Kinijos turgelio stebuklai: su nuolaida siūlomas vienas iš geriausiai vertinamų planšetinių kompiuterių „VOYO Q101“ – 2 SIM kortelės, 4G ryšys, „Android 7.0“ ir pigiau nei 100€ (Video)  (3)

Daugelis sutinka, kad planšetiniu kompiuteriu naudotis kartais yra daug paprasčiau nei nešiojamu kompiuteriu. Su tuo greičiausiai sutiksite ir jūs, jeigu žiniasklaidos ar socialinių tinklų naujienas įprastai sekate išmaniajame telefone. Vis dėlto dažnas pirkėjas taip pat pabrėžia, kad didelis ekranas – privalumas. Šiuo atveju tinkamai įvertinus visus aspektus yra daugiau nei akivaizdu, kad visus pirkėjų įnorius puikiai pateisina ne kas kitas, o būtent planšetinis kompiuteris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu vis dar neišsirinkote sau tinkamo planšetinio kompiuterio, tuomet kol vis dar taikoma nuolaida taip pat rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į vietinio Kinijos gamintojo platinamą planšetinį kompiuterį „VOYO Q101“.

Šiuo atveju maloniai stebina tas faktas, kad Kinijoje „VOYO Q101“ planšetinį kompiuterį dabar galima įsigyti už itin patrauklią 100 eurų kainą.

„VOYO Q101“ tampa puikiu pasirinkimu ir dėl tos priežasties, nes iš karto būsite garantuoji, jog komplekte tikrai rasite pridedamą EU rinkai pritaikytą įkroviklį. Negana to, šis planšetinis kompiuteris gali pasigirti iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacine sistema. Čia norisi pridėti ir tai, kad gamintojas „Android“ platformoje paliko standartinius kalbos pasirinkimo nustatymus, kas reiškia, kad „VOYO Q101“ taip pat galėsite naudoti ir lietuvišką operacinės sistemos meniu.

Techniškai „VOYO Q101“ taip pat turi viską ko gali prireikti kiekvienam naudotojui, tačiau nieko nuostabaus, kad bene daugiausiai pagyrų šis planšetinis kompiuteris susilaukia dėl itin kokybiško 10,1 colių įstrižainės IPS technologijos ekrano (1920 x 1200).

Tęsiant toliau dar norisi paminėti ir tai, kad „VOYO Q101“ gali pasigirti integruotu 64 bitų aštuonių branduolių „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-720“ vaizdo plokšte, 2 GB operatyviąja RAM atmintine bei 32 GB vidine ROM atmintimi.

Šis santykinai kompaktiškų matmenų (24,2 x 17,2 x 0,9 cm) planšetinis kompiuteris pranašumą įgyja dar ir dėl to, nes turi ne tik WiFi, GPS ir Bluetooth ryšio modulius, bet taip pat yra suderinamas ir su visais šiuos metu rinkoje naudojamais judriojo ryšio standartais (2G / 3G / 4G).

Tai yra itin svarbus aspektas į kurį būtina atkreipti dėmesį renkantis planšetinį kompiuterį Kinijoje. Kitaip sakant, 2G ir 3G ryšio modulius šiuo metu turi dauguma planšetinių kompiuterių. Tuo tarpu 4G palaikymu kol kas gali pasigirti retas planšetinis kompiuteris, o kas svarbiausia „VOYO Q101“ – vienas iš jų.

Verta pastebėti, jog tai vienas iš populiariausių planšetų, kuriuos pirkėjai iš viso pasaulio perka Kinijoje ir pagal kelis šimtus paliktų atsiliepimų, vyrauja teigiami komentarai, pabrėžiantys ypač gerą kainos ir kokybės santykį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: