Kinijos turgelio stebuklai: „Alldocube Thinker“ nešiojamas kompiuteris, kokio Lietuvoje nerasite ir su žiburiu - pilnai metalinis korpusas, 8 GB RAM, 3K lietimui jautrus ekranas, IPS matrica ir pigiau nei 500€ (Video)  ()

Nešiojamų kompiuterių pasiūlymų Lietuvoje tikrai netrūksta. Vis dėlto vis daugiau pavyzdžių įrodo, kad tautiečiai elektroniką taip pat mėgsta įsigyti Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Kitaip sakant, kiniški išmanieji telefonai daugelį pirkėjų jau daugiau mažiau tenkina, todėl dabar vietiniai Kinijos gamintojai ėmėsi nešiojamų kompiuterių rinkos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinai šioje rinkoje paskutiniu metu taip pat maloniai stebina. Pavyzdžiui, jeigu ieškote įprasto ekonominės klasės nešiojamo kompiuterio darbui, tuomet tikrai rekomenduojame neapsistoti vien tik ties tokiais garsiais vardais, kaip „Dell“, „ASUS“ ar „Lenovo“. Jeigu nesivaikote vien tik garsių vardų, tuomet šį kartą vertėtų pasidomėti ir Kinijoje itin pamėgtu bei pirkėjų jau teigiamai įvertintu nešiojamu kompiuteriu „Alldocube Thinker“.

Tenka pripažinti, kad Lietuvoje tokiam nešiojamam kompiuteriui alternatyvų rasti yra gana sunku. Kitaip sakant, dėl sunkiai paaiškinamų priežasčių mūsų šalyje yra vertinami tik tokie nešiojami kompiuteriai, kurie turi „Intel Core i“ serijos centrinius procesorius. Tuo tarpu, pavyzdžiui, „Alldocube Thinker“ yra aprūpintas septintos kartos „Intel Core m3-7Y30“ CPU.

Pasak „Intel“, šie procesoriai naudoja labai mažai energijos, o tai šiuo atveju leidžia sukurti nešiojamus kompiuterius su visiškai pasyviu aušinimu. Žinoma, toks aušinimas leidžia ženkliai sumažinti nešiojamo kompiuterio korpuso storį – tai puikiai įrodo ir „Alldocube Thinker“ pavyzdys (31,3 x 23,7 x 1,4 cm). Įdomu, kad pagal skaičiuojamąją galia „Intel Core m3-7Y30“ rikiuojasi greta populiaraus „Intel Core i3-6100U“ CPU, kas taip pat patvirtina, kad „Core m3“ serijos centriniams procesoriams našumo bent jau darbui tikrai pakanka.

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad nešiojamas kompiuteris „Alldocube Thinker“ yra aprūpintas 13,5 colių IPS technologijos ekranu. Šis IPS ekranas ypatingas tampa ne tik dėl 3K raiškos (3000 x 2000), bet dar ir dėl to, nes yra lietimui jautrus.

Dar daugiau prestižo „Alldocube Thinker“ suteikia pilnai metalinis korpusas, iš karto įdiegta „Windows 10 Home“ operacinė sistema, 5000 mAh talpos baterija, 8 GB operatyvioji RAM atmintinė, 256 GB talpos M.2 SSD diskas, IEEE 802.11ac standartą palaikantis WiFi ryšio modulis bei integruota naujos kartos USB C tipo jungtis. Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alldocube Thinker“ žavi ne tik ergonomiška klaviatūra, bet ir lietimui jautriame paviršiuje (angl. touchpad) integruotu piršto antspaudų skaitytuvu.

Atkreipkite dėmesį, kad nešiojamas kompiuteris „Alldocube Thinker“ šią savaitę patenka į „Flash Sale“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą. Būtent dėl šios priežasties „Alldocube Thinker“ dabar Kinijoje galite įsigyti su papildoma nuolaida už patrauklią 495 eurų kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(7)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: