Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas neužmušamas „AGM X2 SE“ išmanusis su IP68, 6 GB RAM, 6000 mAh baterija, AMOLED ekranu ir „Snapdragon 653“ (Video)  ()

Nepaneigsi, kad vietiniai Kinijos gamintojai garsėja išmaniaisiais telefonais. Vis dėlto išmanieji telefonai gali turėti ypatingų savybių, kurios išrankiems pirkėjams padėtų išsiskirti iš minios. Jeigu propaguojate aktyvią gyvenseną, manome, kad jūsų dėmesį taip pat gali atkreipti išskirtinis Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „AGM“. Šis vietinis Kinijos gamintojas garsėja tokiais išmaniais telefonais, kurie pirkėjus stebina ne tik baterijos galimybėmis, bet ir išskirtiniu korpuso atsparumu aplinkos poveikiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„AGM“ išmaniųjų telefonų asortimentas kol kas yra gana kuklus, tačiau naujos kartos išmanusis telefonas „AGM X2 SE“ tik patvirtina, kad bendrovė sparčiais žingsniais juda pasaulinio pripažinimo link.

Šis 5,5 colių įstrižainės „Gorilla Glass 5“ stiklu apsaugotą AMOLED technologijos ekraną (1920 x 1080) turintis išmanusis telefonas pirkėjų dėmesį jau turėtų atkreipti vien dėl aštuonių branduolių „Qualcomm Snapdragon 653“ centrinio procesoriaus bei „Adreno 510“ vaizdo plokštės. Čia dar reikėtų pridėti ir tai, kad „AGM X2 SE“ taip pat yra aprūpintas lietuvių kalbą palaikančia „Android 7.1“ operacine sistema.

Kaip jau minėjome, „AGM X2“ išmanusis telefonas ypatingas tampa ir dėl savo itin patvaraus korpuso. Būtent pastarajam yra suteikti karinės pramonės įrenginiams keliamus reikalavimus atitinkantys MIL-STD-810G ir IP68 standartai. Priminsime, kad IP68 standartas šiuo atveju patvirtina išmaniojo telefono atsparumą dulkėms ir vandeniui, o MIL-STD-810G standartas nurodo, jog šiuo išmaniuoju telefonu galima naudotis esant itin pavojingoms aplinkoms sąlygoms (nuo -30 oC iki 60 oC).

Pristatant „AGM X2 SE“ dar norisi pabrėžti ir tai, kad šis išmanusis telefonas gali pasigirti itin talpia 6000 mAh baterija, 6 GB operatyviąja RAM atmintine, dviguba galine kamera (12 MP + 12 MP), LTE ryšio palaikymu, priekinėje dalyje integruota 16 megapikselių kamera, USB C tipo jungtimi, piršto antspaudų skaitytuvu bei 64 GB vidine ROM atmintine.

Jeigu susidomėjote šiuo itin našiu bei darbui ekstremaliose sąlygose tinkamu išmaniuoju telefonu, tai norime pabrėžti, kad anonso proga „AGM X2 SE“ Kinijoje galite įsigyti už 355 eurus. Be to, išrankesni pirkėjai taip pat gali pasidomėti „AGM X2“ išmaniuoju telefonu su 128 GB vidine ROM atmintimi, tačiau jam šiuo metu nėra taikoma papildoma nuolaida, todėl už tokios konfigūracijos išmanųjį telefoną teks mokėti gerokai daugiau, t. y. apie 500 eurų.

O štai kaip Kinijoje „AGM“ reklamuoja šį telefoną:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: