[Paskutiniai vienetai!] Beveik 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas ir super funkcionalios 3MP CCTV vaizdo stebėjimo sistemos  ()

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

1) „LTP333“ - beveik 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas

2) Super funkcionalios 3MP CCTV vaizdo stebėjimo sistemos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„LTP333“ buitinis aliejaus spaudimo presas

383,99 € -222,24 € 383,99 €

161,75 €

Imu!

iš Vokietijos

2X pigiau nei Lietuvoje

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: šiuo metu „LTP333“ buitinis aliejaus spaudimo presas parduodamas už mažiausią kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Visi mokesčiai jau sutvarkyti. Liko paskutiniai vienetai!

Ką sugeba ir kam skirtas „LTP333“ buitinis aliejaus spaudimo presas?

Nerimaujate dėl perkamo aliejaus kokybės?  Norite patys išbandyti aliejaus spaudimą ir turėti naminio, kokybiško ir sveiko aliejaus? 

Tada tikrai verta turėti štai tokį buitinį aliejaus spaudimo presą. Jis leis pasigaminto kokybiško aliejaus ir išsaugos visas vertingąsias medžiagas.

Kalbant apie specifikacijas, tai svarbiausi momentai yra tie, kad „LTP333“ turi bešepetėlinį ir net 610W galios el. variklį.

Įrenginys jungiamas į 220V el. tinklą. Spaudimo našumas 3-5 kg. Taip pat palaikomas šaltas ir karštas spaudimas.

Analogiškų parametrų modeliai Lietuvoje kainuoja 2 kartus brangiau.

Plius, temperatūra pilnai valdoma su ant korpuso esančiu valdymo ekranėliu: 0~300℃ ribose.

Tikslus temperatūros pasirinkimas yra puikus dalykas, atsižvelgiant į skirtingo tipo aliejaus spaudimui naudojamas žaliavas. Taip maksimaliai išsaugomos vertingosios maistinės medžiagos ir gauname ekologišką bei maistingą aliejų.

Dar verta pažymėti, kad šilumai laidus žiedas (kaitinimo elementas) pagamintas iš gryno vario, tad jis užtikrina greitą ir tolygų šilumos laidumą bei išspaudžia aliejų be jokio prikepimo kvapo ar prieskonio.

Įrenginio korpusas ir pats presavimo strypas pagaminti iš nerūdijančio plieno, kurį nesunku valyti, prižiūrėti. Taip pat šios medžiagos užtikrina ilgalaikį naudojimą.

38 mm padavimo anga yra išties didelė. Pvz:, žemės ir kiti stambūs riešutai gali būti naudojami spaudimui tiesiogiai, be rankinio apdorojimo.

„LTP333“ yra puikus aliejaus spaudimo presas. Tinka apdoroti saulėgrąžų sėkloms, sojų pupelėms, linų sėkloms, žemės riešutams, moliūgų sėkloms, lazdynų riešutams, graikinių riešutų branduoliams, sezamo sėkloms ir t.t.

Pasinaudokite proga už puikią kainą įsigyti naudingą įrenginį ir pasigaminti ekologiško aliejaus.

   
Rekordinė kaina!

3MP CCTV vaizdo stebėjimo sistema

(4 kameros, NVR įrenginys, be HDD)

465,37 € -355,94 € 465,37 €

109,43 €

Imu!

iš Vokietijos

77%​ nuolaida

ribotas kiekis

už 6,69 € pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: šiuo metu šios puikios kainos/kokybės/funkcionalumo CCTV sistemos parduodamos tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad pristatymas į Lietuvą itin greitas ir jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti esmines šių CCTV sistemų savybes ir galimybes.

Atkreipiame dėmesį, kad tai yra 8 kanalų CCTV sistemos su NVR įrenginiu.

Trumpai tariant, galima prijungti į šią sistemą iki 8 kamerų. Dabar TomTop už šią puikią kainą parduoda 4 kamerų komplektą su NVR įrenginiu (be HDD disko - jį teks įsigyti atskirai, o jei turite tokį, tiesiog galėsite įdėti į NVR įrenginį, galima įdėti iki 6TB diską).

Sujungę visą CCTV stebėjimo sistemą, kamerų fiksuojamus vaizdus galėsite matyti tiesiog monitoriuje arba prie sistemos prisijungiame per APP (Android ir iOS).

Kameros yra po 3MP (2048 x 1536), su 18 vnt. IR LED'ų, kokybišku dienos ir naktiniu filmavimu.

Šaunu ir tai, kad įdiegti judesio davikliai, tad vos tik kameros stebimame plote užfiksuos judėjimą - automatiškai pradės filmuoti ir išsiųs žinutę į telefoną.

Taip pat kamerose įdiegti mikrofonai bei garsiakalbiai, tad per jas galima bendrauti su šalia jų esančiais žmonėmis.

Verta paminėti, kad kameros turi po dvi integruotas antenas, dėl ko užtikrinamas dar geresnis duomenų dalijimasis ir stipresnis ryšys, stabilesnis prisijungimas prie namų WiFi tinklo.

Taip pat kameros pilnai pritaikytos naudoti lauko sąlygomis, atitinka IP66 reitingą ir gali dirbti nuo -20°C iki +55°C temperatūroje.

Puikios kainos, kokybės ir funkcionalumo CCTV rinkinys, leisiantis pilnai stebėti namų, sodybos, garažų, darbovietės, ar kitus Jums svarbius objektus, kad ir kur tuo metu bebūtumėte.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: