[Vokietija] 100€ pigiau nei Lietuvoje legendinis 3D spausdintuvas! 3,3 mln. Youtube apžvalgų peržiūrų ir geriausi vertinimai - „topinis, iki 200$ geriausias rinkoje“ (Video, „Creality Ender 3“)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DariusWh 2023-05-23 11:00
Sveiki, gal kas atsakys į pora iškilusiu klausimėlių? Ar tikrai tie Kinietiški 3D spausdintuvai, o gal ir visi yra tokie prasti? Nes turiu pažystamą. Daug nesu kalbėjas apie tai su juom, bet kai paprašydavau jo atspausdinti ką nors, tai jis niekada nesutikdavo, nors siulydavau pinigų. Kažkada minėjo tiesiog, kad nesamonė yra su jais dirbti ir pastoviai 4-6 val. reikia ji stebėti kaip jis dirba, nes jeigu kažkur fail'ina tai prilydo tos plastmasės ir atrodo kaip kregždžių lizdas. Detaliu prašydavau nedidelių, max dealės dydis budavo 15cm x10cm x3cm. (Ar jau čia skaitos didelė?). Net surasdavau detalės iš interneto failus. Bet taip ir nei vienos detalės neatspausdino. Tai ar jis nemokėjo susireguliuoti staklikes, ar ten jos visos taip ir fail'ina? Ar yra sunku jas sureguliuoti, kad nereikėtu sėdėti ir laukti kol kažkas ne taip nutiks?
kestutisz 2023-05-23 13:20
O yra ne kinietiškų pas paprastus vartotojus? :) Net Prusa vistiek bus didžiąja dalimi kiniška, bent pačios detalės. Na aš tarkim Sovol (Creality Ender kloną) nusipirkau, keikiuosi dėl kreivos šleivos realizacijos , bet žiūriu vistiek jau jau >10 ričių susispausdino. Niekada aišku nebus taip gražu kaip norėtųsi, bet šiiap iš esmės viskas ok.