TOP 10 šios savaitės perkamiausių prekių iš Kinijos turgelio: MSI žaidimų kompiuteris už tokią kainą, kokios Lietuvoje nebūna, populiariausi išmanieji telefonai ir net kiaušinienės dešrelių keptuvas (2018, 23 savaitė)  (1)

Jau tampa tradicija, kad internetinė parduotuvė Gearbest.com išplatina pranešimą apie pačias populiariausias ir perkamiausias šios savaitės prekes. Visoms šio rinkinuko prekėms yra taikomos nuolaidos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-06-08 TOP 10 šios savaitės perkamiausių prekių iš Kinijos turgelio: MSI žaidimų kompiuteris už tokią kainą, kokios Lietuvoje nebūna, populiariausi išmanieji telefonai ir net kiaušinienės dešrelių keptuvas (2018, 23 savaitė)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čia rasite įvairių įvairių pasiūlymų: nuo vaizdo žaidimų kompiuterio ar mikrokompiuterio iki veiksmo kameros ir kiaušinienės dešrelių keptuvo.

Tai pat siūlomi išmanieji telefonai, itin populiari išmanioji apyrankė, lazerinis atstumo matuoklis bei, žinoma, robotai dulkių siurbliai.

Be to, kad visoms šio sąrašo prekėms yra taikomos iki 39 % nuolaidos, kai kurias iš jų galima pasirinkti, kad atgabentų iš Europos sandėlių. Tad pasižiūrėkime ką šįkart paruošė Gearbest.com.

1. „MSI GL62M 7REX – 1252“ nešiojamas žaidimų kompiuteris

Taikoma 39 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 722,09 eurus. Panašios konfiguracijos kompiuteris Lietuvoje kainuoja apie 1150 eurų.

15,6 colių įstrižainės ekranas su FHD (1920 x1080) raiška bei 16:9 santykis, „Intel Core i7-7700HQ“ 4-rių branduolių nuo 2,8 iki 3,7 GHz procesoriaus greitis ir „NVIDIA GeForce GTX1050 Ti GDDR5“ vaizdo plokštė. Šis nešiojamas kompiuteris aprūpintas itin galingais „raumenimis“.

Kietojo disko talpa siekia 1 terabaitą, o jo greitis siekia 7200 aps./min., operatyvioji atmintis yra 8 GB, kurią galima pasididinti net iki 32 GB.

Palaiko „Bluetooth 4.0“, WiFi 802.11 a/b/n/ac, turi priekyje 720P kamerą, RJ45 jungtį, ausinių/mikrofono jungtį, HDMI, USB 2.0 ir dvi USB 3.0 jungtis bei USB-C tipo jungį ir t.t. Yra kortelių skaitytuvas, darbuojasi su „Windows 10“ operacine sistema ir turi 3834 mAh talpos bateriją.

Iš daugumos kitų kompiuterių taip pat išsiskiria apšviečiama klaviatūra, dviguba aušinimo „Cooler Bosost 4“ ir „Nahimic 2“ audio sistemomis.

2. „Raspberry Pi 3 B+“ mikrokompiuteris

Šiuo metu taikoma 30 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 43,49 eurus.

Tai naujausias „Raspberry Foundation“ gaminys – „Pi 3 B+“. Šis modelis išskiskiria greitesniu procesoriumi – Broadcom BCM2837B0, keturių branduolių, 64-bitų ARM-8 Cortex-A53 1,4 GHz dažnio. Taip pat, mikrokompiuteris turi integruotą WiFi 2,4 GHz i 5 GHz, Bluetooth 4,2 / BLE, Gigabit Ethernet portą, palaikantį iki 300 Mb/s greitį bei PoE maitinimo galimybę naudojant priedėlį. Visa kita techninė specifikacija yra identiška Pi 3 B modeliui: 4x USB lizdai, 40 GPIO, microUSB kortelės lizdas, DSI ir CSI jungtys.

Taip pat turi HDMI 1.4 lizdą, kurio pagalba galima perduoti tiek vaizdą, tiek garsą. Papildomai mikrokompiuteris turi 4-polių lizdą jack 3,5 mm, leidžiantį pajungti ausines, garsiakalbius ar išduoti vaizdą per standartinį RCA Composite. Įrenginys palaiko H.264 (1080p30) kompresiją bei OpenGL ES 1.1 ir 2.0 grafiką.

Yra PoE maitinimas – galimybė maitinti per Ethernet jungtį naudojant priedėlį (HAT). Elementų išdėstymas išliko toks pats, tad ir senųjų modelių dėžutės bei priedai tiks ir naujajam „Raspberry Pi 3 B+“.

3. „DIY electric egg roll machine“ – kiaušinienės dešrelių keptuvas

Dabar jam taikoma 31 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 10,43 eurus.

Šis puikiai atrodantis kiaušinienės dešrelių keptuvas yra aprūpintas aukštos kokybės PP ir silikono medžiagomis. Jis yra karščiui atsparus bei pasižymi paprastu ir saugiu naudojimu bei valymu.

Į šią 210 W keptuve tereikia įmušti porą kiausišnių ir stebėti kaip jie iškyla iš keptuvo, o vėliau kiaušinienės dešrelę galima paskaninti mėgstamais prieskoniais ar pagardais.

Tačiau smagiausias dalykas yra tai, kad taip kiaušiniai iškeps per 4-5 minutes, o pačio proceso nereikia nei prižiūrėti, nei pačių kepamų kiaušinių vartyti.

4. „Xiaomi Mijia Camera“ – nedidelė 4K veiksmo kamera

Jai taikoma 21 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 97,44 eurus.

Ši mažytė veiksmo kamera „Xiaomi Mijia Camera“ gali tapti puikiu jūsų kelionių, pramogų ir neužmirštamų akimirkų įamžinimo įrankiu. Nors pati kamera yra visai nedidelė – 10 x 8 x 6 cm. bei sveria tik 99 gramus, tačiau tai galingas įrenginys.

2,4 colių įstrižainės jutiklinį ekraną turinti veiksmo kamera „Xiaomi Mijia Camera“ filmuoja 1080P ir 4K raiška.

145 laipsnių plataus kampo vaizdo fiksavimas, palaiko „time-lapse“ ir „slow-motion“ režimus bei 9 skirtingus fotografavimo režimus. Šešių ašių EIS, kurį sudaro trijų ašių giroskopas ir trijų ašių akselerometras užtikrina maksimalų „Anti-Shake“ funkcijos veikimą. Tai reiškia, kad padarytos nuotraukos ir vaizdo įrašai nenukentės nuo to, kad tuo metu kamera judės.

Kameroje yra įdiegtas „Ambarella A12S75“ mikroschemų rinkinys, kamera palaiko WiFi 802.11 b/g/n ir „Bluetooth 4.1“. Keičiamos 1450 mAh talpos baterijos pilnai užteks 2 valandų intensyviam naudojimui.

Kaip atrodo su „Xiaomi Mijia Camera“ daryti vaizdai galite pamatyti šiame vaizdo įraše:

5. „Xiaomi Redmi 5 Plus“ 4 GB RAM + 64 GB ROM globali versija

Taikoma 20 % nuolaida ir šio išmanaus telefono galutinė kaina siekia 153,11 eurų.

„Xiaomi Redmi 5 Plus“ savo techniniais parametrais yra labai panašus į „Xiaomi Redmi 5“. Apie juos išsamiau rašėme šioje apžvalgoje. Pagrindiniai skirtumai yra tie, kad „Xiaomi Redmi 5 Plus“ ekranas yra 5,99 colių įstrižainės ir Full HD (2160 x 1080), taip pat turi „Snapdragon 625“ 8-nių branduolių 2,0 GHz procesorių ir baterija yra talpesnė – 4000 mAh.

Šioje apžvalgoje išsamiai palyginami abu „Xiaomi Redmi 5“ ir „Xiaomi Redmi 5 Plus“ išmanieji telefonai. Tik priminsime keletą momentų: telefono baterijos pilnai užtenka dviems dienoms, pats procesorius ir „MIUI 9“ operacinė sistema dirba sklandžiai. Deja, bet telefonas neturi NFC ir vaizdo fokusavimas yra lėtokas.

Kitas apžvalgininkas „Xiaomi Redmi 5 Plus“ palygino su „Xiaomi Mi Max 2“ ir teigia, kad nors „Xiaomi Mi Max 2“ lenkia savo techniniais parametrais „Redmi 5 Plus“, bet pastarasis yra universalesnis, kompaktiškesnis ir ne tik pigesnis telefonas, bet ir apžvalgininkui asmeniškai simpatiškesnis naudojimui. 

O šioje apžvalgoje „Xiaomi Redmi 5 Plus“ buvo lyginamas su neseniai „Xiaomi” pristatytų dar vienu nauju telefonu, pavadintų kaip „Xiaomi Redmi Note 5 Pro” (Kinijoje jis vadinamas „Xiaomi Redmi Note 5“ aut. past.). Iš išvaizdos jis yra labai panašus į  „Xiaomi Redmi 5 Plus”, tačiau ženkliai brangesnis ir kaip detaliai šiuos du telefonus palyginęs apžvalgos autorius pastebėjo, papildomi pinigai už „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ bus mokami dėl priekinės 20 MP kameros ir naujesnio „Snapdragon“ procesoriaus. O ar tai verta didesnės kainos - spręsti kiekvienam asmeniškai. 

6. „Xiaomi Redmi Note 5“ 3 GB RAM + 32 GB ROM globali versija

Dabar taikoma 13 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 165,29 eurus.

Tad jei labiau sudomino naujesnė „Xiaomi Redmi 5 Plus“  versija „Xiaomi Redmi Note 5“, kuris vakaruose dar yra vadinamas „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“, jam dabar kaip tik yra taikoma gana ženkli nuolaida. Tad šios apžvalgos autoriaus pabrėžtas ženklus kainos skirtumas tarp „Xiaomi Redmi 5 Plus“ ir „Xiaomi Redmi Note 5“ nebetenka prasmės.

Kitas akivaizdus skirtumas tarp šių telefonų į kurį yra būtina atkreipti dėmesį yra tai, kad procesoriai telefonų skiriasi. „Xiaomi Redmi 5 Plus“ turi „Snapdragon 625“, „Xiaomi Redmi Note 5“ – „Snapdragon 636“. „Xiaomi Redmi 5 Plus“ turi 3/4 GB RAM + 32/64 GB ROM, kurią galima praplėsti su papildoma 128 GB atminties kortele. „Xiaomi Redmi Note 5“ turi 3/4/6 RAM ir 32/64 GB ROM, kuriuos su TF kortele taip pat galima padidinti iki 256 GB.

„Xiaomi Redmi 5 Plus“ turi ganėtinai geras kameras: 12 MP gale (f/2.2 diafragma) ir 5 MP priekyje. „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ gale turi 2 kameras: 12 MP (f/2.2 diafragma) + 5 MP (f/2.0 diafragma) ir net 20 MP (f/2.2 diafragma) priekinę kamerą.

Na, o apžvaldos autoriaus palyginęs „Xiaomi Redmi Note 5“ (arba „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ aut. past.) su tikru flagmanu „Samsung Galaxy S9+“ priėjo išvados, kad šiomis dienomis skirtumai tarp flagmanų ir biudžetinės klasės telefonų yra minimalūs. „Ir tai yra nuostabu, kad nusipirkus telefoną už mažiau kaip 200 eurų, gali mėgautis naujausiais išmaniųjų telefonų technologijų privalumais.

7. „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis

Dabar taikoma 39 % nuolaida ir galutinė kaina siekia tik 15,65 eurus.

„KXL - E40“ - tai biudžetinis lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra itin gerai vertinamas pirkėjų. Tiesiog jo kainos ir kokybės santykjis yra labai geras. Nedidelė jo kaina neturėtų atbaidyti, nes tai yra tvirtas ir geras įrenginys.

„KXL - E40“ turi paprastą nespalvotą ekraną, kuriame pamatysite išsaugotų matavimų istoriją ir, aišku, matuojamą reikšmę. „KXL - E40“ naudoja dvi įprastas AAA standarto baterijas. Jų turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui, nes lazerio impulsas įprastai būna labai trumpas, o ir didžioji ekrano dalis yra juoda. Beje, „KXL - E40“ leidžia išsaugoti net 99 matavimus - to daugiau nei pakanka vienam jūsų projektui.

Tikriausiai galvote, kad lazeriniai matuokliai tiesiog nepateikia tokių patikimų duomenų. Iš tikrųjų, jie veikia net labai gerai, tik visada reikia atminti, kad kaip ir visi matavimai, turi savo paklaidas.  Tiesa, reikia žinoti, kad paviršius, į kurį nutaikote lazerio spindulį, turėtų būti matinis, plokščias. Visiškai netinka stikliniai ir atspindintys paviršiai (poliruotas metalas ar veidrodžiai).

Be to, lazeriniai atstumo matuokliai geriau veikia prieblandoje ar debesuotą dieną - ryškios saulės šviesos jie nemėgsta, nors ir dirbti vien tik naktį nereikalaujama.

8. „Xiaomi Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis

Dabar taikoma 7 % nuolaida ir šis išmanusis laikrodis kainuos 55,67 eurus.

„Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis daro viską, ką ir kiti pigūs panašūs įrenginiai: skaičiuoja žingsnius, primena pajudėti, matuoja širdies ritmą, stebi jūsų miegą ir taip toliau. Tačiau be viso to, jis naudojasi telefono GPS sistema bei turi elektroninį kompasą.

Iš tikrųjų, „Xiaomi Amazfit“ yra labai tinkamas aktyviems žmonėms. Visų pirma dėl to, kad turi net keturis sportuojantiems skirtus režimus, kurie padeda prietaisui efektyviau stebėti jūsų mankštą, nepriklausomai nuo to, ar sportuojate ant bėgimo takelio, ar bėgiojate lauke, ar važiuojate dviračiu ar užsiimate kita veikla. Šį laikrodį galima nustatyti taip, kad jis dažnai praneštų apie nueitą atstumą, sudegintas kalorijas ar pulsą.

Vienoje iš šio išmanaus laikrodžio apžvalgų, jos autorius teigė, kad po mėnesio naudojimosi „Amazfit Bip“ jam šis laikrodis iš išvaizdos atrodo labai panašus į „Apple Watch“, bet pagal parametrus ir kainą tiesiog neturi konkurentų. Pagrindinis skirtumas tarp „Amazfit Bip“ ir standartinių išmaniųjų apyrankių yra didelis ekranas, o baterija atlaikė net visą mėnesį be papildomo įkrovimo.

Deja, bet „Amazfit Bip“ nepakeis profesionalių „tracker‘ių“, nes laikrodis turi per mažą jutiklio diskretizavimo dažnį, tad matavimai nėra patys tiksliausi. Ėjimo „takelis“ atrodo lygus ir gražus, bet su mažu tikslumu – tai labiau tinka mėgėjiškam naudojimui.

Fizinio aktyvumo duomenų pateikimas - aukštumoje. Įveikus kilometrą, laikrodis suvibruoja, pranešdamas apie jūsų sėkmę, o širdies ritmo matuoklis rodo rezultatus ekrane. Galiausiai galima peržiūrėti visą ėjimo maršruto schematinį vaizdą pačiame laikrodyje.

Nenuostabu, kad šis išmanusis laikrodis tapo rimtu konkurentu „Amazfit Pace“ išmaniajam laikrodžiui. Ir kaip teigia šios apžvalgos autorius nereikėtų tuo stebėtis, juk „Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis tu 80 % „Amazfit Pace“ savybių, bet kainuoja kone dvigubai pigiau.

Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis yra tinkamesnis įprastu režimu gyvenantiems žmonėms, kurie sportine veikla užsiima kiek rečiau, o „Amazfit Pace“ laikrodyje yra galimybė rinktis daugiau papildomų sporto funkcijų ir GPS veikia tiksliau. Iš principo šis laikrodis yra sukurtas aktyvia fizine veikla užsiimantiems žmonėms.

9. „ILIFE V5“ robotas dulkių siurblys iš Kinijos ir Europos sandėlių

Šiuo atveju galima pasirinkti, kad dulkių siurblį atsiųstų iš skirtingų sandėlių: su 2 % nuolaida šis dulkių siurblys kainuos 104,39 eurus ir bus atsiųstas iš Kinijos; su 17 % nuolaida jis kainuos 109,61 eurą ir bus atsiųstas iš Lenkijos; na, o su 27 % nuolaida jo galutinė kaina sieks 95,69 eurus ir jį atsiųs iš Čekijos. Rekomenduojame imti iš Lenkijos ar Čekijos sandėlio - pristatymas bus greitas ir nebus jokio nerimo dėl galimų papildomų mokesčių.

„ILIFE V5“ robotas dulkių siurblys turbūt yra pats pigiausias tokio tipo įrenginys visoje robotų dulkių siurblių rinkoje. Jo kaina svyruoja apie 100 eurų, bet gali daryti tą patį ką ir kelis šimtus eurų kainuojantys robotai dulkių siurbliai.

„ILIFE V5“ robotas dulkių siurblys tikrai nėra pats populiariausias bendrąja prasme, tačiau su dabartine kaina jis patapo turbūt pačiu pigiausiu tokio tipo įrenginiu visoje robotų dulkių siurblių rinkoje, tad antra savaitė iš eilės pradėtas masiškai pirkti. Pagal populiarumą iš visų „ILIFE“ gaminių dabar pirmoje vietoje yra „ILIFE V7S Pro“, kuris taip pat siūlomas su 20 % nuolaida, bet jo galutinė kaina siekia 151,19 eurus, tad šią ir praėjusią savaitę jis užleido savo pozicijas kur kas pigesniam broliukui. Plačiau apie „ILIFE V7S Pro“ galite paskaityti jo apžvalgose, tad nesiplėsime. 

„ILIFE V5“ siurblio siurbimo galia siekia 600 Pa, gali išvalyti 120-150 kvadratinių metrų plotą ir palaiko sausą bei drėgną grindų valymą. Pakuotėje yra speciali valymo šluostė.

Siurblys valdomas su specialiu valdymo pulteliu ar paspaudus mygtukus ant pačio dulkių siurblio. Beje, yra LCD ekranėlis, kuriame pateikiama informacija ir LED indikatorius. Po darbo grįžta prie įkrovimo stotelės ir pradeda įkrauti bateriją, kai energijos lieka visai nedaug.

Palaiko skirtingus valymo režimus: automatinis valymas, kambario pasienių valymas, konkrečios vietos papildomas valymas, valymas pagal jūsų numatytą tvarkaraštį. Tad net nėra būtina tuo metu kai darbuojasi robotas būti namie, jis viską padarys pats ir grįžę namo rasite sutvarkytus kambarius

Robotas dulkių siurblys darbuojasi ganėtinai tyliai – neviršyja 55 dB, o integruotos 2600 mAh baterijos energijos užteks ilgam. Pats siurblys sveria truputi daugiau nei 4 kilogramus, o išmatavimai būtų tokie: 30 x 30 x 7 cm.

Robotui dulkių siurbliui orientuotis aplinkoje padeda jo priekyje esantis IR imtuvas, kuris užtikrina informacijos mainus tarp roboto ir įkrovimo stotelės, o roboto šonuose esantys IR sensoriai (jų net 10) padeda robotui judėti po kambarį ir išvengti atsitrenkimų į sienas ir į kitus objektus esančius kambaryje ar kritimo nuo laiptų. Tad tai itin nebrangus ir protingas namų tvarkymo pagalbininkas.

10. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys

Jis su 23 % nuolaida kainuoja 269,69 eurus ir tai yra viena iš žemiausių kainų kokia yra buvusi pastaruoju metu.

Apie „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį rašėme ne vieną kartą ir jį įvertino ne vienas apžvalgininkas. Apie robotą išsamiai galite perskaityti čia. Šįkart tik priminsime esminius momentus į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį.

„Xiaomi Mi Robot“ turi lazerinį jutiklį, kuris nuskenuoja aplinką ir padeda susidaryti virtualų patalpų žemėlapį. Iš pradžių robotas apvažiuoja perimetrą, o paskui zigzagu išvalo visą grindų paviršių. Tai - labai naši, tvarkinga schema. Viską galima stebėti savo išmaniojo telefono programėlėje.

„Xiaomi Mi Robot“ robotas turi 5200 mAh talpos bateriją, kurios pilnai užtenka 140-150 minučių darbui. Taip pat turi gerą didelį HEPA filtrą, tačiau jis nėra plaunamas. „Xiaomi“ nuolat pabrėžia, kad kompanijos sukurtas dulkių siurblys veikia labai tyliai ir tai yra tiesa - su nustatyta maksimalia galia jis kelia tik 72 dB triukšmą.

Vienoje apžvalgoje „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys buvo lyginamas su „ILIFE V7S Pro“ dulkių siurbliu. Ir šioje apžvalgoje buvo prieita išvados, kad „Xiaomi Mi Robot“ yra geresnis dulkių siurblys. Jis valo kruopščiau, orą filtruoja geriau, surenka daugiau nešvarumų, yra galingesnis. Jis turėtų būti pirmas pasirinkimas, jei turite didelius namus. Visgi, buvo pripažinta, kad „Xiaomi“ robotas yra ir šiek tiek brangesnis net ir su nuolaida.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ Kinijos dizaino ekspertų įvertintas „Asia's Most Influential“ apdovanojimu bei Hanoveryje įsikūrusio Tarptautinio Dizaino Forumo apdovotas „IF“ apdovanojimu. Pagrindiniai vertinimo kriterijai, kuriais buvo remtasi išrenkant geriausią įrenginį buvo estika ir dizaino kokybė, praktinis naudojimas, inovacijos bei autonomija.

Kitoje apžvalgoje „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys buvo testuojamas su „Roomba 980“ robotu dulkių siurbliu. Siurbliai buvo testuojami ant kilimo, kieto paviršiaus grindų ir daugeliu atveju „Xiaomi“ dulkių siurblys buvo geresnis. Dažnu atveju „Roomba 980“ kainuoja tris kartus brangiau nei „Xiaomi“ siurblys, tad „kainos/kokybės prasme be konkurencijos laimi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“.

Taip pat buvo lyginti pirmos ir antros kartos „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai. Ir apžvalgos autoriaus teigė, kad „viskas priklauso nuo asmeninių poreikių. Bet tokiems, kaip aš, kuris jau senokai turi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį, tikrai neverta jį keisti į antrosios kartos „Xiaomi“ dulkių siurblį ir mokėti papildomai daugiau kaip 100 eurų.“

O vienoje iš paskutiniųjų apžvalgų, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ buvo palygintas su „ILIFE A6“. Ir po detalaus robotų darbo testavimo buvo prieita išvados, kad „nors abu robotai dirba efektyviai, tačiau „Xiaomi“ robotas dirba gerokai efektyviau.“

Palyginamoji lentelė:

Įranga

Pirkėjų bendras balas

(didžiausia galima reikšmė 5 balai)

Pirkėjų vertinimų kiekis

                            Nuolaida

 

Galutinė kaina

„MSI GL62M 7REX – 1252“ nešiojamas žaidimų kompiuteris

4,78

40

 39 %

722,09 €

„Raspberry Pi 3 B+“ mikrokompiuteris

5

14

30 %

43,49 €

„DIY electric egg roll machine“ kiaušinienės dešrelių keptuvas

5

5

31 %

10,43 €

„Xiaomi Mijia Camera“ nedidelė 4K veiksmo kamera

4,85

359

21 %

97,44 €

„Xiaomi Redmi 5 Plus“ 4 GB RAM + 64 GB ROM

4,84

438

20 %

153,11 €

„Xiaomi Redmi Note 5“ 3 GB RAM + 32 GB ROM

4,81

56

13 %

165,29 €

„KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis

4,93

669

39 %

15,65 €

„ILIFE V5“ robotas dulkių siurblys iš Kinijos sandėlio

4,88

481

2 %

104,39 €

„ILIFE V5“ robotas dulkių siurblys iš Lenkijos sandėlio

4,88

481

17 %

109,61 €

„ILIFE V5“ robotas dulkių siurblys iš Čekijos sandėlio

4,88

481

27 %

95,69 €

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys

4,87

2806

23 %

269,69 €




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (1)