Iš Vokietijos už mažiausias kainas 16 linijų lazeriniai nivelyrai ir universalūs 2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvai - ribotas kiekis  (1)

Mažiausios kainos!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

1) universalūs 2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvai - „viskas super, greitai pajungiau ir automatiškai pagavo 3G ryšį“

2) 16 linijų lazeriniai nivelyrai - super gausios pakuotės ir galimybės: puikus daiktas remonto ir statybų darbams


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Universalūs 2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvai

153,59€ -86,40€ 153,59€

67,19€

Imu!

iš Vokietijos

57%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: Šiuo metu šis 2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvas parduodamas už labai gerą kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio. Tad sutvarkyti visi mokesčiai ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Ką sugeba šis įrenginys ir kam jis yra reikalingas?

Tikriausiai jau puikiai supratote, kad 2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvas būtent tai ir atlieka - atkartoja mobiliojo ryšio signalą.

Gali kilti klausimas: kam to reikia, kai Lietuvoje signalo padengimas siekia iki 99 proc.? Taip, padengimas yra vienas geriausių, jei ne pats geriausias, pasaulyje.

Tačiau net ir Lietuvoje, net ir miestų teritorijoje, yra tokių vietų, kur tas ryšys stipriai susilpnėja ir jo kokybė netenkina. Ką jau kalbėti apie toli nuo mobiliojo ryšio bokštų esančią sodybą.

Štai tokiais atvejais, kai reikia stipraus mobiliojo ryšio signalo, ir pravers šis kartotuvas. Jis leis patogiai naudotis mobiliuoju ryšiu, skambinti, rašyti pranešimus, naršyti internete ir naudotis kitais ryšio suteikiamais privalumais be jokių trikdžių ar neryšio zonų.

Čia verta pažymėti, kad šis įrenginys atkartoja Lietuvoje esančius 2G/3G/4G LTE ryšio dažnius. Atitinkamai dažnių diapazonai:

  • Siunčiamam signalui:  890-915MHz/1710-1785MHz/1920-1990MHz
  • Priimamam signalui: 935-960MHz/1805-1880MHz/2110-2180MHz

Maksimali galia siekia +23dBm/±3DBM. O dėka ALC techninio sprendimo, įrenginys automatiškai parenka dažnį. LCD ekrane rodoma visa aktuali informacija.

Pats įrenginys yra visiškai saugus naudoti patalpose. Yra įdiegtos įvairios apsaugos. O ir įrengimas itin paprastas, ką patvirtina patys pirkėjai:

Viskas yra super. Visą sistemą pilnai įrengiau per maždaug valandą laiko. Kai tik įrenginį prijungiau prie el. tinklo, automatiškai pagavo 3G ryšį. 

Žemiau dar keletas 2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvo nuotraukų ir kaip jį teisingai pajungti.

.

   
Rekordinė kaina!

Daugiafunkcis 16 linijų lazerinis nivelyras

95,99€ -53,76€ 95,99€

42,23€

Imu!

iš Vokietijos

57%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: Šiuo metu šis daugiafunkcis 16 linijų lazerinis nivelyras parduodamas iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. 

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad parduodamas labai gausus priedais rinkinys.

Be lazerinio nivelyro čia yra maitinimo adapteris, laikikliai, stovai, net 2 baterijos ir kt. Ir viskas kompaktiškame kelioniniame krepšyje.

Tai yra yra geros kainos ir kokybės lazerinis nivelyras.

Tvirto plastiko ir metalo korpuso. Su juo galima darbuotis nuo -5℃ iki +50℃ laipsnių temperatūroje. Yra atsparus dulkėms ir vandens purslams.

Pats nivelyras yra 103 * 106 * 133mm dydžio. Ant korpuso yra reikalingi valdymo mygtukai su indikatoriais.

Taip pat lazerinį nivelyrą galima valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir rinktis vertikalias ar horizontalias lazerinio linijas.

Labai svarbu pažymėti, kad čia turime net 16 linijų žalios spalvos 520nm lazerinį nivelyrą. Už tokią kainą išties puiku, kad turime tiek daug linijų, kas išplečia jo panaudojimo galimybes ir leidžia atlikti sudėtingesnius darbus.

Gamintojas tvirtina, kad galima matuoti iki 25 metrų. Tikslumas yra puikus: ±0.2mm/10m.

Pravartu ir tai, kad šis lazerinis nivelyras palaiko savaiminio išsigulsčiavimo funkciją (≤3°). Yra ir garsinis signalas, kuris informuos viršijus ribines vertes.

Nivelyras yra maitinamas 3.7V, 1200mAh baterija. Pakuotėje yra dar viena papildoma baterija - iš viso į komplektą įeina 2 baterijos. Gamintojas tvirtina, kad vienu įkrovimu su jomis galima darbuotis virš 8 val., tad baterijų užteks visai darbo dienai.

Apibendrinus, tai - geros kainos ir kokybės lazerinis nivelyras statyboms ir remonto darbams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (1)