Gearbest.com žengia į naują lygį: pirkėjams įsipareigoja kompensuoti visus muitų mokesčius, bet yra viena būtina sąlyga (Nebegalioja, atnaujinta 2019 11 01)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2018-01-14 16:31
Apsispreskit.
Kubietis 2018-01-14 17:07
Pradžioje straipsnio rašo, kad neregistruotu, vėliau jau registruotu, patys nežino, ką rašo.
vanduo4 2018-01-14 20:12
- Bet pačio svarbiausio dalyko, gearbest marketingo atstovai nepaminėjo - kiek kainuos registruotas paštas; - Beje, europoje irgi yra neregistravimo galimybė norint siųsti pigiau. Iš Kinijos neregistravus siunčiama netgi už dyką, bet tada gali patekti į sukčių pinkles - nebent saugu perkant iš patikimų tinklų; - Tarkim "ebay" visas paštas yra registruotas, bet ten yra vienas bet - už kiekvieną prekę tu moki atskirą siuntimo mokestį jeigu prekės yra skirtingos NETGI perkant iš to paties pardavėjo, o siuntinį gauni vieną. Todėl nenuostabu jog jie turės iš ko kompensuoti muitų išlaidas. Pvz.: šalikas/antveidis dviratininkams kainuoja 5&, o siuntimas - 8&. Perkant du skirtingus šalikus 8& yra grynos "ebay" pajamos. P.s. Pasaulyje dominuoja ebay, amazon (JAV), gearbest, alibaba (Kinija), bet kodėl Europa neturi savo tinklo? Gal nebūtinas?
Nerealiai 2018-01-14 20:27
O Ebay.co.uk, Amazon.co.uk padaliniai netinka? Jei prekės vieta JK, tai pirkėjams iš JK dažnai galima rasti su nemokamu pristatymu. O kinai dažnai ebay irgi free shipingą siūlo daugeliui šalių.
lolik59 2018-01-14 22:23
Kaip nepaminejo-matosi gi-1.30$
HardAxe 2018-01-14 22:39
yra dar visokie skelbiu.lt, blocket.se... įdomu kompensuos viską, ar tik muito mokesčius (be pvm)?
vanduo4 2018-01-15 00:10
Apple, google ir microsoft irgi turi padalinius, iš kurių pasinaudojant, tarkim, Airijos mokestinių lengvatų sistema, visas pelnas išplaukia į trečiąsias šalis kaip investicijos į tinklo plėtrą, o realiai tai mokesčių slėpimas. - Todėl ir klausiu, kodėl toks galinhas ekonominis darinys kaip Europa neturi savo prekybos tinklo ir neparduoda savo prekių užsienyje organizuotai? - Gal čia viskas veikia kitokiu principu, nes Vokietija eksportuoja vos ne daugiausiai pasaulyje. Kinija ją pralenkė palyginus labai neseniai.
vanduo4 2018-01-15 00:15
: kad nekiltų klausimų, kainos turi būti aptartos tiek straipsnyje, tiek pateikiant įrodymus, šiuo atveju, nuotraukomis, dar geriau ir nuoroda į pirminį informacijos šaltinį.
audriusn 2018-01-15 08:39
susimest viska ka reikia ir paspaust "request total" religija neleidzia?
lolik59 2018-01-15 11:55
: kad nekiltų klausimų, kainos turi būti aptartos tiek straipsnyje, tiek pateikiant įrodymus, šiuo atveju, nuotraukomis, dar geriau ir nuoroda į pirminį informacijos šaltinį. Kaip neaisku uz ka?Registruotas pastas,uzsakai,gale bus viskas,galesi parinkti tavo uzsakymui koki noresi is galimu.O po to,jei tau tinka,apmoki.
vanduo4 2018-01-15 14:21
: ebay neverta pirkti pigių prekių ir daug. Geriau pasiieškoti aternatyvų. Ebay skirtas smulkiems vartotojams, kaip kad Gariūnai Lietuvoje.
ciortas 2018-01-15 14:37
Reikia tik noro... Paprasta praktika - susisieki su pardaveju, pasakai pirksiu ta ir ta, ar galima sudeti i viena siunta ir kiek tai kainuos? Tuomet paleidi pirkima, jo neapmoki, pardavejas pakoreguoja kaina, tada apmoki saskaita. P.s. tai veikia jei perki iš vieno "tiekejo", bet šią praktiką naudojuosi tiek ebai tiek aliexpress tiek kituose tokiu principu dirbančiose "prekybos vietose".
vanduo4 2018-01-15 14:46
.: ebay.com - turi prekių krepšelį, o ebay.ie - neturi. Kodėl tokie skirtumai? Nor ebay.co.uk jau irgti turi krepšelį. Gal vyksta pakeitimai, nes per kalėdinius pirkimus tai aš jiems nusiunčiau keliatą skundų su pasiūlymais. Jie netgi pakeitė reitingavimo sistemą kur tu gali matyti už kokią prekę kokie atsiliepimai. Bet iki Kalėdų viskas buvo taip kaip sakiau. - Tiesiog UŽKNISANTI ebay politika, paprastą veiksmą padaro kiek įmanoma sudėtingesniu. Kiek aš vargau kol jie pašalino prekę iš mano sąskaitos, kurią aš net neketinau pirkti ir neįsivaizduoju kaip ji ten atsidūrė. Įdomiausia, kad jie net nepaaiškino kaip išvengti tokių nesamonių ateityje.
madafakas 2018-01-15 15:24
Norėčiau pastebėti, kad toks dalykas kaip siuntos draudimas nuo jos netekimo gabenant yra pardavėjo kliedesiai: logistiniai sprendimai ir problemos yra ne vartotojo reikalas. Kur tai matyta, kad, siuntos pristatymo rizika būtų permetama klientui? Yra vienas labai patogus reikalas, "Paypal" vadinasi - puikiai apsaugo nuo visų pardavėjo kliedesių: siunta neatėjo? Full refund. Siunta strigo muitinėje? Atsisakom siuntos ir full refund. Atsiuntė brangų šlamštą? Siunčiam atgal, sudeklaruojam normalią vertę (lai kuičiasi pas save su muitais) ir full refund. Taigi rekomendacija būtų atsiskaitinėti tik Paypalu ir problemas spręsti būtent Paypal aplinkoje, o ne pardavėjų tinklalapiuose. Taigi NE, NErekomenduočiau užsisakinėti jokių draudimų - siūlot nesąmones, t.y. mokėti papildomai už privilegiją, kuri ir taip suteikiama veltui.
audriusn 2018-01-15 16:15
http://www.ebay.co.uk/gds/How-to-combin ... 863/g.html for dummies. Pardavejas savo prekes gali be jokiu problemu sudet i viena mokejima ir atsiust saskaita.
Pasalietis 2018-01-15 16:37
Man atsisake kompensuoti ir sake kad tik 10e prisideda
vanduo4 2018-01-15 18:34
po savo nuoroda pasiskaityk žmonių atsiliepimus apie tą siuntinių sujungimo galimybę realybėje - fucking dummy kunt. - Nekomentuok to ko tiksliai nežinai. Beje ebay JAV, EU ar UK turi savo niuansų. Tad nemaišyk visko į vieną krūvą.
madafakas 2018-01-15 21:03
Nesistebiu: Gearbest'as, kaip ir kai kurie kiti kiniški tinklapiai, nusteikę malti š**ą maksimaliu kiekiu ir tempu. Viena iš labiausiai mėgstamų taktikų yra, pavyzdžiui, iš anksto prisitempti tracking number lipdukų. Tuomet jau galima vartotojui itin greitai pateikti siuntos sekimo numerį (kadangi jis yra žinomas dar prieš išsiuntimą) ir aiškinti, kad siunta išsiųsta žaibiškai, tačiau (kaip netikėtą), jos statusas internetu bus matomas tik po kurio laiko (čia matyt pašto kaltė - jie gi lėtai sukasi). Ir visgi tikrovė tokia, kad po tariamo žaibiško išsiuntimo vėliau gaunami laiškai su aiškinimais, kad prekės visgi nėra sandėlyje ir dėl to išsiuntimo reiks laukti ilgiau (taip, ilgiau reikės laukti, kol išsiųs prekę, kuri jau buvo išsiųsta ir apie tai buvo informuota elektroniniu paštu)! Super! Kitas pastebėjimas būtų dėl "unregistered shipping" varianto. Pardavėjai mėgsta pirkėjams aiškinti, kad, pasirinkę tokį siuntimo būdą, jie prisiima papildomą riziką, jog siutos gali ir negauti. Vėlgi (bent anksčiau taip tikrai buvo), jei Paypal sistemoje iškelsime dispute dėl negauto daikto, pardavėjas turės pateikti sekimo numerį, kurio, deja, tokiu atveju paprasčiausiai neturėtų. Gali būti, kad tokia politika šiandien pasikeitusi, tačiau prieš maždaug metus laiko esu porą tokių konfliktų laimėjęs ir tas siuntas po ilgo laiko vis vien gavęs (neatlaikė nervai laukimo). Kalbant apie konkrečiai čia aprašomą kompensacijos mechanizmą - nežinau, kaip kitiems, bet man nelabai patinka, kai aprašant tokius dalykus yra įmetamas screenshot'as ir tiek - kur ši informacija prieinama, kur nuoroda į originalą? Ar tai laikinas dalykas, ar ilgalaikis pakeitimas? Aš asmeniškai neįsivaizduoju tokio sprendimo praktinio įgyvendinimo, nes nematau tame jokios komercinės logikos (bent jau pagal dabartinę formuluotę): nejau norima pasakyti, kad man užsisakius prekių už 400 eurų ir joms "užstrigus" muitinėje Gearbest'as man dosniai kompensuos PVM'ą + išmuitinimo mokestį + muitą? Fishy.
audriusn 2018-01-16 08:40
kiselgalvi, request total is vieno pardavejo yra jau bbz kiek metu ir jau nezinau kiek kartu to naudojausi, sumeti is vieno ka reikia ir lauki kol gausi atsakyma su saskaita. jei tau galvos smegenu vanduo, tai zinok, kad ne visi tokie idiotai. Dar kisieliaus4 nusisnekejimu "Tarkim "ebay" visas paštas yra registruotas, bet ten yra vienas bet - už kiekvieną prekę tu moki atskirą siuntimo mokestį jeigu prekės yra skirtingos NETGI perkant iš to paties pardavėjo, o siuntinį gauni vieną. " ne, nes siuncia pardavejas, o ne ebay, nors ebay ir stuma savo pristatymo paslauga. antras jau aptartas, atskiro mokescio nera, gali buti papildomas "handling fee" antrai ir tolimesnem prekem. specialiai idiotui https://ibb.co/hQURcR "Todėl ir klausiu, kodėl toks galinhas ekonominis darinys kaip Europa neturi savo prekybos tinklo ir neparduoda savo prekių užsienyje organizuotai?" dar ne sovokas, tai sovpromtorgo nera. ebay ir amazon privatus, cia tarp kitko, jei nezinojai.
VALDASAS 2018-02-04 14:05
Idomu susigrazinti galima tik sumoketus muito mokescius ? ar ir PVM mokesti ?