Norite gryno oro namuose? Vienas iš pačių geriausiu pasaulyje oro grynintojų „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“: kodėl jis toks geras ir kiek kainuoja siunčiant į Lietuvą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

3xxx 2017-10-26 16:53
Jau kai pamatau Xiaomi + Gearbest www.technologijos.lt tai... nežinau ar verkt ar juoktis. Labai menkai užslėpta reklama - nesolidu. Nors Xiaomi firma gera, bet gearbest.com parduotuvė š... Pirkau nedaug, dabar laukiu jau 57-ias dienas smulkmenos ir dar nežinia kiek lauksiu. Bet daugiau tai jau nepirksiu.
aurimokas 2017-10-26 17:42
Technologijos.lt pristato dar viena is sudiniausiu pasauly sukurtu prekiu ir pasakojima kaip nusipirkti suda uz aukso kaina, kur kinieciai garaze su dviem kairem is uzpakalio isaugusiom rankom surinkineja. Tokio sudo siulau jums brangieji kolegos net ir uz dyka neimti, nes gailesites ilgai ir nuobodziai. Nusipirksit Gearbest preke, gausit sudauzyta/neveikiancia ir pinigu neatgausit. Garantinio serviso Lietuvoj niekas nesuteiks, todel jei noresit garantijos, turesit uz ne maziau nei puse kainos siusti savo preke atgal i kinieciu garaza, kur jums pasakys kad gedimas negarantinis ir jie net nebeatsius jums jsuu prekes atgal, kol nepadengsit siuntimo islaidu atgal. Taip kad, technologijos.lt autoriai, susikiskit i uzpakali savo shudomi gearbest produkcija i ta vieta kur saule nesviecia ir gerai pasukiokit pries kisdami sita mesla i puslapi apie moksla ir technologijas.
AlfaFan 2017-10-27 09:25
O aš nemažai esu pirkęs smulkmenų iš gearbest ir esu patenkintas. Dažniausiai atsiunčia per 2-3 sav. Buvo pakibęs siuntinys virš 2 mėn. bet pranęšus jiems, jie išsiuntė kitą siuntinį kurį gavau po 2 sav. o galų gale ir pirmasis atėjo. O kaina manau atitinka kokybę ir dažnu atveju netgi geriau pirkti iš kiniečių nei pas mus ir permokėti 3 kartus už tą pačią kokybę. Beje aurimokas ar tu pirkai šią prekę ar stumi, kad stumti?
kukulis4 2017-10-27 14:46
As taippat. Galeciau net sakyti, kad visokiu kinietisku gadgetu/sudeliu pirkimas ir isbandymas tam tikra prasme man vienas is hobiu. Uzsisakai, gauni, pabandai, pazaidi, kaikam randi pritaikyma, kaikam ne. Kazka ismeti, kazka atiduodi, kazka pasidedi - mazu kada prireiks. Vat sita filta irgi uzsisakiau. Jei matysiu kad tikrai gerai veikia - naudosiu, jei suda mals - kamnors padovanosiu ar isardysiu - bus detaliu visokiem projekteliam... Ir aplamai, man tokie straipsneliai technologijos.lt nelabai trukdo, gal noretusi kokio aiskiau atskirto skyrelio visam tam, bet tik tiek.