Idealiai dviračiams pritaikytas GPS sekiklis: veikia kaip galinis žibintas, o į programėlę siunčia visą reikalingą informaciją  (2)

Dviračiai vagiami kur kas dažniau nei automobiliai. Taip tikriausiai yra todėl, kad dviratį pagrobti yra lengviau, o tikimybė įkliūti - mažesnė. Dėl šios priežasties verta susirūpinti savo turto saugumu. Viena iš geriausių priemonių, padedanti bent šiek tiek nuraminti protą dėl vagysčių - GPS sekiklis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aišku, dabar žmonės dviračiais važinėja kur kas rečiau. Lauke šalta, drėgna, o greitai bus ir slidu. Bet dviratį galima pradėti ruošti žiemą, ypač, jei ieškoti dovanų užkietėjusiems dviračių mėgėjams. Dviračiui tinka bet koks mažas GPS sekiklis, tačiau reikia pagalvoti, kurs jis bus slepiamas. Po sėdyne? Ten vagys dažnai patikrina, o ir vietos nėra daug. Šis GPS sekiklis, kurį matote nuotraukose, yra tarsi užmaskuotas kaip galinis žibintas, todėl taip greitai nekris į akis.

Aišku, net ir gerai paslėptas prietaisas turi būti geras. Šis leidžia nustatyti virtualias ribas, kurias kirtus į išmaniąją programėlę gausite pranešimą. Jis taip pat leidžia peržiūrėti pastarųjų 90 dienų maršrutus. Pastaroji funkcija tikriausiai bus aktualesnė jums patiems - galėsite prisiminti, kur važinėjote. Be to, su tokiu GPS sekikliu žinosite, ar vaikai neišvažiavo iš jiems leistinos zonos, pavyzdžiui, į judrią ir pavojingą gatvę. 

Šis GPS sekiklis lengiviausiai bus tvirtinamas po sėdyne. Tam pakuotėje yra ir specialus laikiklis. Joje rasite viską, ko reikia, išskyrus SIM kortelę. Taigi, turėsite parūpinti SIM kortelę, kuri veiktų, joje netrūktų pinigų ryšiui palaikyti. Aišku, šis GPS sekiklis yra atsparus vandeniui, atitinka IP66 standartą, todėl vos pradėjus lynoti nereikia rūpintis skubių sekiklio perkėlimu.

Parsinešti šį įrenginį namo reikės tik kai jį prireiks įkrauti. Taip bus maždaug kartą per savaitę - tiek jis ištveria budėjimo režimu. Šis GPS sekiklis turi 3200 mAh talpos bateriją, o jos atsargoms artėjant prie nulio gausite įspėjimą į programėlę.

Šis prietaisas galbūt neužkirs kelio vagystei, tačiau gali padėti susigrąžinti prarastą transporto priemonę ir laisvalaikio leidimo būdą. Jį naudoti reikėtų su žymėtais ir registruotais dviračiais. Šis GPS sekiklis kainuoja €20,40.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai (2)