„Xiaomi ir vėl pagamino aukščiausios kokybės produktą: „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis su „Red Dot“ ir „Good Design“ apdovanojimais bei „Google“ sertifikatu pagal kainą ir kokybę yra nepralenkiamas ir bet kokį televizorių paverčia išmaniu („Xiaomi Mi Box“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pasalietis 2018-08-09 13:07
Pastoviai strigineja. Updatinas viduri filmo ziurejimo ir isnaudoja visa bandwicha. O pultelis sugedo po metu laiko. Technologijos kodel vis reklamuojate toki pasenusi dalyka?
Pasalietis 2018-08-09 13:08
Beje pats pirkau uz 30e
Siguas 2018-08-09 13:52
Turiu lygiai toki jau metus. Pradzioje buvo stebuklas viskas tenkino, bet pries menesi atsinaujino i 8 androida ir viska uzblokavo. Vienintelis pasirinkimas Netflix ir Yortube. Turbut nupirko kiniecius tas Netflix. Kai buvo senas 6 androidas buvau istrynes netflix ir per IP TV ziurejau kokia tik noriu mokama ir nemokama TV. Dabar net USB korteles nepripazysta ir nemato ten failu. Galima tik isplesti vidine atminti. Juokingai dabar atrodo IP Tv veikia bent negaliu ikelti kodo kad matyti tv, nes nemato korteles Netflix net istrinti neduoda. Tas tv priedelis tapo ne Hiomi, o Netflix.
Foxer 2018-09-09 10:40
O kas iš Android priedėlių , parduodamų Lietuvoe, yra geresnis už šitą. Kaip tik planuoju pirkti.