[Mega pasiūlymas!] Tik 19€ net už 4 vnt. puikių galimybių išmaniuosius „Xiaomi BT Thermometer 2“ temperatūros ir drėgmės matuoklius (Video)  (2)

Super gera kaina!

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai funkcionalūs


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi BT Thermometer 2“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

(4 vnt.)

52,09€ -32,90€ 52,09€

19,19€

Imu!

iš Kinijos

64%​ nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad dabar šie išmanūs „Xiaomi BT Thermometer 2“ temperatūros ir drėgmės matuokliai parduodami už super gerą kainą. Tik 19,19€ net už 4 vienetus.

Pasiūloje galite rinktis ir mažesnį kiekį, tačiau finansiškai kur kas naudingiau pirkti 4 vienetus.

Taip galėsite atskirai stebėti kiekvieno kambario rodiklius ir imtis atitinkamų priemonių. O jei asmeniškai ir kokiu matuokliu per daug, visada galite padovanoti artimiesiems - jiems tokie daikčiukai taip pat labai pravers.

„Xiaomi BT Thermometer 2“ - fantastiškų galimybių ir kainos santykio matuokliai

Tai yra modernaus dizaino ir labai gero funkcionalumo matuokliai.

Maitinami standartine sagos formos baterija (CR2032, 3V). Prie sienos ar kito paviršiaus galima prilipdyti su prie nugarėlės esančiu lipduku. Ar galima tiesiog pastatyti ant norimo paviršiaus.

„Xiaomi BT Thermometer 2“ yra itin kompaktiškas ir išmanus matuoklis.

Tereikia prijungti prie namų tinklo, į telefoną/planšetę atsisiųsti bei įsidiegti Mi Home (arba Mijia) programėlę ir pridėti naująjį matuoklį.

Ir taip galėsite tiesiog APP matyti visus išmatuotus rodiklius ir imtis atitinkamų priemonių, kurios įspūdingai šaunios.

Kad svarbi subalansuota kambarių temperatūra ir drėgmės lygis - žino visi. Ir tokie matuokliai leis momentaliai sužinoti, kokia gi padėtis kambariuose.

Matuokliai aprūpinti šveicariškais, puikios kokybės Sensirion jutikliais, tad matavimų rezultatai yra ypatingai tikslūs. Tą patvirtina ir šiuos matuoklius išbandę pirkėjai.

Matuoja 0-60 Celsijaus laipsnių (0,1 paklaida) ir 0% - 99% drėgmės lygio (1% paklaida) diapazonuose.

Taigi, kai tik matuoklius įjungsite ir suporuosite su APP, iškart galėsite nustatyti, kad gautumėte pranešimus, kai reikšmės kirs ribines vertes.

Čia labai šaunus dalykus, pavyzdžiui, stebint vaikų kambario temperatūrą ir drėgmės lygį. Šie du dalykai stipriai įtakoja vaikų, o ir suaugusiųjų, sveikatos ir bendros savijautos būklę.

Super šaunus dalykas, kad APP galima „Xiaomi BT Thermometer 2“ suporuoti su kitais „Xiaomi“ įrenginiais ir taip kurti scenarijus.

Pavyzdžiui, galima poruoti su oro kondicionieriumi. Kirtus kambaryje jūsų nustatytai temperatūros žymai, bus duodama komanda oro kondicionieriui įsijungti/išsijungti. Ir viskas vyksta automatiškai.

Tas pats vyksta ir suporavus su „Xiaomi“ oro drėkintuvu. Nukritus/pakilus drėgmės lygiui, atitinkamai įsijungs/išsijungs drėkintuvas.

Toks principas veikia ir su „Xiaomi“ elektriniais šildytuvais.

Čia svarbu pabrėžti, kad tokios funkcijos veikia su originaliais „Xiaomi“ ekosistemos išmaniaisiais įrenginiais.

„Xiaomi BT Thermometer 2“ itin naudingas net jei ir neketinate jo poruoti su kitais kompanijos įrenginiais ir kurti scenarijų. Nors, žinoma, tai labai stipriai išplečia jo galimybes.

Visgi, „Xiaomi BT Thermometer 2“ ir taip yra itin išmanus, poruojamas su APP, tad gausite pranešimus, o ir ryškiame 1.5 colių LCD ekrane matysite visą svarbiausią informaciją.

Be to, yra ir emotikonai - skaitmeniniai veidukai, indikuojantys kambario oro sąlygas. Žaisminga ir informatyvu.

Apibendrinus, „Xiaomi BT Thermometer 2“ yra super gero funkcionalumo ir dabar neįtikėtinai geros kainos išmanusis temperatūros ir drėgmės matuoklis.

Paskubėkite pasinaudoti proga, dabar tik 19,19€ net už 4 vienetus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (2)