Tiesiog nerealiai gera kaina! Net 3-5 kartus pigiau giluminių raumenų masažuoklis - puikus daiktas po traumų, darbų, atpalaiduoti skaudantiems raumenims bei sportuojantiems  ()

Nuostabi kaina

Net 3-5 kartus pigiau nei analogai

Iš Čekijos

7 keičiami antgaliai

6 intensyvumo lygiai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

49,93€ -22,62€ 49,93€

27,31€

Imu!

iš Čekijos

45% nuolaida

nemokamai Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šis daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis parduodamas už stulbinamai gerą kainą.

Analogai kainuoja bent 3-5 kartus brangiau! O Lietuvoje netgi ir dar brangiau. Tad pasiūlymus nuostabus.

Iškart verta pažymėti, kad šiuo metu dar galima rinktis iš skirtingų modelių spalvų. Visi jie pristatomi į Lietuvą iš Čekijos, tad greitas ir saugus pristatymas.

Jų specifikacijos taip pat analogiškos ir svarbiausia yra tai, kad visi jie atkeliauja su 7 keičiamais antgaliais. Dėka jų galima išmasažuoti absoliučiai visą kūną.

Kitas svarbus momentas - masažavimo intensyvumas. Čia turime 6 lygių pasirinkimą ir intensyvumas kinta nuo 2100 iki 3600 vibracijų per minutę.

​Ir čia yra labai didelis privalumas. Štai su 2100 vibracijomis per minutę yra sužadinami raumenys. Jie rimtai apšyla. Labai geras dalykas prieš treniruotes bei tiems, kuriems toks masažuoklis bus pirmasis ir raumenims nereikia didelio krūvio.

Tuo pačiu masažuoklis palaiko ir didesnio intensyvumo maksimalius režimus - net iki 3600. Itin aukštas intensyvumas. Tai reiškia, kad po treniruočių ir skaudami raumenys yra geriau masažuojami. Pasiekiami gilesni raumenų sluoksniai.

Masažuoklio įkraunama baterija yra 2000 mAh talpos, kurios užteks 120 min.

Dauguma tokių daiktų apžvalgininkų bei pirkėjų rekomenduoja iš pradžių tokio tipo masažuoklį naudoti kasdien ne daugiau kaip po 15 min., tai šios baterijos užteks 8 dienoms. Visai normalus rezultatas.

Apibendrinus, tai - galingas, su skirtingais masažavimo intensyvumo ir keičiamais antgaliais giluminių raumenų masažuoklis už nuostabiai gerą kainą.

Ir tai ne tik daiktas, leisiantis išbandyti tokio masažo privalumus, bet ir tą padaryti kokybiškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: