Beveik 3 kartus pigiau galingas aukšto slėgio plovimo įrenginys: puikus daiktams namams ir automobilio plovimui (Video, „TOPSHAK TS-HPW2“)  ()

Puiki kaina

Iš Ispanijos

1600W galia

130Bar slėgis

3 režimai

Iki 380l/h

Yra ploviklio bakelis ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„TOPSHAK TS-HPW2“ aukšto slėgio plovimo įrenginys

294,45€ -186,96€ 294,45€

107,49€

Imu!

iš Ispanijos

64%​ nuolaida

už 19,32€ į Lietuvą pristatys per 5-10 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

„TOPSHAK TS-HPW2“ aukštos slėgio plovimo įrenginys šiuo metu parduodamas už labai gerą kainą ir tiesiai iš Ispanijos sandėlio. Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą.

Tai yra galingas, funkcionalus, patogus naudoti ir plačiai pritaikomas įrenginys.

Žemiau pateiktuose paveiksluose galite matyti esmines „TOPSHAK TS-HPW2“ savybes, išmatavimus, jungtis ir kitą svarbiausią informaciją.

„TOPSHAK TS-HPW2“ yra 1600W galios įrenginys, jungiamas į 220V elektros tinklą. Maitinimo laidas yra 5 metrų ilgio su EU kištuku.

Tai yra galingas plovimo įrenginys, kuris užtikrina maksimalų 130 barų slėgį ir per valandą gali sunaudoti iki 380 litrų vandens.

Puiku yra tai, kad prie pistoleto galvutėje esantis purkštukas reguliuojamas ir taip turime 3 skirtingus vandens padavimo režimus.

Galima rinktis standartinį, koncentruotą (labai stipriai prikibusių nešvarumų nuplovimui), bei SOAP režimą. Šiuo atveju imamas vanduo ir iš integruotos 200ml talpyklos ploviklis bei švelnia srove purškiamas ant objekto.

Pavyzdžiui, plaunant automobilį tai yra labai geras dalykas.

Patogų naudojimąsi „TOPSHAK TS-HPW2“ plovimo įrenginiu užtikrina ir tai, kad pistoletas prie paties įrenginio prijungtas 5 metrų ilgio žarna, tad tai leis judėti maksimaliai patogiai.

Ypatingai didelis privalumas, kad „TOPSHAK TS-HPW2“ vandenį galima imti dviem būdais: iš vandentiekio arba tiesiog siurbdami vandenį iš talpos, kadangi joje yra vandens siurbimo funkcija.

Puikus dalykas, leidžiantis šį įrenginį naudoti dar plačiau. „TOPSHAK TS-HPW2“ gali naudoti iki 40 °C temperatūros vandenį.

„TOPSHAK TS-HPW2“ yra kompaktiškas įrenginys. Su teleskopine rankena ir ratukais, tad patogu jį pergabenti į reikiamą vietą, o po darbo pastatyti ten, kur jis ir buvo.

Visi priedai, laidai ir žarna taip pat yra kompaktiškai pritvirtinami prie paties įrenginio.

„TOPSHAK TS-HPW2“ yra atsparus vandeniui - IPX5 reitingas, bei palaiko Total Stop funkciją, kas reiškia, jog variklis automatiškai sustos, kai gaidukas nebus įjungtas. Naudinga apsaugos funkcija.

„TOPSHAK TS-HPW2“ yra labai puikus plovimo įrenginys automobiliui. Galima greitai ir pigiai automobilį ar kitą transporto priemonę nuplauti tiesiog savo namų kieme.

„TOPSHAK TS-HPW2“ apskritai naudingas įrenginys daugeliu atvejų: nuplausite laiptus, stogus, langų stiklus, medines grindis, betonines grindis, dviračius, suteptus sodo baldus ir t.t.

Štai čia labai šauni „TOPSHAK TS-HPW2“ plovimo įrenginio apžvalga. Itin gerai parodo, kaip įrenginys veikia praktiškai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()