Jokių mokesčių, 2 metų garantija ir europietiškas garantinis aptarnavimas: Geekmaxi skelbia apie naujus telefonus iš Vokietijos sandėlio ir jiems taikomas akcijas - „Xiaomi Redmi 6“, „LeTV LeEco Le Pro 3“ ir „Xiaomi Redmi Note 5“ (Video)  ()

Jau senokai mus buvo kažkuo nudžiuginusi internetinė parduotuvė Geekmaxi.com ir panašu, kad šiam savaitgaliui jie prisiminė ir lietuvaičius. Priminsime, kad ši internetinė parduotuvė iš kitų Kinijos internetinių parduotuvių išsiskiria tuo, kad labai dažnai (bet ne visada) savo prekes parduoda iš Vokietijoje esančio sandėlio, tad nėra jokių muito mokesčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip pat ši parduotuvė tvirtina, kad užtikrina europietišką garantinį aptarnavimą ir kas svarbiausia – 2 metų garantiją. Oficialiai, vienų metų garantiją užtikrina visos Kinijos parduotuvės, bet 2 metai - šis tas netikėto. Tad viskas taip, kaip ir turi būti Europos Sąjungoje. Aišku, su pristatymu į garantinį remontą - jau atskira kalba, bet rinkodaros prasme, tai aiškus privalumas.  

Bet pereikime prie tų prekių į kurias siūlo atkreipti dėmesį internetinė parduotuvė Geekmaxi.com.

ATNAUJINIMAS (2018 08 31): Geekmaxi.com šiame straipsnyje aprašytoms prekėms dabar siūlo nuolaidų kuponus. Juos rasite prie kiekvieno gaminio aprašymo. Nuolaidos tikrai smagios ir yra ką sutaupyti. Taip pat nepraleiskite šiame portale ką tik startavusios "Back To School" išpardavimų akcijos.

1. Išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi 6“ 3 GB RAM + 32 GB ROM – globali versija

Šiuo metu šį telefoną galima įsigyti už 147,99 eurus. Taip pat verta pastebėti, kad jam suteikiama 2 metų garantija, jis į Lietuvą atkeliaus iš Vokietijos sandėlio. Tad garantuotai nebus jokių muito mokesčių, o ir Geekmaxi garantuoja, kad pristatymas nieko nekainuos.

NAUJA: „Xiaomi Redmi 6“ telefonui su kupono kodu BMSHCC1B pritaikoma 15€ nuolaida. Kuponas galioja iki 2018 rugsėjo 30 dienos.

Plius, visoms prekėms, kaip ir šiam „Xiaomi“ išmaniajam telefonui, yra taikomas europietiškas garantinis aptarnavimas. Tai reiškia, kad jei kartais atsitiktų nelaimė ir jūsų įsigytas telefonas per dvejus metus sugęstų, jo nereikės siųsti į Kiniją. Garantinio aptarnavimo centrai yra čia, Europoje, o kenkrečiai: Vokietijoje, Italijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose ir Austrijoje. Deja, Lietuvoje nėra. 

Kuo pasižymi „Xiaomi Redmi 6“? Jis turi kompaktišką 5,45 colių įstrižainės HD (1440 x 720 pikselių) ekraną. Kraštinių santykis siekia 18:9, o ekrano santykis su visu telefonu yra 80 %.

Aprūpintas „MTK Helio P22“ 8-nių branduolių 2.0 GHz procesoriumi, kuris kaip teigia „Xiaomi“ kompanija, yra „Snapdragon 625“ lygio. „Redmi 6“ turi 3 GB RAM ir 32 GB ROM. Labai gerai, kad telefonas palaiko papildomą atminties kortelę, nes daliai mūsų 32 GB gali būti mažoka. Maksimali atminties kortelės talpa gali siekti net 256 GB.

„Redmi 6“ yra aprūpintas 3000 mAh talpos ličio jonų baterija. „Xiaomi“ kompanijos teigimu jos užtenka 2-3 dienoms. Žinoma, viskas priklausys nuo to, kaip intensyviai bus naudojamas išmanusis telefonas.

Telefonas darbuojasi su „MIUI 9“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 8.1“. Taip pat „Redmi 6“ aprūpintas dviguba galine kamera – 12 MP ir 5,5 MP su f/2.2 diafragmomis – bei viena priekine kamera – 5 MP su f/2.2 diafragma.

Telefonas palaiko „WiFi 802.11 b/g/n“, „Bluetooth 4.2“ ryšius, turi FM radiją, 3,5 mm audio jungtį, GPS, pirštų atspaudų skaitytuvą, veido atpažinimo ir, kadangi tai yra globali versija, palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Tad su „Redmi 6“ nekils jokių problemų būnant tiek mieste, tiek kaimiškoje vietovėje.

2. Išmanusis telefonas „LeTV LeEco Le Pro 3“ 4 GB RAM + 64 GB ROM

Geekmaxi siūlo atkreipti dėmesį ir į dar vieną išmanųjį telefoną, tai „LeTV LeEco Le Pro 3“. Jam, kaip ir „Xiaomi Redmi 6“, taikomos tokios pačios siuntimo, aptarnavimo sąlygos. Tad jis taip pat atkeliaus iš Vokietijos sandėlio, jokių mokesčių, 2 metų garantija ir europietiškas garantinis aptarnavimas. Be to, „LeTV LeEco Le Pro 3“ ir kaina yra mažesnė nei „Xiaomi Redmi 6“. „LeTV LeEco Le Pro 3“ šiuo metu kainuoja 137,99 eurus.

NAUJA: „LeTV LeEco Le Pro 3“ telefonui su kupono kodu W7AXFY85 pritaikoma 5€ nuolaida. Kuponas galioja iki 2018 rugsėjo 30 dienos.

„LeTV LeEco Le Pro 3“ aprūpintas 5,5 colių įstrižainės FHD (1920 x 1080) ekranu, „Helio X27 MTK6797“ 10-ties branduolių 2,6 GHz procesoriumi. Jis turi 4 GB RAM ir 64 GB ROM. Deja, bet papildomos atminties kortelės nepalaiko, tačiau daugeliui iš mūsų pilnai pakaks ir 64 GB.

Telefonas darbuojasi su „Android 6.0“ operacine sistema. Turi dvigubą galinę kamerą – 13 MP + 13 MP – ir vieną 8 MP priekinę kamerą.

Po savo dailiu korpusu turi 4000 mAh talpos bateriją, kurios turėtų užtekti 2-3 dienoms. Kaip ir „Xiaomi Redmi 6“ atveju, viskas priklausys nuo to, kaip intensyviai darbuosis telefonas. Taip pat gamintojas teigia, kad telefonas palaiko greitąjį baterijos įkrovimą.

„LeTV LeEco Le Pro 3“ turi pirštų atspaudų skaitytuvą, IR sensorių, palaiko „WiFi 802.11 b/g/n“, „Bluetooth 4.2“ ryšius, GPS, GLONASS, Beidou navigacijas, bei Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Tad tai dar vienas geras išmanusis telefonas iš Vokietijoje esančio sandėlio.

3. Išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 5“ 4 GB RAM + 64 GB ROM, tarptautinė versija

Geekmaxi siūlo atkreipti dėmesį ir į dar vieną išmanųjį telefoną, tai garsusis „Xiaomi Redmi Note 5“. Jam, kaip ir „Xiaomi Redmi 6“, taikomos tokios pačios siuntimo, aptarnavimo sąlygos. Tad jis taip pat atkeliaus iš Vokietijos sandėlio, jokių mokesčių, 2 metų garantija ir europietiškas garantinis aptarnavimas. Tai brangiausias iš visų 3 pasiūlytų telefonų, tačiau pats geriausias - jis kainuoja 187,99 eurus.

NAUJA: „Xiaomi Redmi Note 5“ telefonui su kupono kodu GW3IVKC2 pritaikoma 15€ nuolaida. Kuponas galioja iki 2018 rugsėjo 30 dienos.

Tarptautinė „Xiaomi Redmi Note 5“ versija yra biudžetinės klasės išmanusis telefonas su 5,99" ekranu, „Snapdragon 636“ procesoriumi, pirštų antspaudų skaitytuvu, dviem galinėmis kameromis, vaizdo stabilizatoriumi galinėse kamerose ir talpia 4000 mAh baterija.

  • Ekranas – 5,99 coliai, 2160 x 1080 pikselių rezoliucija (18:9), apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stiklu.
  • Galingas „Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core“ procesorius, 8 branduoliai, 1,8GHz dažnis.
  • 4 GB RAM
  • 64 GB duomenų atmintis + atminties kortelė iki 128 GB.
  • Operacinė sistema - MIUI 9, sukurta „Android 8.0 Oreo“ pagrindu.
  • 4000 mAh integruota baterija, budėjimo režime užteks 2-3 dienoms
  • Galinė dviguba kamera - 12+5 MP su f/1.9 + f/2.0 diafragma ir vaizdo stabilizatoriumi filmuojant
  • Priekinė vienguba kamera - 13 MP su f/2.0 diafragma.
  • Ryšiai – „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“, 4G, FM radijas

„Xiaomi Redmi Note 5“ yra nebrangus, tačiau pakankamai įspūdingas telefonas. Visų pirma į akis krenta šio telefono išvaizda - 5,99 colių ekranas užima labai didelę priekinio paviršiaus dalį. Dviguba kamera tik šiek tiek išsikiša už korpuso silueto, todėl „Xiaomi Redmi Note 5“ patogiai gula rankose.

Aišku, didelis ir raiškus ekranas yra apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stikliuku, kuris taip lengvai nesibraižo. Pakuotėje rasite ir minkštą dėkliuką, kuris telefonui suteiks papildomą mechaninę apsaugą.

„Xiaomi Redmi Note 5“ turi pakankamai talpią 4000 mAh bateriją. Naudojant įprastai, jos turėtų pakakti net dviems dienoms. Nepaisant didelės baterijos, telefonas vis tiek sveria tik 181 gramą - tai tikrai nėra didelis svoris.

Įspūdingai atrodo ir pagrindiniai parametrai. „Xiaomi Redmi Note 5“ turi „Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core“ 1,8GHz procesorių, 4 GB RAM ir 64 GB vidinę atmintį. Pastarąją dar galima papildyti ir atminties kortele.

Jei jos nereikia, telefonas gali priimti dvi SIM korteles - tai yra naudinga savybė. Aišku, „Xiaomi Redmi Note 5“ leidžia naudotis 4G privalumais, o svarbiausia, palaiko visus lietuviškus 4G dažnius.

Bene įspūdingiausia „Xiaomi Redmi Note 5“ savybė yra kamerų trijulė. „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ išmaniajame telefone itin daug dėmesio skirta kameroms ir jų galimybėms. „Xiaomi“ teigimu, galinės kameros užtikrins, kad nuotraukose būtų dar daugiau ryškumo bei aiškumo ir tai ypač jausis darant nuotraukas tamsiu paros metu.

Gale yra 12 ir 5 MP kameros. Jos efektyviai stabilizuoja vaizdą, turi f1.9 diafragmą, o tai labai retas bruožas tokios kainos telefonuose ir veikia labai greitai. „Xiaomi Redmi Note 5“ leidžia įrašinėti 1080p raiškos vaizdo įrašus.

13 MP priekinė kamera turi savo LED blykstę ir krūvą nustatymų, kurie leis be pastangų kurti gražias asmenukes. Atrodo, kad „Xiaomi“ ypač didžiuojasi galimybę asmenukių fonams suteikti neryškią išvaizdą, taip kuriant meniškus efektus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai ()