[Iš EU] Net 250€ pigiau nei Lietuvoje ypatingai populiarūs, apžvalgininkų giriami „Artillery“ 3D spausdintuvai (Kuponai, Video)  ()

Puikios kainos

Kuponai

Galioja iki 2023-03-31

Iš Europos

1) „Artillery Sidewinder-X2“ 3D spausdintuvas

2) „Artillery Genius Pro“ 3D spausdintuvas

3) „Artillery Hornet“ 3D spausdintuvas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Artillery Sidewinder-X2“ 3D spausdintuvas

  • Dabar tik 284€ (Lietuvoje nuo 530€)
  • Kuponas: PrinterX2
  • Iš EU nemokamas pristatymas per 5-9 d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

Ypatingai populiarus ir puikiai patyrusių apžvalgininkų vertinamas 3D spausdintuvas: labai didelė spausdinimo erdvė; automatinis spausdinimo padėklo išsilygiavimas ir jo apsauga; itin greitas įkaitimas; ypatingai tylus darbas; automatinis spausdinimo medžiagos aptikimas, spausdinimo sustojimas jai pasibaigus; tęsia darbą nuo ten kur baigė, pradingus ir vėl grįžus elektrai taip pat; patogus ir didelis jutiklinis valdymo ekranas; ir kt. privalumai.

Surinkimas, išbandymas, apžvalgos:

„Artillery Genius Pro“ 3D spausdintuvas

  • Dabar tik 236,11€ (Lietuvoje nuo 410€)
  • Kuponas: PrinterGP
  • Iš EU nemokamas pristatymas per 5-9 d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

95% surinktas - praktiškai galima naudoti išimtą iš pakuotės; net 220*220*250mm spausdinimo erdvė; automatinis išsilygiavimas; labai greitai paruošiamas darbui - įkaista iki 120 °C vos per 3min.; automatinis spausdinimo medžiagos aptikimas - automatinis spausdinimo tęsimas; sustoja dingus elektrai ir pradeda kur baigė jai atsiradus; galima spausdinti ir iš USB/TF; spalvotas ir į prisilietimus reaguojantis TFT ekranas; galima naudoti įvairias medžiagas ir t.t.

Labai išsami apžvalga, nuo išpakavimo ir surinkimo - iki detalių bandymų. Ir verdiktas itin pozityvus:

Dar viena išsami ir informatyvi apžvalga - labiau koncentruota ir su praktiniais bandymais:

„Artillery Hornet“ 3D spausdintuvas

  • Dabar tik 150,77€ (Lietuvoje nuo 300€)
  • Kuponas: PAH3D
  • Iš EU nemokamas pristatymas per 5-9 d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

„Artillery Hornet“ - labai geros kainos ir kokybės 3D spausdintuvas. Čia turime labai gero dydžio, spausdinimo erdvės, tikslumo ir kokybės 3D spausdintuvą.​ Žemiau pateiktoje nuotraukoje visa aktuali informacija.

Ir kaip tvirtina galybę 3D spausdintuvų išbandęs apžvalgininkas, tai „yra puikus variantas pradedantiesiems, ieškantiems antrojo 3D spausdintuvo ar norintiems atsinaujinti ir pakeisti savo senesnį bei mažesnį 3D spausdintuvą.“

„Artillery“ savo gaminių paletėje turi ne vieną 3D spausdintuvą, bet kiti modeliai yra brangesni ir skirti profesionalams. O čia turime turbūt geriausią, ką galima gauti už tokią kainą.

Žinoma, čia trūksta tam tikrų dalykų, kuriuos rasime prabangesniuose modeliuose, bet esminiai dalykai yra ir šiame „Artillery Hornet“ spausdintuve.

„Artillery iki šiol gamino kiek brangesnius 3D spausdintuvus, skirtus jau pažengusiems. Ir šis modelis yra puikus kompanijos būdas žengti į ieškančių pirmojo 3D spausdintuvo segmentą.

Jis praktiškai jau iš pakuotės išėmus yra surinktas, kas daugeliui patiks. Paprastai valdomas, stiklo+aliuminio kaitinimo padėklas labai greitai įkaista, o ir jo aušinimas čia itin protingai įrengtas.

Labai patogus ir paprastas naudojimas. Draugiškas nepatyrusiam vartotojui. Tiesiog smagus įrenginys. Geras 3D spausdintuvas, tikrai galiu rekomenduoti“, - teigia apžvalgininkas.

Labai rekomenduojame pasižiūrėti šią „Artillery Hornet“ 3D spausdintuvo apžvalgą. Pateikiama itin daug naudingos informacijos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: