Geriausi pasiūlymai taupiems - TOP 10 gerų daiktų iš Kinijos iki 15€: patogus automobilinis dulkių siurblys, geriausiu „Mi Band 2“ analogu vadinama išmanioji apyrankė, tikrai universalus veržliaraktis ir magnetinė apyrankė (Video)  ()

Kasdieniame gyvenime mes nuolat naudojame daugybę daiktų. Tam, kad užtikrintume sklandžią savo aplinkos priežiūrą, mums tenka išleisti nemažai pinigų. Visgi, įdomių ir naudingų daiktų galima įsigyti ir neištuštinant kišenių, jei tik turite laiko paieškoti Kinijos rinkose. Pristatome TOP 10 įdomiausių pigių ir naudingų daiktų iš Kinijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Automobilinis dulkių siurblys

€12,86 | 4,83 žvaigždutės iš 5.

Keliaudami automobiliu mes dažai valgome, o tai, aišku, gali paskleisti trupinių, įvairių pakuočių skiaučių ir kitų atliekų po visą saloną. Dar blogiau tai, kad kartais netyčia išpilame kokį nors gėrimą. Šis 120 W dulkių siurblys be problemų gali įveikti ir sausą, iš šlapią purvą - su juo netgi galite susiurbti skysčius.

Šis prietaisas yra įjungiamas tiesiai į įprastą automobilinį elektros lizdą ir turi 4,5 metrų ilgio laidą, todėl su juo pasieksite visus salono kampelius. Jis yra pakankamai mažas, todėl neužims per daug vietos bagažinėje. Šis dulkių siurblys turi plaunamą filtrą, veikia pakankamai tyliai ir efektyviai. Jis kainuoja €12,86.

2. Belaidė elektrinė barzdaskutė

€8,76.

Kas sakė, kad grožio priežiūros priemonės ir įrankiai turi būti brangūs? Ši barzdaskutė yra neįtikėtinai pigi - jos kaina nesiekia nei 9 eurų. Tačiau ji turi besisukiojančią galvutę, kuri prisitaiko prie jūsų veido kontūrų, bei tris antgalius, kurie leidžia patrumpinti plaukelius iki 1, 3 ir 5 mm ilgio. Nors šis įrenginys yra barzdaskutė, jį galima naudoti ir galvos plaukams.

Ši barzdaskutė yra belaidė - ji turi 200 mAh bateriją, kurios pakanka maždaug 45 minučių darbui. Per tiek laiko savo barzdą tikrai padailinsite. Nerūdijančio plieno ašmenys nedirgina odos, o LED apšvietimas palengvina darbą, nes pašalina jūsų paties rankos šešėlį. Ši belaidė barzdaskutė kainuoja €8,76.

3. „Huawei AM116“ ausinės

33 % nuolaida | €8,76.

Už tą pačią kainą galite įsigyti ir „Huawei AM116“ ausines, nes joms dabar taikoma 33 % nuolaida. Tai - itin kokybiškas žinomo gamintojo produktas, pasižymintis puikiu žemų ir vidutinių dažnių atkūrimu. „Huawei AM116“ yra laidinės ausinės su ant laido sumontuotais valdymo mygtukais.

„Huawei AM116“ pasižymi minimalistiniu dizainu, tačiau šių ausinių korpuse yra nemažai metalo. Tikriausiai pastebėsite, kad čia yra ir kelios angos orui - tai pagerina akustiką. Šios ausinės yra ergonomiškos ir puikiai atkuria garsą. „Huawei AM116“ kainuoja €8,76.

4. Išmanioji apyrankė „MPOW DS-D6“

€11,38 | 35 % nuolaida | 4,81 žvaigždutės iš 5.

Tikriausiai visi žino biudžetinių išmaniųjų apyrankių karalienę „Xiaomi Mi Band 2“. Kad ir koks geras būtų šis įrenginys, jis turi lygiai tokių pat gerų, o gal ir geresnių konkurentų. Pavyzdžiui, „MPOW DS-D6“ atlieka visas pagrindines funkcijas, kurių tikitės iš išmaniosios apyrankės - skaičiuoja žingsnius ir sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, pažadina, primena pajudėti, įspėja apie į telefoną atėjusias žinutes ir taip toliau. Šalia to „MPOW DS-D6“ turi didesnę bateriją nei „Mi Band 2“ - 90 mAh prieš 70 mAh, kuris dar ir įkraunama dvigubai greičiau.

„MPOW DS-D6“ taip pat jums padės surasti nežinia kur nukištą telefoną, 0,87 colių ekranas įsijungs vos pakėlus riešą, o ir patogus minimalistinės išvaizdos korpusas nebijo dulkių ir drėgmės - atitinka IP67 standartą. Na, o vyšnia ant torto tampa kaina - „MPOW DS-D6“ kainuoja €11,38, nes jai dabar taikoma 35 % nuolaida.

„MPOW DS-D6“ apyrankės video apžvalga

5. Klasikinis SKMEI išmanusis laikrodis - didelis ekranas ir visos išmaniosios apyrankės funkcijos

€10,26 | 48 % nuolaida.

Šis SKMEI laikrodis turi labai paprastą LCD ekraną, tačiau tai vis tiek yra išmanusis laikrodis. Su telefonu jis bendrauja „Bluetooth“ ryšiu ir netgi leidžia per atstumą valdyti jo kamerą bei informuoja naudotoją apie gautus pranešimus. Kartu šis įrenginys atlieka visas išmaniosios apyrankės funkcijas, tokias kaip žingsnių ir kalorijų skaičiavimas, numėgto atstumo matavimas ir taip toliau. 

Šalia viso to, šis laikrodis dar ir atrodo visai neprastai. Jis turi termoplastiko apyrankę ir plastikinį korpusą su keturiais mygtukais ir yra atsparus vandeniui (50 metrų reitingas). Galiausiai, šio įrenginio nereikia įkrauti - tereikės kas kelis mėnesius pakeisti bateriją. Šis išmanusis SKMEI laikrodis kainuoja kaip kokia išmanioji apyrankė - €10,26.

6. Kortelių skaitytuvas 4 viename

€0,48 | 5 žvaigždutės iš 5

Daug mūsų informacijos yra saugoma atminties kortelėse, o skaitytuvus vis tiek turi ne visi kompiuteriai. Todėl reikalingi specialiai tam sukurti įrenginiai. Šis USB kortelių skaitytuvas gali nuskaityti SD, MICRO SD, M2 ir MINI M2 korteles.

Šio įrenginio nereikia kaip nors specialiai įdiegti - tereikės prijungti prie USB lizdo. Kol kas šis skaitytuvas turi tik tris pirkėjų įvertinimus, bet visi jie yra maksimalūs - laimingi pirkėjai skyrė po 5 žvaigždutes. Šis kortelių skaitytuvas kainuoja €0,48.

7. „DIHE JJ0154“ užraktas nuo vaikų

€0,61 | 5 žvaigždutės iš 5.

Vaikai yra labai smalsūs, bet ir gana gležni - nesinori, kad jie susižeistų naršydami po stalčius su potencialiai pavojingais daiktais. Tam skirtos specialios apsaugos nuo vaikų. „DIHE JJ0154“ užraktas yra lengvai tvirtinamas ant įvairių stalčių ir spintelių durelių. Svarbiausia tai, kad vaikams jis beveik neįveikiamas, o suaugę jį lengvai atidaro.

Pirkėjai yra labai patenkinti „DIHE JJ0154“ užrakto kokybe - visi aštuoni skyrė maksimalų įvertinimą. Vienas „DIHE JJ0154“ užraktas šiuo metu vykstančios akcijos metu kainuoja €0,61.

8. Braižymo įrankis

€1,97 | 4,71 žvaigždutės iš 5.

Tikriausiai jau žinote, kiek kartų reikia pamatuoti prieš vieną kartą pjaunant. Visgi, kai kurios formos yra sunkiai išmatuojamos ir perbraižomos prieš pjovimą. Pavyzdžiui, klijuojant plyteles ar klojant trinkeles galite susidurti su iššūkiu, kai prireiks atlikti netiesų pjūvį. Šis įrankis gali padėti nukopijuoti reikiamą formą.

Šis įrankis yra labai paprastas - tai tiesiog keturios tarpusavio atžvilgiu slankiojančios liniuotės. Visgi, genialumas ir slypi paprastume - šiuo metu pirkėjai šį įrankį vertina 4,71 žvaigždutėmis iš 5. Jis kainuoja €1,97.

9. Universalus 7-19 mm veržliaraktis

€8,90 | 9 % nuolaida

Gerai turėti gerą veržliarakčių rinkinį. Tačiau tiesa yra ta, kad daugelis žmonių savo automobilių netaiso ir jų veržliarakčiai dažnai guli visiškai nenaudojami. Tiems retiems atvejams, kai prireikia tokio įrankio, galima pasitelkti tokį universalų veržliaraktį. Jo centre yra keletas spyruoklėmis įtvirtintų strypelių, kurie yra įstumiami varžto galvos, kokio nors kablio ar veržlės - šis veržliaraktis gali prisitaikyti prie įvairių formų nuo 7 iki 19 mm skersmens.

Kartu su šiuo veržliarakčiu gausite ir terkšlę bei adapterį, kuris leis veržliaraktį naudoti su elektriniu suktuvu. Žinoma, šis daiktas nepakeis jūsų kokybiškų veržliarakčių rinkinio, tačiau jis yra kur kas mažesnis ir kur kas pigesnis. Šis veržliaraktis šiuo metu kainuoja €8,90.

10. „Zanmax 7101“ magnetinė apyrankė

€7,46 | 5 žvaigždutės iš 5.

Kalbant apie įrankius, ar nebūna taip, kad pritrūksta rankų ir kišenių? Įrankių diržai, žinoma, yra patogus išradimas, tačiau ir jie ne visada būna po ranka. Magnetinės apyrankės yra kur kas geresnis sprendimas smulkiems varžtams, įrankiams ir kitoms metalinėms detalėms laikyti. 

Beje, „Zanmax 7101“ magnetinė apyrankė gali būti tvirtinama ir prie diržo. Ji turi 15 stiprių magnetų, kurie gali išlaikyti ir kelis veržliarakčius. Kol kas šią apyrankę visi trys pirkėjai įvertino maksimaliai gerai. „Zanmax 7101“ magnetinė apyrankė kainuoja €7,46.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()