Skelbiama akcija visiškai belaidėms ausinėms „AOWO Air7E“: dabar net 6 kartus pigesnė „Apple AirPods“ alternatyva su moderniu valdymu, mikrofonu, didele baterija ir geru skambesiu (Video)  ()

Belaidės ausinės dažnai turi vieną trūkumą - jos turi laidą. Aišku, jis padeda ausinių nepamesti, tačiau „Apple“ išpopuliarino tikrai belaidžių ausinių idėją ir dabar jų nori ne vienas. „AOWO Air7E“ yra stebėtinai pigios ausinės, bet ar jos tikrai geros?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„AOWO Air7E“ yra paprasto dizaino tikrai belaidės ausinės su dėklu ir išorine baterija - konstrukcija, forma ir spalva labai panaši į garsiąsias „Apple AirPods“ belaides ausines.

Ant labai lygaus ausinių korpuso yra vos vienas mygtukas, kuris iš esmės atlieka viską. Pavyzdžiui, jei kas nors skambina, vienas mygtuko spustelėjimas pakels ragelį, o palaikymas porą sekundžių - skambutį atmes. Vienas paspaudimas gali pokalbį ir užbaigti ar, pavyzdžiui, paleisti ar sustabdyti muziką. Ausinės yra pakankamai patogios ir lengvos, o pakuotėje yra ir dar pora antgalių, kad jas pritaikytumėte savo ausies kanalams.

Aišku, tikrai belaidžių ausinių trūkumas visada bus baterijos talpa. „AOWO Air7E“ ausinės turi dvi 45 mAh baterijas, kurių pakaks 2-3 valandoms. Tai tikrai nėra daug. Tačiau atsiminkite, kad įkrovimo dėžutė kartu yra ir išorinė 900 mAh baterija, kuri leis ausines įkrauti tikrai ne kartą. Ausinės šioje įkrovimo stotelėje įsitvirtina magnetų pagalba. Ši baterija yra išties didelė, todėl jos ir pakaks ne vienam įkrovimui, bet kartu tai daro stotelę gana didele - ją tikriausiai patogiau nešiotis kuprinėje, o ne kišenėje.

Kadangi ausinės yra atskiros, jas prijungti prie telefono nėra taip paprasta, tačiau ir ne per daug sudėtinga. Iš pradžių reikės palaikyti vienos ausinės mygtuką kol pradės žybsėti švieselė, tuomet įrenginį surasti išmaniojo telefono „Bluetooth“ lange. Tuomet liks įjungti antrą ausinę ir leisti joms susisieti. Atskirų nustatymų telefone nereikia. „AOWO Air7E“ veikia ir su „Android“, ir su „iOS“ sistemomis.

„AOWO Air7E“ yra puikus įrenginys ir kaip laisvų rankų įranga, nepaisant to, kad mikrofonai lieka toli nuo naudotojo lūpų. Šios ausinės nesunkiai izoliuoja kalbėtojo balsą nuo pašalinio triukšmo, todėl pokalbiai lieka gana švarūs ir suprantami. „AOWO Air7E“ nuo telefono gali nutolti 10 metrų atstumu.

Savaime aišku, belaidės ausinės niekada nėra skirtos tikriems audiofilams. Tačiau „AOWO Air7E“ groja neblogai - garsas yra aiškus, detalus, o ir skųstis, kad muzika per tyli, neturėtumėte. Nustebsite ir pastebėję, kad dėl ausinių formos pašalinis triukšmas yra puikiai izoliuojamas.

 

Savaime aišku, „AOWO Air7E“ yra pigios, biudžetinės klasės belaidės ausinės, todėl jos tikrai turi trūkumų - jų turi iš esmės visi daiktai. Pavyzdžiui, jos nėra atsparios vandeniui - saugiausia bus šias ausines išsiimti, jei eisite per lietų. Vandeniui neatspari ir įkrovimo stotelė. Nors „AOWO Air7E“ ausinės yra itin lengvos ir patogios, jų korpusas nėra padengtas silikonu ir neturi jokių kabliukų. Tai reiškia, kad bėgiojant šios ausinės norės pasprukti iš ausų. Kita vertus, sėdint, vaikštant ar sportuojant įprastai sporto salėje problemų kilti neturėtų.

Paleisdami ir sustabdydami vaizdo įrašus taip pat galite pastebėti šiokį tokį vėlavimą, tačiau „AOWO Air7E“ greitai susinchronizuoja. Na ir, galiausiai, apžvalgose pastebima, kad šioms ausinėms trūksta žemų dažnių, bet tai taip pat yra dažna problema tikrai belaidžių ausinių segmente, tačiau čia skonio reikalas - ne visiems patinka žemų dažnių dominavimas. 

Ir visus šiuos trūkumus atperka kaina. Šiuo metu „AOWO Air7E“ taikoma 43 % nuolaida ir ausinės kainuoja €27,38. Palyginimui - visiškai belaidės analogiško tipo „Apple AirPods“ kainuoja 167€.

„AOWO Air7E“ video apžvalga

Visgi, jei sportuojate, ir norite žemų dažnių, reikia naudoti specialiai sportui sukurtas ausines, tokias kaip „Xiaomi Wireless Bluetooth“ - jos vadinamos geriausiomis sportinėmis belaidėmis ausinėmis pagal muzikos kokybę ir naudojimo patogumą, tačiau iš tikro jos nėra visiškai belaidės - turi jungiamąjį laidą.

Ir kaip jau galima suprasti, „Xiaomi Wireless Bluetooth“ ausinėse dominuoja žemi tonai - tai patinka ne visiems, bet aktyviai sportuojantiems pats tas. Būtent šiuo metu šioms ausinėms yra taikoma ypatinga nuolaida, todėl dabar jas galite įsigyti vos už 18 eurų. Palyginimui, dar pernai už „Xiaomi Wireless Bluetooth“ tekdavo mokėti beveik 26 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: