Už tokią kainą Lietuvoje tiesiog nerasite! „Puikus viskio mėgėjo rinkinys. Aukščiausia kokybė - ideali dovana Jam ir Jai“ (Video, „Baban“)  ()

Super gera kaina

Iš Lenkijos

Gausus rinkinys

Labai geri pirkėjų vertinimai

Puiki dovana


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Baban“ viskio mėgėjo rinkinys

38,89€ -13,61€ 38,89€

25,28€

Imu!

iš Lenkijos

mažiausia kaina per 108d.

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: šiuo metu šiuos puikiai pirkėjų vertinamus rinkinius galite įsigyti už ypatingai gerą kainą.

Lietuvoje gerokai kuklesni rinkiniai kainuoja nuo 40 eurų. O panašios komplektacijos ir dar brangiau. Tad „Baban“ rinkinio kaina yra puiki.

Ir dabar iš Lenkijos sandėlio jį į Lietuvą pristatys vos per keletą darbo dienų. Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti.

„Baban“ rinkinį sudaro vintažinė, kokybiško medžio dėžutė, kurioje ir laikomos viso rinkinio dalys.

Į komplektą įeina 2 kokybiško stiklo stiklinės - 200ml talpos. Žemiau galite matyti jų ir išskirtinių kubelių išmatavimus.

Šio rinkinio unikalumas yra tas, kad į komplektą įeina net 8 vnt. poliruoti vadinamieji viskio akmenys, kurie niekada neatskies Jūsų mėgstamo gėrimo, kaip kad būna su įprastais šaldyto vandens ledo kubeliais.

Tai yra visiškai saugūs naudoti kubeliai. Jie niekaip neįtakoja gėrimo skonio ar kitų savybių. Išskyrus tai, kad jį atšaldo.

Idealus sprendimas norint, kad ledukai gėrimuose nepavirstų skonį gadinančiu vandeniu! 

Kiekvienas gėrimų žinovas patvirtintų, kad savo geriausias skonio bei aromato savybes dauguma gėrimų atskleidžia tik būdami atšaldyti iki reikiamos temperatūros, tad kiekvienas vakarėlis dažniausiai prasideda ledukų šaldymo procesu. Kad daugiau netektų gaišti laiko šiai ilgai procedūrai, o per visą vakarėlį ištirpusių ledukų skonis nepakeistų subtilių gėrimų skonio savybių, atkreipkite dėmesį į tokią praktišką naujovę. 

Tai 100 % granito akmenys, skirti atvėsinti viskį, degtinę, raudonąjį ar baltąjį vyną arba bet kurį kitą Jūsų mėgstamą gėrimą. Toks akmenukų rinkinys labai patiks tauriųjų gėrimų žinovams, kurie savo mėgstamą gėrimą geria maloniai atvėsintą, kad pajustų išlaikytą tikrąjį gėrimo skonį.

Kaip naudotis kubeliais? Paprasčiau nebūna. Įdedate į šaldiklį, kubelius atšaldote, ir jau galite naudoti besimėgaujant mėgstamu gėrimu.

Akmenukai nebraižo stiklo.

O kad būtų pilnai higiena, rinkinyje yra ir nerūdijančio plieno žnyplės, kuriomis ir suimsite šiuos kubelius.

Baigus mėgautis gėrimu, belieka stiklines ir kubelius išplauti ir pastaruosius sudėti į velvetinį maišelį. Viskas puikiai telpa medinėje dėžėje. Itin stilinga, tvarkinga ir paruošta naujam jaukiam pasisedėjimui.

Tokį rinkinį galima pritaikyti ne tik mėgaujantis viskiu, bet ir kitais tauriais gėrimais. Tuo pačiu ir nealkoholiniais. Panaudojimo galimybės itin plačios.

Tad tai puiki dovana tiek Jam, tiek ir Jai.

O ir pirkėjai šiam rinkiniui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir atsiliepia labai pozityviai - „Puikus viskio mėgėjo rinkinys. Aukščiausia kokybė - ideali dovana Jam ir Jai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()