerų produktų jau gana sunku rasti .
punktyras 2011-09-05 09:19
Geriau, jei dėtų mėsą, nei ragus ir kanopas Kai bus įgyvendinta tokios mėsos gamyba pramoniniu mastu, manau, ji tada bus daug pigesnė, nei užauginta fermose, prišertų anabolikais, hormonais ir antibiotikais gyvulių kūnuose. Sudėtyje bus parašyta „draugiška aplinkai mėsa“. Dešreles geriau daryti iš tokios medžiagos, nei iš neįvardijamų subproduktų.
Thorn 2011-09-05 09:43
Negi tarp teisininku nera sveika gyvenimo buda propaguojanciu? Kodel nekelia bylu? Ar irodyti maisto is parduotuves kenksminguma taip sunku?
kionig 2011-09-05 09:47
Įdomu, papasokok, kaip tai darytum pats ?
blizzard 2011-09-05 11:58
Kiekvieną kartą nusipirkęs dešrą tik įsivaizduoju kad ten mėsa, o iš tikro tai velniai žino kas ten sumalta ir kuom pagardinta.. kiek girdėjau iš visokių tetų ir dėdžių kurie ten dirba, tai mala viską nuo skūrų iki skūrų.. kartasi pagalvoju kad turbūt naminių gyvūnų ėdale daugiau mėsos gali būt nei tose dešrose kurias pardavinėja maximos..
slack 2011-09-05 12:07
Tai yra pasibjaurėtina valgyti dirbinę mėsą.
Jau ir taip JAV kenčia nuo GMO masto. kalbama, kad JAV siaučia nutukimo epidemija.Ne nuo genų, bet nuo nenatūralaus maisto.
P.S negu Lietuvoje žmonės neturi kaimų ar sodų. kad reikia viską pirk iš parduotuvės.
Jarmeinas 2011-09-05 12:12
Man tai vienodai iš ko ta mėsa ar maistas, jeigu dar anūkams galėsiu papasakot ką nors ir jie bus ne su trimis akimis ir kokiais tai čiuptuvais. O užauginta mėsa galėtų išspręsti dalį bado, taršo ir sadizmo problemų.
Shinigami 2011-09-05 12:30
Klausimas tik iš ko ją gamins? Nes iš oro ląstelės nesidaugins. Tam reiks kažkokios organinės medžiagos. O ją iš ko gamins? Iš augalų ar iš naftos sintetins
Šiaip tai įdomu koks tokios mėsos natūralus skonis. Ar kaip tikros ar kitoks.
linas.mitaitis 2011-09-05 15:45
Kai būdavau mažas tėtis man sakydavo, kad ateityje bus kokia tabletė - išgeri ir jautiesi sotus. Manau, kad po 10-15 metų tai virs realybe.. Tik nemanau, kad reikėtų tuo džiaugtis. Pats stengiuos valgyti tik ekologišką maistą ir gamtos gėrybes.
Anonymous 2011-09-06 10:49
pataisykite jei klystu, bet man rodos technologijos.lt jau rase apie dirbtinai isauginta mesa, tik jos savikaina dvigubai brangesne?
Nerkashis 2011-09-08 08:51
Buvo straipsnių technologijose, kad dirbtinai išaugino odą ir sėkmingai persodino. Jei ir mėsą augins panašiai, tai nematau problemos.
Duos paragaut, įvertinsim ir nuspręsim.
sielinas 2011-09-08 09:05
...bet ne religijos fundamentalistus, jie ir mėsos gabale įžvelgs gyvybę ar net sielą...
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Ant pietų stalo – dirbtinė mėsa