TOP 10 šios savaitės perkamiausių prekių iš Kinijos turgelio: neįtikėtinai pigus robotas siurblys „CleanRobot“; mini suktuvas „Bosch GO“, kaip visada „Xiaomi Mi Band 3“ ir du „Xiaomi“ telefonai (2018, 36 savaitė)  (1)

Gavome statistiką apie šios savaitės TOP 10 perkamiausių prekių iš Kinijos turgelio. Kaip jau įprasta, vyrauja tos prekės, kurios aiškiai išsiskiria iš konkurentų pagal kainos/parametrų santykį ir kurioms buvo taikomos solidžios nuolaidos. Beje, daugeliu atveju nuolaidos vis dar galioja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dulkių siurblys „CleanRobot“

20.81€ | su kuponu RS2725 | 72% nuolaida

Turbūt visus rekordus sumušęs robotas siurblys, kurio kaina tokia gera, kad šią savaitę buvo tiesiog šluojamas iš Kinijos turgelio. Ką gi, kai kainuoja tiek mažai, neskauda ir surizikuoti - o gal tikrai užtenka ir tokio paprasčiausio roboto, kam investuoti į tokius galiūnus, kaip „Xiaomi“ siurbliai?

„CleanRobot“ turi dvigubą filtrą ir dėl to gerai išvalo siurbiamą orą bei užkertą kelią antrinei taršai. Tai reiškia, kad jis išleidžia visiškai švarų orą, kas yra labai svarbu. Gamintojo teigimu, robotas sugeba pašalinti iki 99,7 % dulkių.

Robotas turi įmontuotą ir įkraunamą 1000 mAh talpos bateriją. Jos pilnai užtenka 1,5 valandų darbui, o įkraunama per 2-3 valandas.

Kadangi „CleanRobot“ yra kompaktiškas ir ganėtinai plonas robotas, jo išmatavimai yra 228 x 228 x 70 mm, jis sugebės palįsti ir po namuose esančiais baldais bei išvalyti ten susikaupusį purvą.

Skelbiama, kad šiam robotui visai nesvarbu kokios yra grindys - jis sugebės išvalyti ir kilimus, ir medines, ir bet kokias kitas grindis. Taip pat kompanija teigia, kad dėl pažangios variklio technologijos, šis robotas dulkių siurblys dirba kur kas tyliau nei konkurentai – „tai mini dydis su maksimaliu efektyvumu“.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Robotas tiesiog puikus! Veikia tikrai puikiai. Nepaisant jo dydžio, jis turi didelę siurbimo jėgą ir nėra labai triukšmingas, vienintelis trūkumas yra tas, kad filtras labai mažas, tačiau po kiekvieno dienos siurbimo jį išvalant, užtenka. Puikus pirkimas, aš rekomenduoju tai. (X***o (Ispanija))

Išsamiau: Cafago su nuolaidos kuponu siūlo robotą dulkių siurblį pigiau nei už 20 eurų: juokinga kaina, bet ką už tai gauname? (Papildyta pirkėjų atsiliepimais)

Mini suktuvas „Bosch GO“

34.68€ | 66% nuolaida | 5 balai iš 5 (6 vertinimai)

Antras pagal populiarumą buvo „Bosch GO“ mini suktuvas su puikia kaina, o svarbiausia, toks, kokio Lietuvoje nerasite nė su žiburiu.

Kaina

Tikrinta 2018 09 08

Žemiau pateikiamos kainos „Bosch GO“ suktuvui be antgalių:

  • Didžiausio rudeninio išpardavimo metu Grearbest.com jam taiko 66 % nuolaidą, tad jis kainuoja vos 34.68€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Ebay.com kainuoja 51.53€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 17€.

3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra skirtas visiems, kuriems dėl įvairių priežasčių tenka ardyti ir surinkinėti įvairius daiktus. Tai yra galingas įrankis, efektyviai pakeičiantis įprastą atsuktuvą. Tikriausiai žiūrint į jį atmintyje iškyla „Wowstick 1F“ suktuvas, tačiau tai – du visiškai skirtingi įrankiai. 

„Wowstick 1F“ buvo skirtas išimtinai tik elektronikos gaminiams ardyti ir surinkti, o štai „Bosch“ mini suktuvas yra kur kas didesnis, galingesnis ir universalesnis. „Wowstick 1F“ atliko elektronikos atsuktuvų funkcijas, o „Bosch“ įrenginys – įprasto, dideliu atsuktuvo darbą. Kitaip tariant, „Wowstick 1F“ padės išardyti telefoną, o „Bosch“ pravers remontuojant automobilį, skalbimo mašiną, dulkių siurblį ar kitą didesnę techniką.

Taip yra todėl, kad „Bosch“ įrenginys turi didelį šešiakampį griebtuvą – jam tiks standartiniai antgaliai, kuriuos naudojate su įprastais atsuktuvais. Tai reiškia, kad nereikės ieškoti kažkokių specifinių priedų. Šis suktuvas taip pat turi gerokai didesnį maksimalų sukimo momentą, kuris, priklausomai nuo pasirinktos pavaros, svyruoja nuo 2,5 iki 5 Nm.

Kalbant apie pavaras, „Bosch GO“ suktuvas turi 6 greičius – jie pasirenkami atsuktuvo gale esančiu ratuku. Tinkamą greitį reikia pasirinkti pagal varžto dydį – kuo didesnis varžtas, tuo žemesnę pavarą reikia naudoti. Šis suktuvas vienodai gerai veikia sukdamasis bet kuria kryptimi.

Štai ką apie jį sako viena pirkėja:

Pirkau šį suktuvą savo vyrui, bet pati juo naudojuosi dažniau. Iš pradžių maniau, kad tai – juokingas įrankis tinginiams. Tačiau jis buvo toks naudingas, kai neseniai remontavau savo virtuvę ir vonios kambarius. Net sunku įsivaizduoti, kiek šis įrenginys man sutaupė laiko nuimant spinteles, stalčius, šviesos jungtukų ir kištukinių lizdų dangtelius. Jis išgelbėjo dieną, mano protą ir riešus. Naudoju jį nuolat. Vienintelis priekaištas būtų tai, kad kaskart tenka pasirinkti rankinį režimą ir varžtus šiek tiek suktelti rankomis, kad jie tikrai būtų tvirtai prisukti, bet tai nieko tokio. Taip pat kažkodėl nebuvo pridėtas plokščias atsuktuvas, bet mes tokį turėjome įrankių dėžėje. Neskaitant to, esu labai patenkinta. (Electric Screwdriver)

Išsamiau: Skelbiama solidi nuolaida naujos kartos „Bosch GO“ mini suktuvui: 8 valandas laikanti baterija, reguliuojamas greitis, rankinis ir automatinis režimas, o darbo patogumas toks, kad juo naudojasi net ir moterys (Video)

Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“

20.46€ | 38% nuolaida | 4.78 balai iš 5 (3324 vertinimai)

Trečioje pozicijoje – nepajudinamai populiari ir nuolatos perkama „Xiaomi Mi Band 3“. Bet tai viena populiariausių apyrankių visame pasaulyje, nėra ko stebėtis jos populiarumu.

Kaina

Tikrinta 2018 09 08

  • Paprastai be nuolaidų kainuoja 30-35€
  • Gearbest „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 20.46€ su kuponu HKBAND. Pristatymas registruotu paštu, nemokamai, jei būtų mokesčiai, Gearbest juos kompensuoja.
  • Tomtop parduotuvėje „Xiaomi Mi Band 3“ parduodama už 27€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 49€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 28€.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Tiesa, dėl didesnio ekrano budėjimo laikas išliko toks pat.

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas - sensorinis mygtukas. 

Tad tokio dydžio ekraną reikia išnaudoti ir naujoji „Mi Band 3“ leidžia į telefoną gautas žinutes perskaityti tiesiog apyrankės ekrane. Žinutės dažniausiai būna ilgos, tačiau „Mi Band 3“ jas sutalpina į tris puslapius, kuriuos greitai vartysite atnaujintos programinės įrangos pagalba.

Štai ką apie ją sako viena pirkėja:

Po dviejų savaičių gavau savąją „Mi Band 3“. Išmanioji apyrankė puikiai atrodo ant mano riešo. Esu moteris ir mano riešai yra išties siauri, tačiau „Mi“ juosta nėra per didelė, priešingai, ji kuo puikiausiai tinka. Vizualiai atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai lengvas (viskas jau yra žinoma iš „Mi Band 2“). (Mi Band 3)

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“

147.39€ | 21% nuolaida | 4.8 balai iš 5 (130 vertinimai)

135.26€ | su kuponu 72H-A2Lite4.8 balai iš 5 (130 vertinimai)

Iš telefonų šią savaitę karaliavo „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ – pritaikyta labai gera kaina, švarus „Android“ ir rezultate - didelis susidomėjimas iš pirkėjų. Tiesa, kol kas galima gauti dar pigiau - šiam telefonui galioja nuolaidos kuponas, bet deja labai trumpai. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 08

„Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ yra pigesnis „Xiaomi Mi A2“ variantas.

  • Gearbest.com šiam telefonui taikoma 21 % nuolaida ir jis kainuoja 147.39€ (su kuponu 135.26€). Nemokamas pristatymas registruotu paštu. 
  • Ebay.com siūlo už 215€. Siunčia DHL, kainuos 8€.
  • Topocentras.lt prašo 239€ + 5.25€ kompensacinis atlyginimas autoriams
  • Perkant iš Kinijos - beveik 100 eurų pigiau, nei Lietuvoje.

Trumpai:

  • Ekranas: 5,84 colių įstrižainės IPS LCD (2280 x 1080px, 19:9)
  • Procesorius: 8 branduolių, 2.0 GHz taktinio dažnio „Qualcomm Snapdragon 625“
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 506“
  • Atmintis: 3 GB RAM ir 32 GB ROM + iki 256 GB atminties kortelė.
  • Kameros: dviguba galinė kamera (12 MP, f/2.2, 1.25 μm +5 MP, f/2.2, 1.12 μm) ir vienguba priekinė kamera – 5 MP, f/2.0 su dirbtinio intelekto sistema
  • OS: „Android 8.1“, Android One
  • Baterija: 4000 mAh
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas, „Face ID“ - telefono atrakinimas veidu.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, microUSB 2.0
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“ ir „WiFi 802.11ac“ ryšio moduliai, A-GPS, GLONASS, BDS, visos LTE dažnių juostos 4G ryšiui Lietuvoje: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B20 / B38 / B40
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, e-kompasas, pirštų antspaudų skaitytuvas, GPS
  • Korpusas: metalas
  • Matmenys ir masė: 15,21 x 7,16 x 0,86 cm; 170 g

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Naudoju šį telefoną jau dvi dienas, man patinka jo baterija – naršant internete ir siunčiantis visokius failus per valandą baterijos lygis nukrenta tik 10 %. Ekranas yra geras, ryškus, kameros – vidutiniškos. Garsiakalbiai groja labai garsiai, naršant internete telefonas nestringa. Medžiagos, iš kurių pagamintas telefonas, yra malonios liesti. (Sergei)

Išsamiau: Anonsuotas „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ telefonas su visiškai švariu „Android 8.1“, trimis kameromis, dirbtiniu intelektu ir 4000 mAh baterija - „baterija veikia ilgiau nei bet kokio telefono, kokį esu turėjęs iki šiol“ (Video)

Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2“

190.74€ | 25% nuolaida | 4.79 balai iš 5 (34 vertinimai)

Šiek tiek mažiau pirkėjų dėmesio, bet vistiek pakankami sulaukė ir jo galingesnis brolis „Xiaomi Mi A2“ – jis užima antrąją vietą tarp perkamiausių telefonų iš Kinijos.

Kaina

Tikrinta 2018 09 08

Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2“ kol kas išlieka gana didele naujiena net ir Kinijoje - jį platina tik kelios Kinijos elektroninės parduotuvės.

  • Geriausia kainą siūlo „Gearbest“ - 4 GB/32 GB už 190€
  • „AliExpress“ 4GB/32GB siūlo už 192€
  • „Gearbest“ 4 GB/64 GB versiją su nuolaida atiduoda už 199€
  • „Gearbest“ 6 GB/128 GB versiją su nuolaida atiduoda už 291€
  • „Gearbest“ taip pat siūlo „Xiaomi Mi A2 Lite“ su 3GB/32GB už 147€ - pats pigiausias ir mažiausio našumo A2 variantas
  • Visais atvejais Gearbest į Lietuvą siunčia nemokamai registruotu paštu, jei būtų mokesčiai, Gearbest kompensuoja.

Trumpai:

  • Ekranas: 5,99 colių įstrižainės LTPS IPS LCD tipo ekranas (1080 x 2160px, 403 PPI), Corning Gorilla Glass 5 stiklas
  • Procesorius: 8 branduolių „Snapdragon 660“
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“
  • Atmintis: 4 GB ar 6 GB RAM, 32 GB, 64 GB arba 128 GB duomenų atminties
  • Kameros: Sony IMX 376 vaizdo jutiklis, dviguba galinė kamera (20 MP, f/1.8, 1/2.8", 1.0µm+ 12 MP,  f/1.8, 1/2.9", 1.25µm) su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui, Vienguba priekinė kamera (20 MP, f/2.2, 1/2.8", 1.0µm) su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui
  • OS: Android 8.1 (Oreo); Android One
  • Baterija: 3000 mAh
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas
  • Jungtys: USB C tipo jungtis
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0 ir WiFi 802.11ac ryšio moduliai, visos LTE dažnių juostos 4G ryšiui Lietuvoje: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B20 / B38 / B40
  • Jutikliai: akseliarometras, giroskopas, e-kompasas
  • Korpusas: pilnai metalinis korpusas
  • Matmenys ir masė: 15.80 x 7.50 x 0.50 cm; 168 g.

Išsamiau: Anonsuotas „Xiaomi Mi A2“ su „Snapdragon 660“, 20Mpx kamera, dirbtiniu intelektu ir visiškai švariu „Android 8.1“ (Aprašymas, Video)

Smūginis atsuktuvas „Multifunctional Impact Driver Screwdriver 7PCS“

14.09€ | 31% nuolaida | 5 balai iš 5 (3 vertinimai)

Tautiečiai mėgsta meistrauti ir rodo ne tik populiarus „Boch“ suktuvas, bet ir dar vienas įrankis – didelio susidomėjimo sulaukė smūginis atsuktuvas „Multifunctional Impact Driver Screwdriver 7PCS

Tai - rankinis smūginis atsuktuvas tiems labai užsispyrusiems varžtams įveikti. Jūs žinote, apie ką kalba - kai kurie varžtai niekaip nepasiduoda dėl rūdžių ar medžiagos pasislinkimo.

Jūs vis bandote juos įveikti elektriniu suktuvu ar paprastu atsuktuvu, bet rezultatas tėra suniokota varžto galvutė. Tam ir sukurtas šis smūginis rankinis atsuktuvas.

Jam tinka ir standartinės galvutės - rinkinyje yra šešios. Tereikia šį atsuktuvą įstatyti į užsispyrusį varžtą ir plaktuku suduoti per jo galą.

Smūgio jėga yra paverčiama sukimo momentu ir atsuktuvo galvutė šiek tiek pasisuka. Tuo pačiu, aišku, jūs kalate atsuktuvą į varžtą, todėl jis nepakyla ir nesugadina galvutės. Tai yra labai senas išradimas, kuris pasitarnauja iki šiol.

Išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“

138.72€ | 20% nuolaida | 4.73 balai iš 5 (527 vertinimai)

Itin gera kaina nepaliko abejingų ir dėl „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ – šią savaitę tai populiariausias išmanusis laikrodis iš Kinijos turgelio.

Kaina

Tikrinta 2018 09 08

  • Šiuo metu Gearbest su 20% nuolaida „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ galima įsigyti už 138.72€. Siunčia registruotu paštu, siuntimas kainuos 0.25€.
  • Tomtop taiko 32% nuolaidą, su ja laikrodžio kaina siekia 167€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, kuris nieko nekainuos.
  • Geekbuying šį laikrodį siūlo už 146€ (Kinijos sandėlis), 155€ (Vokietijos sandėlis). Siunčiantis iš Kinijos registruotu paštu nieko nekainuos, siunčiantis iš Vokietijos siuntimo išlaidos sieks 14.83€.
  • Lietuvoje šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 194€.
  • Cafago „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ dabar kainuoja 202€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nieko nekainuos.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote apie 64 eurus.

Tai labai gražus išmanusis laikrodis, kuris turi tvirtą metalinį ir anglies pluošto korpusą ir tinka ne tik sportine veikla užsiimantiems, bet ir verslo žmonėms. „Amazfit Pace 2“ esantys mygtukai užtikrina dar lengvesnį laikrodžio valdymą, nors jį galima pilnai valdyti ir liečiamu ekranu.

„Bluetooth 4.2“ veikia 10 metrų atstumu tarp laikrodžio ir telefono. WiFi ir Bluetooth ryšiai su telefonu yra stiprūs ir netrukinėjantys.

Gamintojo teigimu, baterijos budėjimo režime užtenka 5 dienoms, o su nuolat įjungtu GPS, jos energijos užteks 35 valandoms. Praktiniai bandymai rodo, kad baterijos gali užtekti ir 7 dienoms, bet jei intensyviai naudojama (įjungtas WiFi) – 5 dienoms, o pasirinkus „Eco“ režimą – net ir 10 dienų.

Yra atsparus vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje, taip pat palaiko 11 skirtingų sporto režimų, tarp kurių yra plaukiojimas, kopimas, bėgiojimas, pasivaikščiojimas, važinėjimas dviračiu.

Apžvalgos rodo, kad GPS signalas yra labai stiprus ir puikiai rodo maršrutą net ir miestų gatvėse. 

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Puikus produktas už neįtikėtinai žemą kainą. Kokybiška konstrukcija, išjungus GPS man baterija laiko 10 dienų. Puikiai ekrane viskas matosi ir saulėtoje vietoje. Greitas pristatymas iš Gearbest.com ir jokių komplikacijų. Man labai patinka šis išmanusis laikrodis. (Matin)

Išsamiau: Laikrodis su galybe funkcijų, labai geru GPS, neįtikėtina baterija ir puikia kokybe: „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ - biznio klasės išmanusis laikrodis už biudžetinę kaina (Aprašymas, Apžvalgų suvestinės, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

Robotas siurblys „Xiaomi Mi Robot Vacuum“

234.09€ | 37% nuolaida | 4.86 balai iš 5 (3641 vertinimai)

Ir dar vienas įprastas perkamiausių sąrašo dalyvis – robotas siurblys „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Jam pasiūlyta labai gera kaina didžiausio rudeninio išpardavimo metu sulaukė daug dėmesio. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 08

  • Gearbest šis dulkių siurblys su 37% nuolaida kainuoja 234.09€. Siunčiama nemokamai Priority Line.
  • Geekbuying „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ kaina siekia 283.66€. Iš ES sandėlio, siunčia nemokamai DPD Express.
  • Tomtop šį dulkių siurblį siūlo už 286.64€. Siunčia Duty Free, nemokamai.
  • Lietuvoje šį dulkių siurblį galite įsigyti už 349€.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote 115 eurų.

Jei ieškote geriausio roboto siurblio už mažiausią kainą, nieko geriau nerasite, o dabar su nuolaidomis kainos tokios, kad neverta ilgai svarstyti. Nebent norite dar geresnio ir tobulesnio įrenginio, tada siūlome antrąją roboto versiją - „Roborock S50“.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - tai nedidelis robotizuotas dulkių siurblys su net labai stebinančiomis galimybėmis. Tai nėra koks nors pigus namų robotas, kuris nuolat važinėja atsitiktinėmis kryptimis ir trankosi į sienas. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 12 skirtingų jutiklių, kurie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus - visuomet paliekamas 10 mm tarpas, kuriuo pasirūpina šluotelės.

Bene labiausiai neįtikėtina šio įrenginio dalis yra gebėjimas susidaryti virtualų vietos žemėlapį ir apskaičiuoti optimaliausią valymo trajektoriją. Tam naudojamas lazerinis atstumo matuoklis, kuris 1800 kartų per sekundę matuoja atstumą aplink robotą 360 laipsnių kampu, ir trys procesoriai, kurie apdoroja šiuos duomenis ir pasirenka efektyviausią valymo maršrutą.

Štai ką apie jį sako vienas apžvalgininkas:

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ darbą atliko fantastiškai. Dėl savo išmaniosios lazerinės navigacijos sistemos ir važinėjimo po teritoriją technikos, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ visą darbą atliko gerokai greičiau nei „Roomba 980“. O kas svarbiausia, darbas atliktas taip efektyviai, kad ant grindų neliko nei vieno dribsnio, robotas susiurbė net mažiausias daleles. („Android Headlines“)

Išsamiau: „Xiaomi Mi Robot Vacuum“: robotas siurblys, kuris nušluosto nosį garsiausiems konkurentams - tylus variklis, efektyvus darbas ir trys procesoriai (Aprašymas, Apžvalgų suvestinė, Video)

Orų stotelė „FanJu FJ3373W“

26.01€ | 27% nuolaida | 5 balai iš 5 (2 vertinimai)

Artėjant rudeniui išaugo susidomėjimas ir orų stotelėmis – tiksliau viena iš jų, tai „FanJu FJ3373W“.  Dideliame LCD ekrane rodo laiką, lauko bei vidaus temperatūrą, santykinę drėgmę, atmosferos slėgį, orų prognozes – tai viena iš perkamiasių 2018 metų orų stotelių iš Kinijos.

„FanJu FJ3373W“ gali kur kas daugiau nei tik parodyti dabartinius duomenis. Kartu tai yra ir laikrodis su žadintuvu. Šis prietaisas turi įprastą žadintuvą su snaudimo funkcija - signalą galima atidėti 5 minutėms. 

„FanJu FJ3373W“ taip pat turi ir kalendorių, parodo savaitės dieną. Įdomu tai, kad įrenginio ekrane matysite ir Mėnulio fazę. Valdyti žadintuvą, ekrano ryškumą ir kitus parametrus galima nugarinėje pusėje esančiais mygtukais.

„FanJu FJ3373W“ pateikia ir orų prognozes. Centriniame ekrane simboliai vaizduoja, kokių orų galite tikėtis per artimiausias 8 valandas. Prognozės sudaromos pagal dabartinius orus, paros laiką ir santykinio atmosferos slėgio pokyčius.

Išsamiau: Skelbiamos nuolaidos atnaujintai orų stotelei „FanJu FJ3373W“: dideliame LCD ekrane rodo laiką, lauko bei vidaus temperatūrą, santykinę drėgmę, atmosferos slėgį, orų prognozes ir kuo ji skiriasi nuo senesnės versijos

Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

27.74€ | 47% nuolaida | 4.8 balai iš 5 (10 vertinimai)

Dar vienas labai populiarus produktas - „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius.

Kaina

Tikrinta 2018 09 08

  • Šiuo metu Gearbest parduotuvėje „Xiaomi 70mai“ kainuoja 27.74€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu. 
  • Tomtop šį vaizdo registratorių siūlo už 42.53€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Cafago „Xiaomi 70mai“ galima įsigyti už 43.09€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote 15 eurų.

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

Išsamiau: Geriausias vaizdo registratorius be ekrano pagal kainos ir kokybės santykį? „Visiems rekomenduoju šį gaminį, tačiau jis turi savų niuansų“ („Xiaomi 70mai“, Video)

Dulkių siurblys „Xiaomi Roidmi F8“

260.10€ | 32% nuolaida | 4.71 balai iš 5 (28 vertinimai)

Perkamiausių sąrašą užbaigia dar vienas dulkių siurblys, kuris sulaukė didelio dėmesio šią savaitę – tai „Xiaomi Roidmi F8“.  Akumuliatoriniai dulkių siurbliai turi galybę privalumų, bet kaip dėl trūkumų? Šis su nuolaida siūlomas „Xiaomi Roidmi“ yra pasirengęs jus nustebinti.

Kaina

Tikrinta 2018 09 08

  • Didžiausio rudeninio išpardavimo proga Gearbest.com šiam siurbliui taiko 32 % nuolaidą ir galutinė jo kaina siekia 260 eurų. Nemokamas siuntimas į Lietuvą Priority Line metodu.
  • TomTop siūlo už 309€, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje toks siurblys kainuoja 390 eurų.
  • Pirkdami iš Kinijos sutaupote 130 eurų.

Kokius trūkumus gali turėti akumuliatorinis dulkių siurblys? Na, tikriausiai pirmiausia susimąstote apie baterijas. Tačiau „Xiaomi Roidmi“ turi net 2500 mAh talpos elementą, kuris gali būti įkrautas per 2,5 valandas. Tuomet dulkių siurblys be pertraukos veiks 50 minučių. Tai daug ar mažai? Gamintojas skaičiuoja, kad per šį laiką galima išvalyti net 350 kvadratinių metrų plotą.

Tikriausiai taip pat pagalvojote, kad akumuliatoriniai dulkių siurbliai siurbia kur kas silpniau, bet ir tai nėra tiesa. „Xiaomi Roidmi“ oro cirkuliacija pasiekia 1100 litrų per minutę. Šalia to pridėkite ir įspūdingą keturių lygių filtravimo sistemą ir lengvai įsivaizduosite, kaip šis dulkių siurblys atsikrato net 99 % dulkių.

Kaip jau galite įsivaizduoti, akumuliatoriniai dulkių siurbliai turi daugiau privalumų nei trūkumų. Pavyzdžiui, juos labai patogu naudoti ant kitų paviršių. „Xiaomi Roidmi“ galite sutrumpinti nuėmę pagrindinį vamzdžio segmentą. Taip galėsite nusiurbti baldus ir patalynę - gamintojas teigia, kad šis prietaisas negailestingai šalina ir patalynės erkutes. Lygiai taip pat „Xiaomi Roidmi“ pasitarnaus ir tvarkant automobilį - jis yra pakankamai mažas, o ir laidais nereikės rūpintis.

Prie „Xiaomi Roidmi“ siurblio antgalio yra sumontuotas LED apšvietimas, o pats antgalio šepetėlis sukasi, kad nuo kilimo pakeltų visus nešvarumus. „Xiaomi Roidmi“ pasižymi ergonomišku moderniu dizainu ir yra pakankamai lengvas - sveria 2,5 kg. Galiausiai, šis dulkių siurblys dar ir veikia palyginti tyliai - kelia 75 dB triukšmą.

Išsamiau: „Neįtikėtinai patogus ir labai galingas siurblys - galimybės prilygsta dvigubai brangesniems analogams“. Išsamiausios ir įdomiausios su nuolaida siūlomo belaidžio „Xiaomi Roidmi F8“ dulkių siurblio apžvalgos (Video, Apžvalgų suvestinė)




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: