[EU+Kuponai] Super rinkinukas: makaronų gaminimo mašinos, itin plonos indukcinės kaitlentės ir karšto oro gruzdintuvės  ()

Puikios kainos

Kuponai

Iš Europos

Galioja iki 2023-04-30

1) „TOKIT TCLO3M“ - itin plonos 2100W indukcinės kaitlentės

2) „joyami“ - elektrinė makaronų gaminimo mašina su 7 keičiamais makaronų formavimo diskais

3) „joyami“ - 1800W karšto oro gruzdintuvė su 2 atskirais krepšiais


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„TOKIT TCLO3M“ - itin plonos 2100W indukcinės kaitlentės

  • Dabar tik 67,55€
  • Kuponas: P9
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai

Galima rinktis iš trijų spalvų modelių; super plonos - vos 16mm (storiausioje vietoje 23 mm); 35 x 28 cm dydžio, tad ganėtinai didelės, bet ir kompaktiškos, dėl ko patogios laikyti virtuvėje; sveria apie 2,3 kg; 2100W, galią galima pasirinkti - 9 režimai, specialus 3 mm storio ratukas, šviesos indikatoriai; jungiamos į 220V el. tinklą; korpusas plastikinis; gumos kojelės; gryno vario tankiai suvyniota ritė; 4 mm skydelio tipas - Black Microlite Panel; su aušintuvais; energijos vartojimo efektyvumo indeksas - 3; CE sertifikatas; įdiegta daugybė apsaugų, su automatiniu išsijungimu; absoliučiai saugus ir kokybiškas produktas; papildomai NFC su gausa receptų.

.

„joyami“ - elektrinė makaronų gaminimo mašina su 7 keičiamais makaronų formavimo diskais

  • Dabar tik 102,13€
  • Kuponas: PJPM
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai

Į 220V tinklą jungiamas nuostabus daiktas namų sąlygomis pasigaminti įvairiausių makaronų; 7 keičiami skirtingi formavimo diskai leis pilnai išnaudoti savo fantaziją; tiesiog sudėkite ingredientus ir paspauskite vieną mygtuką, ir viską padarys įrenginys; taip galite išbandyti įvairius ingredientus, pavyzdžiui, žoleles, kiaušinius, daržovių sultis, miltus be glitimo ir t.t.

Pakuotėje yra ir papildomas priedas, šį įrenginį paverčiantis lėtu sulčių spaudimo aparatu - skirtas apdoroti šaldytus vaisius ir uogas.

Pagrindinė mašina pagaminta iš aplinkai nekenksmingo PVC; maišymo strypas pagamintas iš POM (saugus sąlyčiui su maistu), o velenas yra iš 304 nerūdijančio plieno; lengva išardyti ir išvalyti, plaunami; diskus po darbo rekomenduojama 30 min. įdėti į šaldytuvą, po to lengviau tas skylutes su adata idealiai švariai išvalyti.

„joyami“ - 1800W karšto oro gruzdintuvė su 2 atskirais krepšiais

  • Dabar tik 107,51€
  • Kuponas: PJAF
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai

1800W galios; jungiama į 220V tinklą; su 2 atskirais krepšiais - bendrai 7,6l talpa, užteks pamaitinti visą šeimą; kiekvienoje talpoje esančiam maistui galima nustatyti skirtingus gamybos parametrus; neprideganti vidinė danga, lengvai valoma; 360 laipsnių karštis; nuo 30 iki 210 Celsijaus temperatūros pasirinkimas; laikmatis (0-60 min.); 6 įdiegti režimai; pilnas valdymas su panele; įdiegtos įvairios apsaugos, automatinis išsijungimas.

.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: