Už mažiausią kainą ir iš Lenkijos aukščiausios klasės 500W galios elektrinis dviratis (Video, „BEZIOR M26“)  ()

Mažiausia kaina!

Specialus kuponas

Iš Lenkijos

Ribotas kiekis

500W, 48V 10.4Ah, vienu įkrovimu iki 80 km

26 colių ratai, sulankstomas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BEZIOR M26“ el. dviratis

1803,80€ -81,80€ 1803,80€

795 €

Imu!

iš Lenkijos

Kuponas: TFBEM26

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-8 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: šiuo metu šie puikūs elektriniai dviračiai parduodami už pačią mažiausią kainą ir tiesiai iš Lenkijos, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą.

Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

„BEZIOR M26“ yra modernaus dizaino ir galingas miesto elektrinis dviratis. Sulankstomas ir tvirtas aliuminio rėmo dviratis.

Gamintojas tvirtina, kad 48V 10.4Ah baterija yra išimama ir taip ją patogu įkrauti. Nereikia viso dviračio gabenti prie įkrovimo rozetės. Beje, pilnai baterija yra įkraunama per maždaug 4 val.

„BEZIOR M26“ aprūpintas 500W galios bešepetėliniu varikliu ir maksimaliai sugeba pasiekti iki 25 km/h greitį bei įveikti 25 laipsnių įkalnes.

Verta paminėti ir tai, kad čia turime 21 Shimano pavarą, tad galima rinktis norimą važiavimo režimą ir šiuo elektriniu dviračiu važinėtis, kaip įprastu bėginiu dviračiu.

„BEZIOR M26“ galima važiuoti vien žmogaus jėga, papildomai pagelbėjant elektros varikliui, vien elektra bei aktyvuojant Push režimą. Šis dalykas ypač pravers važiuojant į įkalnes.

„BEZIOR M26“ taip pat aprūpintas amortizuojančia priekine šake, su užraktu. Naudingas dalykas važinėjant skirtingais keliais.

Važiuojant lygiu ir asfaltuotu keliu geriau, kai šakė yra tvirtai vienoje padėtyje, o štai nelygiais miškingais keliais, kai jau amortizuoja ir sušvelnina smūgius bei kelio nelygumus.

Taip pat po sėdyne yra ir dar papildomas amortizatorius, kurio jautrumas reguliuojamas ir jis papildomai sumažina smūgių poveikį.

„BEZIOR M26“ turi ir štai tokį LCD ekraną, kuriame pateikiama esminė informacija: pasirinktas važiavimo režimas, nuvažiuotas atstumas, greitis, baterijos energijos likutis ir kt.

Beje, gamintojas tvirtina, kad vienu įkrovimu su „BEZIOR M26“ galima nuvažiuoti iki 80 km - kai minami pedalai ir dirba elektros variklis - vien elektra iki 40 km. Geri rezultatai.

P.S. čia dar yra ir USB jungtis, tad galima prijungti telefoną ir taip įkrauti jo bateriją.

„BEZIOR M26“ turi 26 colių dydžio ratus, tvirto aliuminio rėmas atlaiko iki 150 kg apkrovas, priekyje ir gale turime diskinius stabdžius. Šaunus elektrinis dviratis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()