Geriausias 3D spausdintuvas iki 300€? Pigus, surenkamas per 5 minutes, su liečiamu ekranu, unikalia atminties funkcija - išgirtasis 3D spausdintuvas „Alfawise U20“ dabar siūlomas su nuolaidų kuponais (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kukulis4 2018-08-28 13:37
Sitas printeris yra tikrai neblogas, taciau pradedantiesiems, as kaip tik rekomenduociau pirkti koki nors DIY kit'a, tarkim kad ir koki Tevo Tarantula. Visu pirma del to, kad vos ne dvigubai pigesnis, antra - 3D spausdinimas nesvarbu ar su 100 ar su 2000 euru kainuojanciu printeriu yra daugiau maziau toks nuolatinis procesas, kurio metu randi kazkokias problemas, jas pasalini, ir rezultate gauni geresnes kokybes detale. Kai printeri susirinkineji pats, gauni bent pavirsutiniska supratima kas ir kaip veikia, kodel butent taip, o ne kitaip. Tas labai padeda veliau sprendziant ivairias problemas. Tiesa, reikia viena dalyka gerai isisamonint, kad spausdinimas - labai letas procesas - jei kalbam apie prastos kokybes detale - tai valandu reikalas, jeigu apie geros - paru.
amas 2018-08-29 12:46
Ką čia šneki, taigi jau tuoj tuoj, visi turės printerius namuose, kad atsispauzdintu visokus gadžetus, tarkim telefonų dėkliukus ir panašius gerus dalykėlius. Taigi taip paprasta, gali spauzdint ko tik užsinori. Matai blemba sprendžia problemas, prisigalvoja čia niekų.
kukulis4 2018-08-30 10:50
Na, as suprantu tavo sarkazma, bet nera viskas taip jau ir blogai. Jeigu zmogus tikisi, kad nusipirkes net ir brangu printeri, su juo be jokiu problemu spausdins keleta metu - tai ne, to nebus. Paptasciausias nozzle clog'as ivyksta bent karta ar pora per menesi, jau nekalbant apie visokius niuansus su detales prilipimu prie pado. As kai tik pradejau spausdint, pirmas kelias dienas praleidau reguliuodamas printeri, kad detale prikibtu prie pado. Dabar, praktiskai priesinga problema - atspausdintos detales be specialiu irankiu negaliu atlupt Sakyciau 3d spausdinimas siandien, kaip vazinejimas automobiliu pries kokia 30-40 metu - principe veikia, ir duoda naudos, taciau ismanyt paties irenginio niuansus ir remonta - bemaz butina.
HardAxe 2018-08-30 14:35
O kaip tu prilipdai viską prie pado? Stiklas + plaukų lakas? Kokį laką naudoji?
kukulis4 2018-08-30 14:46
jo, spausdinu ant veidrodzio, ir naudoju praktiskai pigiausia plauku laka. veidrodi reguliariai plaunu acetonu. jei spausdinu kazka su labai mazu pavirsiaus plotu, besiremianciu i pada, tai siek tiek padidinu pirmo layerio extraction'a. Limpa taip, kad norint nuimt nuo dar silto pado reikia su statybiniu peiliuku ir mentele nuiminet