[Naujiena!] Fantastiškas daiktas kavos mėgėjams - kelioninis „HiBREW“ kavos aparatas: karšta/šalta kava, 3 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir puiki kaina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2022-09-18 22:35
Tai naujienai jau kokie 3 metai. Net 80W galia reiškia: "When using hot water, long press button for 2-3 seconds. Process time is 60 seconds; When using cold water, quick press button once. Process time is 5-8 minutes." Visi pajungimo adapteriai yra pakuotėje reiškia, kad ne visi adapteriai tinkami gaminti kavą iš šalto vandens: su USB adapterisu vandens nepašildysi. O ypatingai gera kaina reiškia, kad gamintojo puslapyje tas aparatas kainuoja nuo 80$ iki 105$, priklausomai nuo komplektacijos . Tai nei čia naujiena, nei didelė galia, nei ypatinga kaina. Labiau jau turginio bazaras - pirk, nes geras!
vytautas.markeliunas 2022-09-21 15:09
Funkcionalumas nėra super geras. Naudotojų atsiliepimai amazon rodo, kad skonis prastas. Kur kas geresni atsiliepimai apie Wacaco, kuris neturi šildymo galimybės. Bet ji nereikalinga, nes 2 puodeliams paruošti prarasite 15 min. Geriau į kelionę paimti gerą, ilgai laikantį šilumą termosą ir Wacaco su "barista kit" komplektu (yra ir patogių dėklų visam tam). Galima turėti paruoštas namuose tris kapsules su gera kava, ir du puodelius espresso paruošti per kokias tris keturias minutes. Espresso paruošimui reikia 93 laipsnių temperatūros. Užvirinę vandenį iki 98 tokią gerame termose išlaikysite dvi val tai tikrai, bet ir po 2,5 rezultatas dar turėtų būti visai geras.