Fantastiška dovana visiems! Tik 23€ už nuostabaus dizaino ir galimybių išmanųjį laikrodį - jis net matuoja SpO2 ir kraujo spaudimą  ()

Super geras kainos ir kokybės santykis

Gausus naudingų funkcijų

Įvairių spalvų modeliai

Puikiai tinka Jai ir Jam


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Išmanusis laikrodis

40,88€ -17,89€ 40,88€

22,99€

Imu!

iš Kinijos

44% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šiuo metu šie puikios kainos ir funkcionalumo išmanieji laikrodžiai parduodami iš Kinijos sandėlio. Visi mokesčiai jau sutvarkyti ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Taip pat verta pažymėti, kad pasiūloje yra įvairių spalvų modelių, kurie puikiai tinka Jai ir Jam.

Be to, dirželiai yra keičiami ir galite iškart įsigyti laikrodį su papildomu dirželiu.

Pasinaudokite proga įsigyti puikios kainos išmanųjį laikrodį!

Pastaraisiais metais rinką tiesiog užplūdo įvairūs dėvimi ir sveikatos rodiklius stebintis prietaisai. Ir atsiradus tokiai milžiniškai pasiūlai - pirkėjai dabar už juokingas kainas gali įsigyti ypatingai funkcionalų išmanųjį laikrodį. Kaip kad ir šiuo metu siūlo Cafago.

Gamintojas teigia, kad šis išmanusis laikrodis netgi palaiko Bluetooth skambučius. Tokios kainos laikrodis su Bluetooth skambučiais vis dar yra tikra retenybė.

Beje, laikrodis su telefonais (Android ir iOS) poruojamas Bluetooth 5.0 ryšiu.

Šaunu ir tai, kad laikrodis turi kokybišką ekraną: 1,9 colių įstrižainės, 240*280 raiškos, detali informacija matoma ir ryškioje dienos šviesoje. Ypatingai daili vartotojo sąsaja. Taip pat yra galybė ekrano atvaizdavimų pasirinkimas, tad kiekvienam pagal skonį ir patogumą.

Išmanusis laikrodis palaiko įvairius standartinius sporto režimus ir ekrane iškart pateikia esminę ir puikiai matomą informaciją. O kadangi atitinka IP67 reitingą, tai jis atsparus vandeniui, kas yra akivaizdus privalumas.

Kalbant apie sveikatos rodiklių stebėjimą, tai laikrodis matuoja širdies ritmą, deguonies kiekį kraujyje (SpO2), netgi kraujo spaudimą, analizuoja miego kokybę, moterims/merginoms skirtas menstruacijų sekimo režimas ir t.t. Visa išsami informacija pateikiama išmaniojoje programėlėje.

Tiek APP, tiek pats laikrodis palaiko įvairias kalbas: anglų, lenkų, vokiečių, italų, ispanų, prancūzų, rusų ir kt.

Laikrodis aprūpintas įkraunama 230mAh talpos baterija, kurios užtenka 7 d., budėjimo režime ir iki 15d. Trumpai tariant, puikūs rezultatai.

Šis išmanusis laikrodis taip pat palaiko nuotolinį muzikos grotuvo ir kameros valdymą, informuoja apie gaunamus programėlių ir SMS pranešimus, seka kitus bazinius fizinės veiklos rodiklius ir t.t.

Apibendrinus, tai yra puikios kokybės ir kainos išmanusis laikrodis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()