Šluojame kinų turgelį - TOP 10 įdomių daiktų su didesne nei 30 % nuolaida: „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys, masažuokliai, dar neregėti spąstai pelėms ir net lazerinis atstumo matuoklis  (1)

Tikra tiesa, kad pirkti visada lengviau ir maloniau, kai kainas puošia nuolaidos. Gearbest.com portale nuolat skelbiamos įvairios akcijos, tačiau ne visos yra vienodo dydžio. Kviečiame pasižvalgyti po 10 įdomių ir naudingų daiktų, kuriems dabar Gearbest.com portale taikoma mažiausiai 30 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys

37 % nuolaida, €21,47.

Šiais laikais skirtingi elektronikos prietaisai turi skirtingus varžtus, todėl gerai po ranka turėti visą atsuktuvų rinkinį. Šis „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys turi 24 galvutes ir patogią rankeną, o viskas sudėta į gražią metalinę dėžutę. „Xiaomi“ teigia, kad atsuktuvus padėjo pagaminti „Wiha“ - gerai žinomas vokiečių įrankių gamintojas.

Šis atsuktuvų rinkinys pravers ir kuriant įvairius elektronikos projektus, ir smalsiai ardant įvairius prietaisus. Šis labai kokybiškas „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys kainuoja €21,47, pirkėjai jį vertina 4.96 balais iš 5.

2. „Lerevan Mi“ TENS masažuoklis

30 % nuolaida, €14.61

Atsigauti po dienos darbų yra labai svarbu. Kartais nuvarginti raumenys tiesiog skauda ir sunku atsipalaiduoti. Šis „Lerevan Mi“ masažuoklis neturi jokių judančių dalių, nes jis veikia transkutaninio elektrostimuliavimo principu. Prietaisas į nervus siunčia silpnus elektros signalus, kurie stimuliuoja nervus ir taip malšina skausmą ir padeda atsipalaiduoti.

Geriausia tai, kad nereikia jokių pastangų norint naudotis „Lerevan Mi“ masažuokliu - jis tvirtai prilimpa prie odos ir gali būti dėvimas net bėgiojant. Juo galima masažuoti kaklą, rankų bei kojų raumenis, kitas kūno dalis. Intensyvumo lygį galima reguliuoti, o pilnai įkrautos baterijos pakaks maždaug savaitei, jei kasdien įrenginį naudosite po 15 minučių.

„Leravan MI“ įrenginys turi 5 režimus, o ir masažo intensyvumo lygį galima reguliuoti ant korpuso esančiais mygtukais. Čia galite paskaityti „Leravan MI“ apžvalgą, kurios autorius tvirtina, kad pabandė iš smalsumo, o dabar naudojasi visa šeima.

„Lerevan Mi“ kainuoja €14,61 - tai išskirtinai maža kaina, dažniausiai jis kainuoja 25€, o su nuolaidomis retai būna pigesnis nei 18€.

3. KXL-D80 atstumo matuoklis

50 % nuolaida, €14.27.

Lazeriniai atstumo matuokliai yra puikus išradimas. Jie leidžia labai greitai ir paprastai išmatuoti didelius atstumus. Tereikia nukreipti lazerio spindulį ir ekrane užsidega reikšmė. Šis KXL-D80 matuoklis atsimena paskutinius 20 matavimų, pats apskaičiuoja vietovės plotą, yra lengvas nešioti ir yra gana tikslus.

Ši versija matuoja atstumus iki 80 metrų, tačiau egzistuoja ir 40, 60 ir 100 metrų versijos. KXL-D80 matuoklis naudoja porą AAA standarto baterijų. Lazerinis atstumo matuoklis KXL-D80 kainuoja €14,27.

4. Radijo bangomis valdomas sunkvežimis WPL B 

36 % nuolaida, €19,77.

Radijo bangomis valdomi žaislai net iš suaugusiųjų padaro vaikus. Šis sunkvežimis atrodo kaip istorinė karinė technika ir iš tikrųjų gali pavežti šiek tiek krovinio. Jis turi porą ryškių LED žibintų priekyje, tvirtą metalinę važiuoklę ir 700 mAh bateriją, kurios pakanka maždaug 20 minučių.

Geriausia tai, kad gali pasiekti 10 km/h greitė ir yra varomas visais keturiais ratais, todėl juo smagu važinėti kieme ar trumpai nupjautoje žolėje. WPL B  radijo bangomis valdomas sunkvežimis kainuoja €19,77.

5. „Xiaomi“ rašiklis

36 % nuolaida, €3,43.

„Xiaomi“ gamina pačių įvairiausių prietaisų ir namų apyvokos daiktų. Vienas paprasčiausių „Xiaomi“ gaminių yra šis rašiklis, tačiau jis iš ties yra kokybiškas. Jame naudojama šveicariška šerdis, kuri užtikrina malonų, tolygų rašymo pojūtį. O pats mechanizmas yra pilnai metalinis, todėl nesusidėvės net rašiklį įjungus ir išjungus 50 tūkstančius kartų.

Galite pasirinkti rašiklio spalvą - siūloma sidabro ir aukso spalvos. „Xiaomi“ rašiklis kainuoja €3,43.

6. 295 mm elektrinio suktuvo ilgiklis

32 % nuolaida, €1,71.

Kartais susiduriame su sunkiai pasiekiamose vietose esančiais varžtais. Juos sunku įveikti paprastu atsuktuvu, o suktuvas gali tiesiog netilpti. Tam sukurtas šis ypatingai lankstus elektrinio suktuvo antgalis. Jį galima visaip sulankstyti, o sukimas vis tiek perduodamas. Todėl galima prisukti ir tuos varžtus, kurių įprastai pasiekti negalite.

Labai lankstus suktuvo antgalis leidžia pasiekti sunkiai prieinamas vietas - jo ilgis siekia 29,5 centimetrus. Jei labai reikia ir turite tinkamų grąžtų, su šiuo antgaliu galite išgrėžti ir kelias skyles. Šis ilgiklis kainuoja €1,71.

7. Mediniai spąstai pelėms

70 % nuolaida, €6,27.

Graužikai yra labai erzinantys padarai, siaubiantys mūsų namus ir teršiantys maistą. Šiuolaikinės katės tingi juos gaudyti, o įvairūs spąstai dažnai būna gana šlykštoki. Nuodai taip pat nėra geras pasirinkimas, jei turite augintinių. Tačiau šie labai paprasti spąstai peles gali sugauti ir gyvas, jei tik jums tai priimtiniau.

Šiuos spąstus reikia kabinti ant aukšto kibiro - kuo aukštesnis, tuo geriau, bet turėsite pasirūpinti, kad spąstus pasiektų pelė. Ant lentelės galo reikia padėti kokį skanėstą, kuris gardžiai kvepia. Puikiai tinka riešutų sviestas. Lentelės galą priėjusi pelė nusveria ją žemyn ir krenta į kibirą.

Į jį galite įpilti ko tik panorėję, kad pelei būtų sunkiau išlipti. Pats paprasčiausias būdas - įpilti kelis litrus vandens. Jei pelė negali išlipti, ji gan greitai prigers - taip nutinka net ir tais atvejais, kai pelės netyčia įkrenta į beveik pilnus kibirus vandens. 

Šie spąstai kainuoja €6,27, o pirmieji pirkėjai drąsiai duoda 5 balus iš 5 - panašu, kad spąstų idėja tikrai veikia. 

8. Kiaušinienės dešrelių keptuvas

31 % nuolaida, €10,31.

Pusryčiams dažnas renkasi keptus kiaušinius, tačiau jie gali pabosti. Pagrindinį dienos valgį galite paįvairinti kepdami kiaušinienės dešreles štai tokiame 210 W keptuve. Į jį tereikia įmušti porą kiaušinių ir stebėti, kaip jie iškyla iš keptuvo. Vėliau kiaušinienės dešrelę galima paskaninti mėgstamais pagardais.

Geriausia tai, kad taip kiaušiniai iškepa per 4-5 minutes, jų nereikia vartyti ir prižiūrėti. Pats prietaisas yra labai saugus ir paprastas naudoti. Kiaušinienės dešrelių keptuvas kainuoja €10,31.

9. „Xiaomi“ krepšys keliaujantiems

50 % nuolaida, €8,59.

Jei daug keliaujate, labai svarbu išlikti organizuotiems ir tvarkingiems. Šiame „Xiaomi“ krepšyje tilps visi jūsų vonios reikmenys, kuriuos paskui bus labai patogu nusinešti į dušą. Šis krepšys yra pagamintas iš vandeniui atsparaus nailono, o užtrauktukas - iš cinko lydinio, todėl tai tikrai yra tvirtas ir dėvėjimuisi atsparus daiktas.

Šio krepšio talpa - 3 litrai, o išmatavimai - 21 X 15 X 7 cm. Šiuo metu šis „Xiaomi“ krepšys kainuoja €8,59, galite rinktis iš trijų spalvų.

10. „Hithome 16011“ dronas vaikams

51 % nuolaida, €17,19.

„Hithome 16011“ - tai dronas vaikams, kuris sužadins susidomėjimą mažiausia aviacijos rūšimi ir pagerins koordinaciją. Šis dronas turi minkštą, oru pripūstą bamperį, kuris juosia visą jo perimetrą. Jis suminkština smūgius, todėl šį droną galima sėkmingai skraidinti ir namuose. Aišku, jei leidžia tėvai. 

„Hithome 16011“ gali būti valdomas įvairiais būdais. Pavyzdžiui, į šonus kraipant išmanųjį telefoną, virtualiais mygtukais ar ekrane tiesiog piešiant norimą trajektoriją. Paprašytas „Hithome 16011“ sustingsta ore ir nepraranda aukščio, o 0,3 MP kamera leidžia į viską pažvelgti iš aukštai. Tai - geras žaislas, bet juo maži vaikai turėtų mėgautis tik su tėvų priežiūra. „Hithome 16011“ dronas mažiesiems kainuoja €17,19.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai (1)