Kinijos turgelio stebuklai: LED šviestuvų išpardavime itin stilinga ir moderni LED stalinė lempa iš „Xiaomi“ – valdomas šviesos stiprumas, spalvinė temperatūra, modelis su baterija bei itin gera kaina  ()

Tenka pripažinti, kad šviesos diodai LED kardinaliai pakeitė mūsų supratimą apie apšvietimo sprendimus. Nors dauguma pirkėjų džiaugiasi tuo, kad LED padeda taupyti energijos resursus, tačiau šiuo atveju nereikėtų užmiršti ir tokių privalumų, kaip keičiamas šviesos ryškumas ar spalvos temperatūra. Be to, RGB tipo LED apšvietimas taip pat leidžia išgauti nesuskaičiuojamą galybę įvairių apšvietimo spalvų, o tai vis dažniau praverčia kuriant šiuolaikiškus interjero sprendimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo tarpu jeigu ieškote naujo šviestuvo savo darbo stalui greičiausiai taip pat maloniai nustebsite sužinoję apie LED stalinius šviestuvus. Žinoma, tokių sprendimų daugiau nei pakankamai galima rasti ir Lietuvoje. Tačiau pasidairius Kinijos elektroninėse parduotuvėse tenka pripažinti, kad vietiniai Kinijos gamintojai su įvairove ir neįprastais sprendimais yra pažengę dar toliau – tuo galima įsitikinti pasižvalgius po išpardavimą „Led Lights & Flashlights Fall Sale“. Svarbiausias išpardavimo produktas, iš karto atkreipiantis dėmesį - naujos kartos stalinis šviestuvas „Xiaomi Yeelight YLTD02YL“.

Stalinis šviestuvas „Xiaomi Yeelight YLTD02YL“ turėtų itin patikti tiems pirkėjams, kurie vertina modernų ir stilingą minimalizmą – šviestuvo stilius idealiai dera prie šiuolaikinių namų interjerų.

Galima net neabejoti, kad šis šviestuvas taip pat maloniai nustebins savo santykinai mažomis 5 W energijos sąnaudomis bei vos 5 V nuolatinės srovės USB tipo maitinimu. Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad tokio tipo „Xiaomi Yeelight YLTD02YL“ maitinimas šviestuvui suteikia dar iki šiol nematytas mobilumo savybes.

Pavyzdžiui, gamintojas pristatydamas šį stalinį šviestuvą pabrėžia, kad tinkamu energijos šaltiniu „Xiaomi Yeelight YLTD02YL“ gali būti net ir išorinė nešiojama baterija (angl. power bank). Be to, kaip jau buvo galima suprasti, „Xiaomi Yeelight YLTD02YL“ energija taip pat galima aprūpinti ir naudojantis standartiniu išmaniojo telefono įkroviklio USB adapteriu.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tai, kad šis stalinis šviestuvas yra dviejų rūšių – vienas standartinio tipo su išoriniu maitinimu, kitas gali pasigirti ir integruota 2000 mAh talpos baterija. Tik atkreipkite dėmesį, jog šviestuvas su integruota baterija kainuoja keliais eurais brangiau, nei standartinė jo versija.

Taigi, jei renkatės „Xiaomi Yeelight YLTD02YL“ su integruota baterija, šis šviestuvas gali tapti nepamainomu pagalbininku net ir tada, kai greitai pririekia apšviesti tokias erdves, kur elektros rozetės lizdo iš vis nėra, arba jis yra nepatogioje vietoje. Itin patogus nešiojamo žibintuvėlio ir įprastinės lempos derinys, labai praverčiantis kelionėse ar poilsio sodybose – juk ne visada surasite patogų šviesos šaltinį šalia lovos ar prie kiekvieno stalo.

Jeigu namie jau turite išorinę bateriją, tai standartinė šviestuvo versija netgi universalesnė - galite naudoti tiek nuo paprasto maitinimo iš tinklo, tiek mobiliu režimu nuo išorinės baterijos. Jeigu tokios baterijos neturite, šiuo metu ją galite įsigyti su itin gera kaina iš Gearbest - štai stilinga „Xiaomi“ 20000mAh talpos baterija su nuolaida dabar kainuoja viso labo 27€. Dvigubai mažesnės talpos - su 10000 mAh „Xiaomi“ išorinė baterija kainuoja beveik 15€

„Xiaomi Yeelight YLTD02YL“ šviestuvas ypatingas tampa dar ir dėl to, nes turi jau anksčiau minėtas LED apšvietimui būdingas savybes. Šis LED šviestuvas pirkėjui siūlo naudotis penkiais šviesos ryškumo režimais (keičiamas kas 20% kol pasiekiama 100%) – tai labai praplečia šviestuvo panaudojimo galimybes. Kartais reikia ryškios šviesos normaliam darbui prie stalo, o kartais norisi tik blausaus apšvitimo, kad suskurtų jaukumą ir netrukdytų ramiai pasėdėti ir pamąstyti artiesiog žiūrėti filmą.

Be to, maloniai stebina tuo, kad gali skleisti net penkių skirtingų tipų šviesos spalvos temperatūras, pradedant 2700 K ir baigiant 6500 K. Į vakarą prieš miegą visada pravartu įjungti mažiausios temperatūros šviesą – ji yra šilčiausia, veikia raminančiai ir netrukdo organizmui pasiruošti artėjančiam miegui. O štai iš ryto ar dieną itin malonu dirbti prie aukštesnės temperatūros šviesos, kuri veikia žadinančiai kaip kavos puodelis.

Be to, galiausiai dar galima pridėti ir tai, kad „Xiaomi Yeelight YLTD02YL“ geba sukurti 260 Lm stiprumo šviesos srautą – tai atitinka kiek daugiau nei 25W galios kaitrinė lemputė. Lempa yra valdoma lietimui jautriais sensoriniais mygtukais – tai patogus ir gero stiliaus sprendimas.

Jeigu susidomėjote šiuo naujos kartos LED tipo staliniu šviestuvu, tai skubame pranešti, kad šią savaitę „Xiaomi Yeelight YLTD02YL“ Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ vis dar galite įsigyti už mažiau nei 30 eurų. Tuo tarpu spalio 5 dieną pasibaigus šiuo metu vykstančiai akcijai „Xiaomi Yeelight YLTD02YL“ kaina turėtų atitinkamai pakilti iki maždaug 40 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai ()