Trumpas, bet geras pasiūlymas iš Kinijos turgelio: „Xiaomi Mi Band 3“ su 44% nuolaida ir pigiau nei 30€  (1)

Visai neseniai „Xiaomi“ kompanija pristatė naująją išmaniąją apyrankę „Xiaomi Mi Band 3“ ir ji iš karto tapo turbūt pačia geidžiamiausia šios vasaros apyranke, o pardavėjai lenktyniauja, kas pasiūlys geriausią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, lenktynės vyksta tik Kinijoje - Lietuvoje „Xiaomi Mi Band 3“ kol kas nerasite pas jokį pardavėją. Bet į mūsų rinką labai dažnai nauji produktai vėluoja, tad čia nieko keisto - „Xiaomi“ turi stengtis, kad patenkintų vien Kinijos poreikius, o likęs pasaulis palauks. Arba nusipirks iš tos pačios Kinijos. 

Šią apyrankę pardavinėja daug Kinijos parduotuvių, tačiau jų kainos kaip taisyklė svyruoja tarp 34-40€ ir kol kas geriausias aptiktas pasiūlymas yra iš Gearbest - ši parduotuvė siūlo „Xiaomi Mi Band 3“ su 44% nuolaida už €29.23, bet deja, pasiūlymas galioja tik kelias dienas. Susidomėjus pasiūlymu verta iš karto įsigyti ir papildomas apyrankes ar ekrano apsaugas

Palyginimui, Cafago anonso proga su specialiu nuolaidos kupono kodu PS0079 „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę siūlė už 34,99 eurus. Šiek tiek pigiau, bet iš esmės už panašią kainą ją pardavinėja ir TomTop - čia „Xiaomi Mi Band 3“ su solidžia nuolaida kainuoja 34.35€.

Reikia pastebėti, kad Gearbest parduotuvėje yra identiška „Xiaomi Mi Band 3“ ir už €35, tad papildomai sumažinta kaina galioja tik vienam modeliui, o paskui vėl pakils iki savo 35€ ribos. 

Tad kuo pasižymi naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė? „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė yra labai panaši „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didelės talpos bateriją. 

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas - sensorinis mygtukas.  

„Xiaomi Mi Band 3“ turi „Bluetooth 4.2“ technologiją, todėl ją bus galima susieti tiek su „Android 4.4“ tiek ir su „iOS 9.9“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais.

Pati apyrankė yra pagaminta iš plastiko ir metalo, gali dirbti nuo –10 iki 50 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje bei sveria apie 20 gramų.

Taip pat „Mi Band 3“ turi 110 mAh talpos bateriją, kurios, gamintojo teigimu, pilnai užteks 20 dienų. Savyje naujoji „Xiaomi“ apyrankė turės širdies ritmo matuoklį, kuris skirtingai nuo „Mi Band 2“, dirbs nuolatos. Tai būdavo viena iš „Mi Band 2“ kritikos priežasčių - nenuolatinis širdies ritmo matavimas. 

Taip pat yra miego kokybės sekimas, žingsniamatis, kuris realiu laiku parodys kiek jau nueita žingsnių. Taip pat rodys kas jums skambina ar atsiuntė pranešimą. Galima ir atmesti skambutį. Apyrankė primins apie svarbius įvykius bei parodys orų prognozę. Deja, bet GPS apyrankė nepalaikys, na, bet už tokią kainą to turbūt ir nereikėtų tikėtis - panašiai kainuojantys laikrodžiai, kurie turi GPS, kaip taisyklė turi tokį mažą jautrumą, kad realiai tai yra nenaudojamas sprendimas. 

„Xiaomi“ kompanija siūlo ir tokį „Xiaomi Mi Band 3“ modelį, kuris turi NFC modulį, tad visi duomenys turėtų būti itin lengvai perduodami ir net palaikyti belaidžius mokėjimus, tačiau jis kainuoja kur kas brangiau - €61.86. Taigi, „Xiaomi Mi Band 3“ pardavinėjama dviejų konfiguracijų – su NFC ir be jos. Neapsirinkite pasirinkdami. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(8)
(-5)

Komentarai (1)