Net 100€ pigiau nei analogai Lietuvoje! „Galingos, galima dirbti su įvairiomis medžiagomis ir net palaiko APP. Tiesiog puikios“ („NEJE KZ“ lazerinės graviravimo staklės)  ()

Puiki kaina!

Iš Vokietijos

Itin gerai vertinamos pirkėjų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„NEJE KZ“ lazerinės graviravimo staklės (10W, 450nm)

142,56€ -81,80€ 142,56€

79,75 €

Imu!

iš Vokietijos

45% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-8 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

„NEJE KZ“ – tai kompaktiškos, lengvai valdomos ir namų sąlygoms dirbti pilnai pritaikytos lazerinės graviravimo staklės, kurios gali būti valdomos tiek naudojantis kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu.

Ir šiuo metu jos parduodamas už ypatingai gerą kainą. Analogai Lietuvoje kainuoja nuo 180 eurų!

Tai ypatingai perkamos ir populiarios graviravimo staklės – labai gera kaina, namų sąlygoms užtektinai galingumo, labai paprastas valdymas ir daugybė teigiamų atsiliepimų.

Greitas pristatymas. Puiki kokybė. Labai geras veikimas. Paprastas valdymas. Įprastiems namų poreikiams užtektinai.

Lazerinio graviravimo paslaugas dabar teikia daug įmonių. Vis dėlto, joms mokėti pinigus apsimoka tik tuomet, jeigu ruošiatės graviruoti ant sunkiau apdirbamų paviršių.

Lazerinį graviravimą ant popieriaus, plastiko, odos, medienos, aliuminio ir pan. be didelių problemų galite atlikti ir namų sąlygomis su lazerinėmis graviravimo staklėmis „NEJE KZ“.

Šios graviravimo staklės pasižymi 10W galia ir turi turi 2,5W lazerinę galvutę su 450 nm spinduliu, taip pat palaiko Bluetooth ryšį. Tad tai leidžia šias graviravimo stakles valdyti ne tik kompiuteriu, bet ir išmaniuoju telefonu (tik Android).

Būtina atkreipti dėmesį į tai, kad „NEJE KZ“ programinė įranga yra aprūpinta specialiu filtravimo algoritmu, kuris bet kokia nuotrauką greitai ir kokybiškai pritaiko lazeriniam graviravimui.

Tai padeda taupyti laiką, o kas svarbiausia galiausiai leidžia džiaugtis maksimaliai kokybišku lazeriu išgraviruotu objektu ant pačių įvairiausių paviršių.

„NEJE KZ“ lazerinės graviravimo staklės ypatingos tampa dar ir dėl tos priežasties, kad leidžia pasirinkti graviravimo intensyvumą.

Kitaip sakant, kuo ilgiau lazeriu yra kaitinama ta pati vieta, tuo graviruojamas atvaizdas tampa ryškesnis. Būtent šis naudingas techninis sprendimas „NEJE KZ“ ir leidžia graviruoti atvaizdus ant pačių įvairiausių paviršių.

Pavyzdžiui, mažo intensyvumo graviravimas puikiai tinka graviravimui ant popieriaus, o didesnio intensyvumo tos pačios vietos išdeginimas praverčia tada, kai norite išgraviruoti ryškius objektus ant medienos ar plastikinio paviršiaus.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „NEJE KZ“ atitinka puikiai visiems žinomus CE, FCC, FDA standartus, tad tai yra puikios kokybės ir visiškai saugus naudoti įrenginys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: