Kinijos turgelio stebuklai: itin gerai vertinamas LED laikrodis su išoriniu maitinimu, specialus dviračiui pritaikytas mini kompiuteris ir dar nematytas automatinis spintelių ir spintų apšvietimas (Video)  ()

Greičiausiai sutiksite, kad tik Kinijos elektroninės parduotuvės gali pasiūlyti tokį platų įvairių elektroninių aksesuarų pasirinkimą. Šiuo atveju itin svarbu ir tai, kad kinai garsėja neišsenkančiu kūrybiškumu, todėl įvairių naudingų smulkmenų pasiūla yra nuolatos atnaujinama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu šiuo metu kaip tik domitės Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymais, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į „Spring Markdown Sale“ išpardavimą.

Skaitmeninis LED laikrodis su išoriniu maitinimu, vidine atmintimi ir puikiais vertinimais

Jeigu ieškote naujo skaitmeninio laikrodžio namams, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į vos 8 eurus kainuojantį sieninį skaitmeninį LED laikrodį „EN8810 3D“ (21,5 x 8,7 x 3,7 cm) – šis laikrodis išsiskiria ypač gerais vertinimais iš pirkėjų. Iš 148 atsiliepimų bendras jo balas yra 4.93 iš 5. Pirkėjai pažymi ir paprastą valdymą ir labai gerą ryškumą.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tai, kad „EN8810 3D“ reikalauja 5V įtampos, kas reiškia, kad šį skaitmeninį laikrodį galima užmaitinti tiesiog naudojant standartinį išmaniojo telefono USB adapterį.

Be to, „EN8810 3D“ taip pat sugeba palaikyti laikrodžio nustatymus net ir tada, kai būna išjungtas iš elektros tinklo. Įdomu ir tai, kad šis skaitmenis laikrodis geba automatiškai keisti integruotų LED ryškumą atsižvelgdamas į esamą kambario apšvietimo lygį.

Specialus dviračiui pritaikytas mini kompiuteris

Dviračių sezonas dar neprasidėjo, tačiau dabar tikrai puikus metas pasirūpinti šios transporto priemonės aksesuarais. Būtent pastarosioms prekėms dabar yra taikomos didelės nuolaidos. Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje specialų dviračiui pritaikytą mini kompiuterį „iGPSPORT iGS20E“ su nuolaida galite įsigyti už 33 eurus.

Šis dviračiui pritaikytas aksesuaras ypatingas yra dėl to, nes gali pasigirti atsparumu vandeniui (IPX6) bei integruotu GPS ryšio moduliu. Būtent pasitelkdamas GPS ryšio modulio duomenis „iGPSPORT iGS20E“ 30 x 38 milimetrų dydžio ekrane gali atvaizduoti ne tik įveiktą atstumą, bet ir momentinį greitį ar netgi tam tikru laiko momentu esamą dviratininko aukštį virš jūros lygio. Čia dar norisi pabrėžti, kad „iGPSPORT iGS20E“ yra integruota 500 mAh talpos baterija, kurios energijos šiuo atveju pakanka net 25 valandoms.

Bendras pirkėjų vertinimas yra 5 balai iš 5, tiesa, daiktas yra naujas, tad atsiliepimų nėra daug.

Specialus apšvietimas spintoms ir spintelėms

Nepakankamas apšvietimas atokiose spintose bei spintelėse yra dažna problema. Vis dėlto kinai nepateisintų savo vardo, jeigu nerastų būdų kaip išspręsti kasdieninėje buityje dažną žmogų kamuojančias problemas. Ir šiuo atveju sprendimas yra daugiau nei paprastas.

Vietinis Kinijos gamintojas „Gocomma“ šią problemą siūlo spręsti tiesiog naudojant specialų prie lanksto montuojamą aksesuarą „gocomma Cabinet Hinge LED Sensor Light for Kitchen Modern Closet“ su trimis integruotas LED.

Šis smulkus aksesuaras, kuris yra maitinamas nuo AAA tipo baterijos, apšvietimu pasirūpinta tik tuomet, kai yra atidaromos spintos ar spintelės durys. Pasibaigus baterijoms, galima atvesti maitinimą nuo bet kokio 12 V šaltinio, tinkamo LED juostoms – taip būtų gal net patogiau ilguoju periodu.

Šiuo atveju norisi pridėti ir tai, kad šiuo metu už šešis tokio tipo apšvietimo elementus Kinijoje tereiks sumokėti kiek mažiau nei 10 eurų.

Daiktas įdomus ir funkcionalus, tik pasak pirkėjų, reikia kruopščiai parinkti montavimo vietą, kad jis veiktų taip, kaip pridera.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: