Net iki 250€ pigiau nei Lietuvoje specialus rinkinukas kūrybingiems! „Artillery Sidewinder-X2“ ir „Creality Ender-3 S1“ 3D spausdintuvai bei „ATOMSTACK S10 Pro“ lazerinis graviruoklis (iš Vokietijos, kuponai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-10-07 08:20
Visi paskui verkia kad blogai spausdina susikalibrave automatiniu būbu. Mano nuomuone iš vis nereikia automatinio kalibravimo, rankiniu būdu su popieriaus lapu geriausiai veikia. Bent jau pirmą kartą vistiek reikia susikalibruoti rankiniu būdu, o tada automatiniu, prieš tai įkaitintas padas ir galva turi būti, nes metalas plečiasi. Jei pastoviai reikės spausdintuvui pado nelygumą kompensuoti Z ašies pastoviu judinimu liks daug visokių nepageidaujamų defektų, čia jei tingėsit rankiniu būdu bent jau pirmą kartą kalibruoti. Mano supratiimu Z ašis visada turi būti sinchronizuoti su diržu ar ašim abu stepsriai, arba iš vieno steperio. Pas mane to nėra ir tai mane varo iš proto, nes pabėga pado Z ašies srieginiai strypai nuimant gaminį. Reikės priburti pačiam. Šituose printeriuose jau yra tai vienas iš svarbiausių dalykų. Iš šitų prekių nepirkčiau tik Ender 3, jis geras žinoma, bet už tokią kainą yra ir didesnių ir geriau spausdinančių, kad ir Artilery Sidwinder X2. Lazerinio graviruoklio neblogas lazerio galingumas 10W, bet ir kaina atitinkama.
Šaras 2022-10-07 10:49
Kuo jis geresnis už bltouch kloną, kur ali po 10$ pilna?
bahuriux 2022-10-07 12:35
Suvėlaiu su postu, nes pradėjau rašyti ir nebeturėjau laiko pabaigti posto. Nieko gero neduoda tas automatinis kalibravimas, apart didesnės kainos, vistiek rankiniu būdu reikia kalibruoti laikas nuo laiko.
kestutisz 2022-10-07 12:52
Turint kreivą padą (kas neretai ir būna) tai teoriškai padeda, bet teoriškai, praktikoje kažkoks gaidys ir tiek. Pas mane centras išlinkęs į viršų, gal net nuo kraštų reguliavimo varžais tai kažką didesnio spaudžiant tai matos, kad Z sukioja, kažką stengias kompensuoti, bet kaip tą panaudoti tai turi aiškintis pats, gamintojas (pas mane Savol) panašu supratimo neturi kaip tai į gcode persiduoda, kas tas ABL ar UBL - viską turi pats susidėt.