Pasaulinė premjera! Iš EU stulbinamų galimybių erkučių žudymo ir siurbimo siurbliai - ribotas kiekis (Video, „Smarock S10“ ir „Smarock S10 Pro“)  (1)

Pasaulinė premjera!

Ribotas kiekis

Iš Europos sandėlių

2 metų garantija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti apie pasaulinę stulbinamų galimybių „Smarock“ siurblių premjerą.

Šiuo metu už specialias premjeros kainas ir iš EU sandėlių parduodami du naujausi kompanijos modeliai: „Smarock S10“ ir „Smarock S10 Pro“.

Juos įsigyti galite paspaudę šią nuorodą.

Svarbu pažymėti, kad tokios kainos galioja iki 2023-01-19. Taip pat kiekis labai ribotas, tad paskubėkite pasinaudoti proga.

Primename, kad el. parduotuvė šiuos produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

„Smarock S10“ - puikios galimybės už stulbinamai mažą kainą

  • Dabar su siuntimu tik 85,99€
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

„Smarock S10“ yra puikus įrenginys, leisiantis pilnai išvalyti patalynę, baldus, kiliminę dangą ir kitus paviršius.

Šis siurblys ypatingai gerai susidoroja su patalynės erkutėmis, kadangi įdiegti net keli naudingi techniniai sprendimai.

„Smarock S10“ aprūpintas galingu 500W varikliu ir siurbimo slėgis siekia iki 13kPa.

Taip pat turime naujos kartos šepetėlį ir didelę - 230mm pločio - siurbimo angą. Tai reiškia, kad galima greičiau išvalyti paviršius ir turimos galios pilnai pakaks pasiekti giliems paviršiams.

Be to, puikus dalykas yra ir tas, kad čia turime dvigubos talpos dizainą - susiurbtos atliekos, patogenai ir erkutės lieka pirminėje 0,5L talpoje, kadangi filtrai sulaiko iki 99,9% šių atliekų ir į aplinką išleidžia kone idealiai švarų orą.

Pliusas ir tas, kad šios talpos ir filtrai nuimami bei plaunami. Kaip ir pagrindinis šepetys.

Viskas yra puiku, bet ir tai dar toli gražu ne viskas, ką sugeba „Smarock S10“.

Ant jo korpuso yra šviesos indikatoriai, kurie informuoja, kokie pasirinkti valymo režimai. O jų čia yra išties labai naudingų.

„Smarock S10“ dar papildomai prie galingo siurbimo užtikrina ir 1200 vibracijų per minutę dažnį, dėl ko pasiekiami dar gilesni valomų paviršių sluoksniai, pakeliamos dulkės bei erkutės ir susiurbiamos į atliekų talpą.

Prie to pridėkime ir integruotą UV-C LED (253.7nm) lempą, kuri skleidžia ultravioletinę spinduliuotę ir taip nužudo 99,9% erkučių ir bakterijų. Verta pažymėti, kad įdiegta apsauga - pakėlus aukščiau ar pakreipus didesniu kampu įrenginį, automatiškai ši lempa išsijungia.

O kad būtų pasiektas užtikrintas 100% žudymo efektyvumas, „Smarock S10“ dar skleidžia ir ultragarsą, taip galutinai pribaigtas erkutes.

Ir tai dar ne viskas! Dar palaikomas paviršių kaitinimas iki 55 Celsijaus laipsnių. Tai duoda du pliusus: dar viena papildoma erkučių žudymo funkcija bei drėgnų paviršių išdžiovinimas.

„Smarock S10“ - stulbinamų galimybių įrenginys.

Galingas, ypatingo funkcionalumo ir efektyvumo. Ir jungiamas tiesiai į 220V el. tinklą, 5 metrų ilgio laido tikrai užteks patogiai darbuotis, kad ir kur beprireiktų.

Super daiktas greitai ir patogiai išvalyti namų baldus, patalynę, kiliminę dangą ir kitus paviršius.

Alergiškiems ir tiesiog maksimalią švarą namuose norintiems palaikyti žmonėms, tai yra būtinas įrenginys. Ir darbar „Smarock S10“ parduodamas už fantastiškai gerą kainą. Paskubėkite pasinaudoti proga.

„Smarock S10 Pro“ - maksimalus funkcionalus už juokingą kainą

  • Dabar su siuntimu tik 99,99€
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

„Smarock S10 Pro“ savo techninėmis specifikacijomis yra labai panašus į kiek pigesnį ir aukščiau jau aptartą „Smarock S10“, visgi - yra pora esminių skirtumų.

„Smarock S10 Pro“ aprūpintas išmaniuoju erkučių jutikliu ir didesniu bei informatyvesniu ekranėliu.

Tas jutiklis yra net labai geras dalykas. Jis parodo, kokia yra erkučių koncentracija valomame paviršiuje - rezultatai rodomi ekranėlyje. Tad visada žinosite, kurios vietos jau yra išvalytos maksimaliai, o kur dar reikia papildomo valymo.

Iš esmės „Smarock S10 Pro“ tuo ir skiriasi nuo pigesniojo „Smarock S10“ modelio.

Ir apibendrinus, tikrai verta sumokėti kiek daugiau bei rinktis „Smarock S10 Pro“ modelį, kadangi tas išmanus erkučių jutiklis itin pravers: ir pasieksite maksimalų valymo efektyvumą; ir sutaupysite laiko, kadangi žinosite, kur jau yra švaru ir nebereikia papildomo valymo.

„Smarock S10“ ir „Smarock S10 Pro“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: