Kinijos turgelio stebuklai: štai kokie išmanieji laikrodžiai rinkoje kelia tikrą perversmą (Video, Foto)  (3)

Greičiausiai dauguma sutiks, kad pirkėjų noras iškeisti savo įprastą laikrodį į išmanųjį atsirado tuomet, kai pastarųjų dizainas itin priartėjo prie klasikinio laikrodžio. Nors futuristiniai sprendimai pirkėjus taip pat žavi, tačiau tikrai ne išmaniųjų laikrodžių rinkos segmente. Kadangi didžiausios technologijų bendrovės į investicijas šioje rinkoje pastaruoju metu žiūriu itin atsargiai, puikia pasitaikiusia galimybe pristatyti savo sprendimus dabar naudojasi kinai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir naudojasi ne bet kaip, o kuria tikrą perversmą. Būtent dėl itin patrauklios ir dažnai net 100 eurų neviršinančios išmaniųjų laikrodžių kainos, pastaraisiais susidomi vis daugiau pirkėjų ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje. Jeigu save vis dar laikote tuo skeptiku, kuris nėra linkęs pripažinti šių naujos kartos laikrodžių teikiamos naudos, siūlome susipažinti su solidaus dizaino išmaniuoju laikrodžiu „Y3“ už 82 eurus.

„Y3“ labiausiai ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes puikiai apjungia klasikinio laikrodžio dizainą bei išmaniojo laikrodžio ir telefono funkcionalumą. Šiam išmaniajam laikrodžiu solidumo, žinoma prideda iš nerūdijančio plieno pagamintas korpusas bei odinė apyrankė, tačiau ne ką mažiau svarbiu aspektu tampa ir 1,39 colių (400 x 400) įstrižainės lietimui jautus AMOLED technologijos ekranas.

Jeigu pirmasis aspektas šiuo atveju pasitikėjimą leidžia sukurti įprastų laikrodžių gerbėjams, tai antrasis profesionalumą ir aukštą kokybę garantuoja bet kuriam technologijų entuziastui. Priminsime, kad AMOLED technologijos ekranai pasižymi ne tik savo ryškumu, detalumu bei puikiu spalvų atkūrimu, bet ir itin geru matomumu saulės atokaitoje, o taip pat yra naudojami aukštosios klasės „Samsung“ išmaniuosiuose telefonuose.

Išmanusis laikrodis „Y3“ su „Android“ operacine sistema net ir didžiausius skeptikus turėtų nustebinti ir savo technine dalimi, kadangi yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 512 MB operatyviąją RAM atmintimi, 2G, 3G, WiFi, GPS ir Bluetooth ryšio moduliais bei 4 GB talpos vidinės atminties lustu.

Kaip jau galima suprasti iš integruotų ryšio modulių, „Y3“ funkcionalumas gali būti pilnai išnaudojamas net ir tada, kai šalia nėra išmaniojo telefono. Šis išmanusis laikrodis dėl integruotų 2G ir 3G ryšio modulių puikiai tinka balso pokalbiams, trumposioms žinutėms skaityti ir rašyti bei pranešimams iš socialinių tinklų peržiūrėti, tačiau dėl integruoto GPS modulio taip pat gali būti naudojamas ir kaip GPS navigaciją atstojantis prietaisas.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Y3“ turi integruotą žingsniamatį bei pulso matuoklį, kas šį išmanųjį laikrodį leidžia naudoti ir kaip fizinį aktyvumo asistentą. Galiausiai Kinijos elektroninės parduotuvės pristatydamos „Y3“ akcentuoja dar ir tai, kad jis yra atsparus vandeniui bei dulkėms (IP67) ir taip pat stebina savo savybe lietimo jautraus ekrano apsaugai naudoti specialų nuo susibraižymų apsaugantį stiklą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(31)
(6)
(25)

Komentarai (3)