[EU+Kuponai!] Super funkcionalus LED šviestuvas su ventiliatoriumi ir APP, baseinų valymo robotas ir didžiausią betvarkę sutvarkantis siurblys (Video)  ()

Labai geros kainos

Kuponai

Galioja iki 2023-06-30

Iš Europos

1) „FIMEI“ - super funkcionalus LED šviestuvas, su ventiliatoriumi ir APP

2) „Genkinno P1“ - belaidis baseinų valymo robotas

3) „Proscenic F20“ - siurbia, plauna grindis ir po darbo išsiplauna save


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„FIMEI“ - super funkcionalus LED šviestuvas, su ventiliatoriumi ir APP

  • Dabar tik 96,61€
  • Kuponas: P9
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9 d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

‎35 x 15 x 35 cm; metalas+akrilas; 2,43kg svorio; labai lengvas montavimas; geriausiai tinka iki 25m2 plotui; pilnas valdymas su pulteliu ir APP; atskirai valdomas šviesos ryškumas, spalvos temperatūra, ventiliatoriaus sukimosi greitis ir t.t.; yra laikmatis; 3000-6500K; 6 vėjo pūtimo greičiai ir kt. funkcijos.

„Genkinno P1/P1 SE“ - belaidžiai baseinų valymo robotai

  • Dabar tik nuo 355,33€
  • Kuponas: PP1
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9 d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

100W bešepetėlinis variklis; skirtingo galingumo valymo režimai; yra Auto ir Manual režimai; belaidis; greitai įkraunama 9000mAh baterija; vienu įkrovimu dirba iki 4 val.; sumanus kelio planavimas, naudojant išmanųjį algoritmą kartu su inercine navigacijos ir odometro sistema; siurbimo stiprintuvas: susidūrus su didesnėmis šiukšlėmis, šis baseino valymo robotas akimirksniu padidins siurbimo galią; lengvai susidoroja su visų tipų šiukšlėmis, smulkiais akmenimis ir lapais; veiksminga vandens pavaros sistema: dėl šios naujoviškos konstrukcijos robotui reikia tik trečdalio galios, kurią naudoja panašūs produktai, tuo pačiu pasiekiant tą pačią siurbimo galią ir efektyvumą; 2.4L dviguba atliekų talpa - smulkioms ir stambioms atliekoms; plūduriuojanti plūdė su virve - patogiam roboto iškėlimui; baigęs darbą ar išsekus energijai privažiuoja prie baseino krašto - tad dar patogiau jį iškelti; apsaugos nuo trankymosi į baseino kraštus; įveikia iki 15 laipsnių įkalnes; tinka įvairaus tipo baseinams; geriausia iki 150 m2.

„Genkinno P1“ vaizdo įrašai:

„Proscenic F20“ - siurbia, plauna grindis ir po darbo išsiplauna save

  • Dabar tik 237,82€
  • Kuponas: PF20
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9 d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

Puikus daiktas namie turintiems kietas grindis: medis, parketas, plytelės ir pan. Sveria 7kg, yra 760 x 328 x 302mm dydžio, su ryškiu LED valdymo ekranėliu, APP ir net balso komandomis.

150W galios; 15KPa; per 4 val. įkraunamos (išimamos) 4000mAh baterijos užtenka darbuotis iki 45min.; ypatingos formos siurbimo galva leidžia išvalyti ypatingai arti kambario pakraščių; specialūs jutikliai nuolat skenuoja paviršių ir esant dideliai betvarkei - automatiškai padidinama galia; net 1L švaraus vandens talpa ir 1L atskira talpa nešvarumams; kelių lygių oro filtracija su HEPA filtru; po darbo belieka įstatyti į laikymo stotelę ir vos vieno mygtuko paspaudimu automatinis išplovimas.

„Proscenic F20“ išbandymas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: