Kinijos turgelio stebuklai: kompiuterinės technikos akcijoje itin universali žaidimų pelė, šiuolaikiška atmintinė su USB 3.0 sąsaja ir itin ergonomiška belaidė klaviatūra  (1)

Dauguma Europos pirkėjų įsivaizduoja, kad kinai garsėja tik išmaniųjų telefonų gamyba. Nors tame yra tiesos, tačiau per pastaruosius keletą metų vietiniai Kinijos gamintojai taip pat vis aktyviau reiškiasi ir kompiuterinės technikos rinkoje. Kitaip sakant, pasidomėti Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymais šiuo atveju rekomenduojama ir tada, kai ieškote naujos klaviatūros, pelės ar USB atmintinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad tokių pasiūlymų šią savaitę taip pat netrūksta ir Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ išpardavime „Computer Gear Big Sale“.

Kompiuterinių žaidimų mėgėjams skirta optinė pelė

Kompiuterinių žaidimų mėgėjams šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į 20 eurų kainuojančią optinę pelę su laidu „Motospeed V20“.

Ši geromis ergonominėmis savybėmis pasižyminti pelė ypatinga tuo, nes vartotojui siūlo net aštuonis skirtingus jautrumo (DPI) lygius, o užkietėjusius žaidėjus šiuo atveju taip pat turėtų nudžiuginti ir programuojami mygtukai bei pelėje integruotas RGB tipo LED apšvietimas.

Galiausiai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad ši optinė pelė dar yra aprūpinta „PixArt PMW3325“ lustu, kuris šiuo atveju kiekvieną sekundę padeda užtikrinti maksimalų „Motospeed V20“ pelės tikslumą bei našumą.

Šiuolaikiška USB atmintinė

Jeigu ieškote šiuolaikiškos USB atmintinės, tai skubame pranešti, kad Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šią savaitę tokių pasiūlymų tikrai netrūksta. Pavyzdžiui, 64 GB talpos USB atmintinė „Eaget CU10“ dabar kainuoja 31 eurą.

Ir nors iš pažiūros atrodo, kad USB atmintinė nieko ypatingo ir naujo pasiūlyti negali, „Eaget CU10“ šiuos standartus bando sulaužyti. Kitaip sakant, „Eaget CU10“ ypatinga tuo, kad yra aprūpinta ne tik USB 3.0 standarto, bet taip pat ir naujos kartos USB C tipo jungtimi.

Toks sprendimas patogus dėl to, nes šią USB atmintinę lengvai leidžia prijungti prie naujos kartos išmaniųjų telefonų. Be to, šiuo atveju dar galima pridėti tai, kad „Eaget CU10“ geba užtikrinti atitinkamai iki 90 MB/s bei 40 MB/s siekiančias duomenų skaitymo ir rašymo spartas.

Itin mobili belaidė klaviatūra

Skaitytojai, kurie domisi geru mobilumu išsiskiriančiais sprendimais šią savaitę greičiausiai turėtų susidomėti 13 eurų kainuojančia belaide klaviatūra „BK3001BA“.

Ši ergonomiška klaviatūra dėl savo kompaktiškų matmenų (28,7 x 12,2 x 2,1 cm) tikrai puikiai tiks nešiojamų kompiuterių savininkams, tačiau kadangi yra aprūpinta Bluetooth 3.0 ryšio moduliu, esant reikalui taip pat pravers ir greta planšetinio kompiuterio ar išmaniojo telefono.

Čia dar galima pridėti tai, kad „BK3001BA“ belaidės klaviatūros korpusas yra pagamintas iš ABS plastiko bei aliuminio lydinio, o energiją pastarajai klaviatūrai šiuo atveju teikia dvi AAA tipo baterijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai (1)