Kokiu oru kvėpuojate savo automobilyje? Miesto taršą jūsų panosėje padės nugalėti automobilinis oro valytuvas  (0)

Šaltasis metų laikas yra lydimas įvairių iššūkių kelyje. Ne tik tenka atidžiai stebėti kelio dangą, bet ir ilgiau kankintis spūstyse, kvėpuoti šildymo katilų užterštu oru. Automobilyje tai yra itin nemalonu, nes ši erdvė yra uždara, tačiau kinai, kurie susiduria su kur kas didesne oro tarša, siūlo sprendimą - automobilinį oro grynintuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rloman HL“ - tai stilingas oro valymo prietaisas, kuris gali greitai išvalyti automobilio salone esančias kietąsias daleles. Jos kaupiasi dėl kelių priežasčių. Visų pirma, dėl kitų automobilių, su kuriais tenka dalintis gatvėmis, bei netobulos salono vėdinimo sistemos. Šaltuoju metų laiku prisideda ir kietąjį kurą deginantys šildymo katilai bei krosnys. Automobilio salonas yra labai maža, uždara erdvė, todėl jos orą reikėtų prižiūrėti.

„Rloman HL“ pasižymi stilingu, bet kartu ir funkcionaliu dizainu. Vos 6,6 cm skersmens cilindras turėtų patogiai tilpti į daugelį puodelių laikiklių. Svarbiausia neužblokuoti oro įsiurbimo angos, einančios aplink „Rloman HL“ perimetrą. Oro išmetimo anga yra įrenginio viršuje, čia rasite ir jungtuką.

Oras patenka į įrenginį ir yra išfiltruojamas. Gamintojo teigimu, „Rloman HL“ pašalina net 2,5 mikrometrų (2500 nm) dydžio daleles. Kartu „Rloman HL“ išskiria ir neigiamą krūvį turinčius jonus, kurie taip pat prisideda prie oro tyrumo. Šis įrenginys tiks ir rūkantiems žmonėms, nes „Rloman HL“ efektyviai šalina dūmus.

Galiausiai, šis prietaisas yra labai patogus naudoti, nes užima mažai vietos. „Rloman HL“ yra labai tylus - įjungtas skleidžia vos 30 dB triukšmą - jo net nesigirdės per automobilio burzgimą ar aplinkinio eismo garsus. Gamintojas taip pat užsimena apie 500 mAh talpos bateriją, todėl šis prietaisas yra mobilus ir kurį laiką gali pasitarnauti ir jūsų darbo kambaryje ar kitose mažose patalpose.

„Rloman HL“ šiuo metu kainuoja €54,67 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai. Pirkdami galite pasirinkti iš trijų spalvų: sidabrinės, auksinės ir rožinės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(10)
(-6)

Komentarai (0)