Cafago skelbia apie išskirtines nuolaidas geriausiai vertinamai laisvų rankų įrangai iš Kinijos ir populiarioms „Xiaomi“ ausinėms  ()

Ausinių pasaulyje „Xiaomi“ vardas jau tapo puikiai žinomas. Šios kompanijos ausinių pasiūloje yra tikrai daug ir įvairių ausinių, kurios pritaikytos tiek aktyvų laisvalaikio praleidimo būdą mėgstantiems žmonėms, tiek ir tiems, kurie mėgsta klausytis muzikos būdami ramesnėje būsenoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laisvų rankų įranga  „Xiaomi Mi LYEJ02LM“

Pirmasis įdomus pasiūlymas iš Cafago yra „Xiaomi Mi LYEJ02LM“, dar kitaip „Xiaomi Music Bluetooth Earphone“ arba originaliai vadinamos „Mi Bluetooth Headset“ ausinės. Jas galima vadinti įvairiai, tačiau pagal funkcionalumą iš tikro tai laisvų rankų įranga, kuri puikiai tinka ir muzikos klausymuisi. 

Šios ausinės yra pritaikytos aktyvų laisvalaikio praleidimo būdą mėgstantiems žmonėms, bet puikiai tinka ir tiems, kurie nori klausytis muzikos patogiai ir nebūti tiesiogine to žodžio prasme priklausomi nuo laidų.

„Mi Bluetooth Headset“ ausinės įprastai kainuoja apie 17-20 eurų, tačiau Cafago.com informuoja, kad su specialiu nuolaidos kupono kodu ZW0080, šių ausinių kaina bus tik 9,99 eurai.

Pasiūlymas atrodo išties viliojančiai, juolab, kad mes jau rašėme apie jas ir tuomet su tikrai didele nuolaida jos kainavo brangiau nei 11€, o be nuolaidų jų kaina yra ženkliai didesnė.

„Mi Bluetooth Headset“ laisvų rankų įranga atrodo išties moderniai ir gražiai – galima rinktis iš dviejų spalvų: baltos ir juodos. Pačios ausinės yra visai nedidelės ir pagamintos iš tvirto ABS plastiko, jų išmatavimai siekia 5,6 x 1 x 0,8 cm, o sveria apie 6,5 gramus.

Kadangi „Mi Bluetooth Headset“ yra belaidės ausinės, jos palaiko „Bluetooth 4.1“ ryšį ir veikia 10 metrų spinduliu nuo su ausinėmis suporuoto įrenginio. Ausinės turi mikrofoną, tad jas galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą. Taip pat yra specialūs mygtukai, kuriais valdoma muzika ir garsas.

Ausinių varža siekia 32 omus, dažnis yra nuo 20 Hz iki 40 KHz, o garso stiprumas siekia 98 dB. Taip pat ausinės slopina pašalinius garsu, tad bus girdima tik muzika ir aiškus jums skambinančiojo žmogaus balsas.

60 mAh talpos baterijų energijos užteks 3 valandoms nepertraukiamam pokalbiui telefonu. Budėjimo režime ausinių papildomai įkrauti nereikės 70-100 valandų. Pats ausinių įkrovimas vyksta microUSB laidu ir užtrunka apie 2 valandas.

„Mi Bluetooth Headset“ ausinių pakuotėje rasite pačias ausines, microUSB įkrovimo laidą, naudojimosi instrukciją ir trijų skirtingų dydžių ausinių pagalvėles, tad šios ausinės tiks bet kokio dydžio ausis turinčiam žmogui.

Laidinės „Xiaomi Dual-unit Half-in-ear Earphones“ ausinės

Tačiau jei sportinio tipo „Mi Bluetooth Headset“ ausinės jūsų nesudomino, Cafago turi ir dar vieną pasiūlymą - tai laidinės „Xiaomi Dual-unit Half-in-ear Earphones“ ausinės.

Įprastai šios ausinės kainuoja beveik 20 eurų, tačiau dalyje parduotuvių jau yra išpirktos. Kad ir dabar – Geekbuying jas siūlo už 19 eurų. Tačiau Cafago žada, kad su nuolaidos kupono kodu RS0144, pas juos šios „Xiaomi Dual-unit Half-in-ear Earphones“ ausinės kainuos tik 12,49 eurus. Tad kainos požiūriu tai tikrai geras pasiūlymas.

Vienas iš pagrindinių bruožų, kuriuo pasižymi šios ausinės yra jų dinaminiai transduktoriai ir keramikinis garsiakalbis (plačiau apie šias technologijas), kuris, kaip teigia gamintojas, užtikrina krištolo tyrumo garsą ir leidžia mėgautis nuostabiu muzikos pasauliu.

Pagal tai, kad šiose ausinėse naudojami dinaminiai transduktoriai, galima beveik užtikrintai teigti, kad jos turėtų atkurti tikrai geros kokybės žemus tonus - jei toks skambesys patinka, tai yra idealus ausinių variantas. 

Ausinių valdymas yra patogus: galima kontroliuoti muziką, atsiliepti į skambučius, o puikią kokybę užtikrina MEMS mikrofonas. Aukštos kokybės ir mikštas TPE laidas nesusisuka ir nesusimazgo, tad užtikrintai ilgiau tarnaus.

Ausinių varža siekia 32 omus, dažnis yra nuo 20 Hz iki 40 KHz, o garso stiprumas siekia 105 dB.

„Xiaomi Dual-unit Half-in-ear Earphones“ ausinių kištukas yra standartinis – 3,5 mm ir pasuktas 90 laipsnių kampu, tad jas yra itin patogu naudoti prijungus prie išmanaus telefono, kompiuterio ar nešiojamo muzikos grotuvo. Pats ausinių laidas yra 1,25 m. ilgio, o ausinės sveria apie 14 gramų. Pagal pirkėjų atsiliepimus, tai geros kokybės ausinės, svarbu, kad patinka jų skleidžiamas garso tonas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()