[Vokietija] Superinė balansinė lenta, kurios Jums reikia! Nuostabus daiktas dirbant ir sportuojant  ()

Labai gera kaina

Ribotas kiekis

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Puikus dalykas tiek dirbant, tiek sportuojant


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Balansinė lenta

99,99€ -64€ 99,99€

35,99€

Imu!

iš Vokietijos

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu šias puikios balansines lentas Cafago parduoda už itin gerą kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad greitas pristatymas į Lietuvą. Labai ribotas kiekis!

Kuo pasižymi ši balansinė lenta?

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti esmines savybes, o dar daugiau informacijos rasite paspaudę šią nuorodą.

Esminės savybės:

  • Balansinė lenta ne tik sumažina nugaros, stuburo, kojų ir kulkšnių spaudimą ir skausmą, bet ir efektyviai pagerina laikyseną besidarbuojant bei padidina sąnarių lankstumą.
  • Lenta su 8,5° ergonomišku pasvirimo kampu, leidžianti perkelti svorį į vieną pusę ir efektyviai sumažinti spaudimą kojoms ir pėdoms ilgai stovint.
  • Lentos paviršius su gumbeliais, kurie gali gerai masažuoti pėdų sritį, kad būtų skatinama kraujotaka ir sumažinamas pėdų nuovargis.
  • Pagaminta iš aukštos kokybės PU + medinė lenta + PVC, didelio stiprumo ir ilgaamžiškumo, su neslystančiu ir nuo įbrėžimų apsaugančiu guminiu dugnu, gali atlaikyti iki 200 kg svorį.
  • Gaminio dydis: 500 x 360 x 60mm. Lengva (sveria apie 2,7kg) su nešiojamos rankenos dizainu, lengvai perkeliama į reikiamą vietą.

Ergonomiškai suprojektuota stovima balansinė lenta gali sumažinti fizinį ir protinį nuovargį bei pagerinti fizinę sveikatą. Paviršius su gumbeliais tuo pačiu masažuoja pėdos taškus, todėl įtemptame darbe galite atsipalaiduoti. 8,5 laipsnių pasvirimo kampas leidžia lengvai siūbuoti iš vienos pusės į kitą. Tai ne tik įdomu, bet ir stiprina koordinaciją bei kojų ir nugaros raumenis tiesiog bedirbant. Tokia balansinė lenta puikiai tinka namuose, biure, sporto salėje ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()