Super rinkinukas! Net 250€ pigiau aukščiausios kokybės „Xiaomi“ robotas su stotele, 3 kartus pigiau nei Lietuvoje belaidė „Logitech M590“ PC pelė ir „QCY T17“ TWS ausinės (Kuponai, Video)  ()

Puikios kainos

Kuponai

Galioja iki 2022-11-30

1) „IMILAB V1“ - maksimalios kokybės ir stulbinamai geros kainos „Xiaomi“ ekosistemos robotas

2) „Logitech M590“ - belaidė, programuojamų mygtukų ir stulbinamai tyli PC pelė

3) „QCY T17“ - vienos naujausių „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos belaidžių ausinių


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„IMILAB V1“ - maksimalios kokybės ir stulbinamai geros kainos „Xiaomi“ ekosistemos robotas

  • Dabar tik 251,12€ (net 250€ pigiau nei įprastai, Lietuvoje išvis nėra)
  • Kuponas: imilabV1
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

„IMILAB“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanija, kuri iš tikrųjų ir pagamina 90% apsaugos kamerų, parduodamų su „Xiaomi“ ar su ja susijusių kompanijų ženklais.

„IMILAB“ yra patikimas pasaulinio lygio išmaniųjų namų saugumo sprendimų tiekėjas. Kompanija įkurta 2014 m. balandžio mėn. ir „IMILAB“ steigėjai yra iš „Microsoft“, IBM, „Samsung“ bei „Acer“ kompanijų atėję savo srities profesionalai.

„IMILAB V1“ yra pirmasis kompanijos robotas, tačiau peržvelgus specifikacijas aiškiai matyti, kad kompanija iškart sukūrė pažangiausiais techniniais sprendimais aprūpintą įrenginį. Ir išskiriami štai šie pagrindiniai aspektai.

Sausas ir drėgnas valymas; lazerinė navigacijos sistema; automatinė atliekų surinkimo stotelė - 3 litrų maišelio užtenka 30d.; 5200mAh baterija; 2700Pa; automatinis kilimų aptikimas ir siurbimo galios padidinimas ir kt.

Mi Home programėlė: galima patalpas suskirstyti į atskirus kambarius ir kiekvienam jų nurodyti konkrečias valymo sąlygas bei laiką. Maksimalus valymo planavimas ir tvarkaraščių sudarymas. Be abejo yra ir no-go zonų palaikymas, konkrečių vietų valymas, virtualios sienos ir kiti būtini aukščiausios robotų klasės atstovo atributai.

„Logitech M590“ - belaidė, programuojamų mygtukų ir stulbinamai tyli PC pelė

  • Dabar tik 24,84€ (Lietuvoje nuo 80€)
  • Kuponas: HekkaSD
  • Iš Honkongo nemokamas siuntimas per 10-15d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

Stulbinamai gera kaina; originalios PC pelės; belaidės - Bluetooth/Wi-Fi 2.4GHz; dedama viena AA tipo baterija - užtenka net 24 mėn.; viso 7 mygtukai - programuojami; ypatingai tyliai dirba; 1000 DPI; sveria 163gr.; USB jungtis; suderinama su Windows 7,8,10 ir bei Mac OS X 10.05 ir naujesnėmis OS, Chrome OS, Android, Linux.

„Logitech M590“ testavimo Video:

„QCY T17“ - vienos naujausių „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos belaidžių ausinių

  • Dabar tik 19,09€
  • Kuponas: QCYT17
  • Iš Honkongo nemokamas siuntimas per 10-15d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

Super geros kainos TWS ausinės; galima naudoti abi ir po vieną; Bluetooth V5.1; suderinamos su Android ir iOS; Hi-Fi garsas; Mono ir Stereo režimai; ENC - triukšmo slopinimas vykstant pokalbiams su paskambinusiuoju; ausinių baterijos vienu įkrovimu atlaiko iki 7,5 val., su dėkliuko baterija 26 val.; įkrovimas per USB-C jungtį; ausinės itin gerai laikosi ausų landose; pilnas jutiklinis valdymas; balso asistentai.

Išsami „QCY T17“ ausinių apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()