Skaitytojų vasaros iniciatyva: kaip iš Kinijos nusipirkau „Xiaomi xiaofang“ IP kamerą, o vėliau atgavau visus pinigus ir teko „pageekint“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sivo 2017-07-25 18:48
Viskas veikia idealiai, ir su softu gerai. Pats GearBest prase kaip nustatyti ta kamera. Pasileidau is pirmo karto ir dirba puikiai, gaunu update ir patobulinimus. O jei Fanga naudoji - turi tik vaizda, ir labanakt... Autoriui dar mokintis ir mokintis
mindaugas.margevičius 2017-07-25 21:27
Na norėjai pasirodyt gudresniu, gaila nepavyko Nepavežė IQ, kad galbūt eina ir ne tai rinkai skirtos partijos kurias parduoda europai, tereikėjo pasigooglint, jo pilna threadų prikurta dėl šios problemos, o kažkas net atskirą OS sukompilino, kad paverstų ją gyva... http://en.miui.com/thread-599171-1-1.html etc.. P.S. Kita kartą gal labiau pasiseks megink delfi.lt
KT819GM 2017-07-26 00:55
Mindaugai, tu skaitei instrukciją gearbest? Suprantu, kad pradėti tyčiotis papraščiau iš komentaro, tačiau kinai tiek China tiek EU versijomis apačioj yra parašę dėl programėlės "apgavimo" dėl regionų lock. p.s. turbūt "Xiaomi xiaofang" kamera, ne "Xiaomi fang". O ir tavo linke panaši procedūra atsirado tik naudojant telefoną kaip hotspot.
mindaugas.margevičius 2017-07-26 08:18
Taip skaičiau ir China mainland vistiek neleidžia naudotis programa nors ji ir online ir su konfigūruota, matomai yra netinkama regionui ar kokia kopija užblokuojama, nes buvo po to galimybė siusti kažkokiam Xiaomi atstovui kameros QR kodą galbūt atkoduos, nors atsakymo jokio ir nebuvo, tai tiek. P.S. Kaip ir minėjau atsiliepime, perrašius orginaliai senesnę kameros FW ir naudojant senesnę MiHome apps, pradeda veikti kamera, bet vėlgi veikia tik lokaliam tinkle, iš išorės kamera nepasiekiama.