[Iš Vokietijos] „FlashFish E200“ mobili elektros energijos stotelė ir „Hiseeu“ 3MP vaizdo stebėjimo sistema - paskutiniai vienetai (Video)  ()

Super geros kainos

Ribotas kiekis

Iš Vokietijos

1) „FlashFish E200“ mobili elektros energijos stotelė

2) „Hiseeu“ 3MP, 8 kanalų vaizdo stebėjimo sistema


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„FlashFish E200“ mobili elektros energijos stotelė

335,03€ -200,64€ 335,03€

134,39€

Imu!

iš Vokietijos

60%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: „FlashFish E200“ mobilios energijos stotelės parduodamos iš Vokietijos sandėlio, tad saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes išparduodami paskutiniai vienetai.

„FlashFish E200“ yra net labai šaunių techninių savybių stotelės, skirtos maitinti bei įkrauti įvairiausius elektros įrenginius.

200W nominali galia, 40800mAh/151Wh talpa, net 9 skirtingos jungtys, galimybė vienu metu maitinti skirtingus įrenginius ir kt. privalumai.

Štai, pavyzdžiui, turime ir dvi QC3.0 (5V/2.4A) įkrovimą palaikančias USB jungtis, kurios užtikrins greitą įvairių elektronikos įrenginių įkrovimą.

Puiku ir tai, kad yra ryškus informacinis LCD ekranas, kuriame matyti visą svarbiausia informacija. O pačią stotelę galima įkrauti trimis skirtingais būdais: nuo el. tinklo, automobilio ir saulės panelės.

„FlashFish E200“ su įdiegtomis apsaugomis, tad visiškai saugi naudoti.

Yra 20,8 x 11 x 15,8 cm dydžio, 2,55 kg, patogi pasiimti su savimi į kelionę, pernešti į reikiamą vietą ir t.t.

Puikus dalykas mėgstantiems leisti laiką gamtoje, keliaujantiems ir visiems, kuriems dingus pagrindiniam el. energijos tiekimui reikia alternatyvaus, pagalbinio energijos šaltinio.

Ištestuojama ir išardoma „FlashFish E200“:

   
Rekordinė kaina!

„Hiseeu“ 3MP, 8 kanalų vaizdo stebėjimo sistema

437,75€ -288€ 437,75€

149,75€

Imu!

iš Vokietijos

66%​ nuolaida

ribotas kiekis

už 6,78 € pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: „Hiseeu“ 3MP, 8 kanalų vaizdo stebėjimo sistemos parduodamos iš Vokietijos sandėlio, tad saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad pakuotėje yra 1TB HDD diskas (jis jau įdėtas į NVR įrenginį). Galima įdėti iki 4TB HDD diską.

Dar vienas svarbus momentas yra tas, kad čia turime 8 kanalų vaizdo stebėjimo sistemą, kas reiškia, jog į vieną sistemą galima sujungti iki 8 kamerų.

Pakuotėje yra 4 kameros, kas irgi leis pilnai matyti, kas dedasi aplink namus, sodybą, garažą, darbovietę, sandėlį ar kitą Jums svarbų objektą.

O jei matysite, kad reikia daugiau kamerų - pilnai galima jų įsigyti daugiau ir prijungti prie šios sistemos.

Čia turime 3MP kameras, su IP66 reitingu, tad jas galima drąsiai naudoti tiek patalpų viduje, tiek ir lauke. Dirba nuo -25 iki +50 laipsnių temperatūroje.

Užtikrinamas kokybiškas spalvotas dienos ir nespalvotas nakties metu fiksuojamo vaizdo filmavimas. Viskas WiFi (2,4GHz) ryšiu perduodama į NVR įrenginį. Telieka sistemą prijungti prie namų maršrutizatoriaus ir taip galėsite prie kamerų prisijungti, kad ir kur būtumėte. Palaikoma funkcionali APP.

Toks gamintojo sprendimas užtikrina, kad pačios sistemos pajungimas yra kur kas prastesnis, nes yra ženkliai mažiau laidų. O ir prieiti prie duomenų nuotoliniu būdu yra itin pravartus dalykas. Net ir išvykę į užsienį galėsite bet kuriuo metu pasižiūrėti kas dedasi aplink jūsų objektą.

Kamerose įdiegti ir judesio davikliai, tad automatiškai aptinka įsibrovėlius, pradeda filmuoti ir į telefoną išsiunčia pranešimą.

Kameros gali viską fiksuoti ir 7/24 režimu bei įrašo duomenis į HDD diską. Puiku, kad naudojamas H.265 techninis sprendimas, kas reiškia, jog vaizdo medžiaga užima mažiau vietos, bet išlieka tos pačios aukštos kokybės. Jau atkeliaujančio 1TB HDD disko talpos užteks visam mėnesiui, jei bus įrašomi visų 4 kamerų 7/24 režimu užfiksuoti vaizdai. Super dalykas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()