Mega akcija - 2 pasaulinio lygio ausinės už 1 kainą! Paskubėkite įsigyti pirkėjų ir apžvalgininkų giriamas ausines - iš EU ypatingai ribotas kiekis (Video)  ()

Super akcija - 2 ausinės už 1 kainą!

Iš Europos ir JAV sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

OneOdio - viena sparčiausiai augančių garso įrangos kompanijų pasaulyje.

Labai stiprių inžinierių komanda jau 9-erius metus gamina įvairaus tipo ausines ir džiugina melomanus puikios kokybės įrenginiais už itin konkurencingas kainas.

Labai lengvai ir greitai galite Youtube rasti galybę OneOdio ausinių apžvalgų, dažnai perkopiančių šimtus tūkstančių peržiūrų, ir patyrusių apžvalgininkų vertinimai yra išvien teigiami.

Prie OneOdio ausinių pagyrų galime drąsiai prisijungti ir mes - kadangi jau išbandėme eilę OneOdio ausinių modelių: mūsų visas apžvalgas galite paskaityti čia.

Ir dabar yra puiki proga įsigyti šios kompanijos ausines už nuostabiai geras kainas.

OneOdio šiuo metu taiko keletą įspūdingų akcijų:

  • 2 ausinės už 1 kainą

Šiuo atveju viskas paprasta: perkate iš OneOdio sąraše pateiktų ausinių pasirinktą modelį ir antrą tokį patį gausite dovanų.

Negana to, kad ir taip ausinės parduodamos su nuolaidomis, tai ir dar antrasis modelis visiškai nemokamai. Visą ausinių pasiūlą rasite paspaudę šią nuorodą.

  • Ausinės iš Europos ir JAV sandėlių

Kitas puikus dalykas, kad pasirinktos ausinės į Lietuvą bus pristatytos iš Europos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas GARANTUOTAS.

Jei gyvenate JAV, tada, žinoma, geriau rinktis JAV sandėlius.

  • Lowest Price akcija

Dar viena akcija yra ta, kad itin trumpą laiką parduodamas konkretus ausinių modelis už pačią mažiausią kainą, kokia tik yra buvusi.

Čia jau reikia sekti situaciją, nes pasiūlymai kinta, būna labai trumpą laiką ir ribotam ausinių kiekiui. Visą informaciją rasite šioje nuorodoje.

  • „OneOdio F1“ vos už 9,89€ - įprastai kainuoja 40€

Turbūt pats įspūdingiausias OneOdio pasiūlymas šiuo metu - pirkėjų ir apžvalgininkų labai giriamos „OneOdio F1“ TWS ausinės.

   
Rekordinė kaina!

„OneOdio F1“ TWS ausinės

39,95€ -30,06€ 39,95€

9,89€

Imu!

iš Europos

Kuponas: ONE618

į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko OneOdio

 

Šiuo metu galima rinktis iš kelių spalvų modelių: juodos, baltos, mėlynos ir oranžinės. Visiems modeliams galioja tas pats kuponas.

Ir kaina yra įspūdingai žema. Pirkėjai, už šias ausines mokėję 30-40 eurų, sako, tai už tokią kainą, tai yra bomba, o dabar jas galima įsigyti vos už 9,89€ - tiesiog nuostabi proga.

Apie šias ausines, ką jos sugeba, išsamiai rašėme šiame straipsnyje.

Šįkart tik primename, ką apie „OneOdio F1“ TWS ausines sako pirkėjai ir apžvalgininkas:

Už tokią kainą ausinės - bomba. Nuostabus garsas ir pagaminimo kokybė. Jau perku nebe pirmas OneOdio kompanijos ausines ir visomis jomis esu patenkintas.

Ausinės man labai patinka, ausų landose laikosi tvirtai, galiu jas naudoti ilgą laiką ir nejaučiu jokio diskomforto ar nuovargio. Tai itin patinka, nes ausines kasdien naudoju ganėtinai daug. Garsas man taip pat labai patinka. Sūnus turi Sony, tai ten garso kokybė geresnė, bet tai koks kainų skirtumas - 10 kartų! O tiek garso kokybė tikrai nesiskiria. Tad labai rekomenduoju kam reikia pigių ir svarbiausia - kokybiškų ausinių.

Naudoju šias ausines jau kurį laiką ir jos man yra tobulos. Galiu valandų valandas klausytis muzikos ir ausys nepavargsta. Garso kokybė yra nuostabi ir labai patogus dėkliukas, pilnai telpa kelnių kišenėje, itin patogu pasiimti į keliones. Labai rekomenduoju.

Tiesiog dievinu šias ausines! Išbandžiau 6 skirtingų gamintojų ir tipų ausines - ir šitos yra geriausios. Pakuotėje dar papildomai ir skirtingų dydžių ausinių pagalvėlės, tad jos tiks bet kokio dydžio ausims. Garsas labai malonus ir stebėtina, bet užtektinai žemų tonų. Tiesiog puikios ausinės.

Labai išsami ir įdomi „OneOdio F1“ TWS apžvalga, kurios autorius yra sužavėtas: 

„tiesiog nuostabios TWS ausinės. Ir už tokią kainą fantastiška garso kokybė. Geresnė nei galėtumėte tikėtis. O jutikliniai mygtukai turbūt geriausi tarp visų ausinių, kokias esu bandęs. O aš jų testavau begalę. Be dvejonių - labai rekomenduoju.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()