Cafago skelbia įspūdingus nuolaidų kuponus 64 GB talpos microSD kortelei ir hibridiniam laikrodžiui „Lenovo Watch X Plus“  (1)

Šįkart Cafago.com nusprendė pamaloninti tuos, kuriems labai reikia atminties kortelių ar išmaniųjų laikrodžių. Turbūt būtų neįmanoma rasti kitos 64 GB talpos atminties kortelės, kuri tekainuotų 10 eurų, o naujausias „Lenovo Watch X Plus“ hibridinis laikrodis žavi savo klasikiniu ciferblatu ir išmaniosiomis funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. 64 GB talpos „Netac V30 Pro“ microSD atminties kortelė.

Su nuolaidos kuponu PS5964 ši atminties kortelė kainuos tik 10,19 eurų. Pristatymas nemokamas. Akcija galioja iki spalio 15 dienos.

„Netac V30 Pro“ atminties kortelė tinka praktiškai visiems įrenginiams – mobiliesiems telefonams, fotoaparatams, dronams, muzikos grotuvams, vaizdo registratoriams ir kitiems. Ji pasižymi dideliu duomenų nuskaitymo greičiu – iki 98 MB/s.

Didelis atminties kortelės greitis ir našumas užtikrina galimybę įrašyti vaizdo įrašą HD formatu, taip pat saugoti aukštos raiškos nuotraukas, mobiliuosius žaidimus, muziką ir visą jums svarbią informaciją.

Kas dar yra labai svarbu, kad „Netac V30 Pro“ yra atspari vandeniui, smūgiams, magnetiniam poveikiui, ekstremalioms temperatūroms ir rentgeno spinduliams. Kalbant apie temperatūras, tai darbinė kortelės temperatūra siekia nuo 0 iki 70, o duomenų išsaugojimo temperatūra nuo –40 iki 85 laipsnių pagal Celsijų. Tad tai kokybiška atminties kortelė ir dabar parduodama už labai žemą kainą.

2. „Lenovo Watch X Plus“ hibridinis laikrodis su klasikiniu ciferblatu ir išmaniosiomis funkcijomis

Su nuolaidos kuponu PS0090 šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 56,44 eurus. Pristatymas nemokamas. Akcija galioja iki spalio 15 dienos.

„Lenovo Watch X Plus“ yra ne šiaip tradicinis išmanusis laikrodis su dideliu liečiamu ekranu. Jis turi įprastas fizines rodykles ir ciferblatą su padalomis. Tik ties 6-ąja padala yra visai nedidelis, bet kokybiškas OLED ekranas, kuriame ir matysite pagrindinius savo sportinio aktyvumo duomenis.

Tai – kiek minimalistinis sprendimas, tačiau jis veikia, o pats laikrodis išties atrodo gražiai. „Lenovo Watch X Plus“ yra kokybiškas hibridinis išmanusis laikrodis, kurį norėsis nešioti nuolat – jis puikiai tiks ir prie kostiumo.

„Lenovo Watch X Plus“ turi specialų „Swiss Core” mechanizmą, kurį gamina „Ronda” - tai leidžia gaminti kur kas plonesnius laikrodžius. Taip pat, naujasis laikrodis komplektuojamas su itin aukštos kokybės Milano stiliaus apyranke. Tai 19 amžiuje Milane išpopuliarėjusi laikrodžių apyrankė iš nerūdijančio plieno, kuri itin gerai priglunda prie riešo, o užsegama labai greitai magneto pagalba.

„Lenovo Watch X Plus“ turi visai nedidelį ekraną, uždengtą brangiu safyriniu stikliuku. Kokybe alsuoja ir nerūdijančio plieno apyrankė iš 316L medicininės klasės nerūdijančio plieno, o korpusas yra pagamintas iš cinko.

„Lenovo Watch X Plus“ informuoja apie gaunamus skambučius ir žinutes, skaičiuoja sudegintas kalorijas ir nueitus žingsnius, matuoja širdies ritmą, primena pajudėti ir išgerti vandens, turi žadintuvą, barometrą, termometrą ir dar galybę funkcijų. 

„Lenovo Watch X” realiu laiku parodys amplitudę, temperatūrą ir kitus svarbius parametrus. Iš esmės „Lenovo Watch X Plus“ yra klasikinis laikrodis su išmaniosios apyrankės savybėmis.

Galiausiai, būtina paminėti, kad „Lenovo Watch X Plus“ turi didelę bateriją – jos talpa siekia 600 mAh ir sveria 81 gramą.

„Lenovo Watch X Plus“ yra valdomas vieno mygtuko paspaudimu – jis keis mažame OLED ekrane matomus rodmenis. Pavyzdžiui, galėsite pamatyti, kiek kalorijų sudeginote ar koks jūsų širdies dažnis.

Bazinėms fizinio aktyvumo funkcijoms, tokioms kaip žingsniamatis, miego sekimas, žadintuvas ar širdies ritmo matuoklis, nereikia išmanaus telefono – jos aktyvuojamos tiesiai per laikrodį, o rezultatai matomi OLED ekranėlyje.

Aišku, lengviausia bus visą informaciją rasti išmaniojoje programėlėje. Pats laikrodis jus informuos, kai telefonas tols nuo jo. Tačiau tokios funkcijos, kaip telefono suradimas, skambučių priminimai, nuotolinė kamera veiks tik tuomet, kai laikrodis bus susietas su telefonu. 

Bene įdomiausia „Lenovo Watch X Plus“ funkcija yra nuotolinis kameros valdymas – tereikės riešą pakratyti, kad suveiktų telefono fotoaparatas.

Šis laikrodis taip pat turi barometrą, todėl žinosite atmosferos slėgį, bei termometrą. Tad „Lenovo Watch X Plus“ yra skirtas mėgstantiems klasikinę eleganciją, kostiumą ir naktinį kultūrinį gyvenimą, tačiau, nepaisant gražios, elegantiškos išvaizdos jis yra pasiruošęs sportui ir žygiams. Juolab, kad jis turi 80 metrų atsparumo vandeniui reitingą, o safyrinis stikliukas yra atsparus įbrėžimams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai (1)