1080p, HDR, 4K ir 3D – rinkinukas TV priedėlių, su kuriais sunku bus sakyti „aš nežiūriu televizoriaus“ (Video)  (4)

Nors vis populiariau tampa sakyti, kad „aš nežiūriu televizoriaus“, bet geras filmas, serialas ar itin įdomus žaidimas vis tiek traukia daugelio akį ir širdį. Juk niekas neliepia per televizorių žiūrėti menkavertes laidas, visada galima susikurti savo pramogų tinklelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O tą padaryti užtikrins kokybiškas ir funkcionalus TV priedėlis. Tokie įrenginiai gali tapti tikru išsigelbėjimu nuo dažnu atveju tragiškos televizijų laidų pasiūlos ir tuo pačiu kambaryje stovintis televizorius taps realiai naudingu įrenginiu, o ne tik vietą namuose užimančiu dar vienu dulkes renkančiu objektu.

Tokių TV multimedijos priedėlių yra tikrai nemažai, tačiau tikrai vertų dėmesio ne tiek jau ir daug. Geekbuying.com informuoja, kad atrinko geriausius TV priedėlius ir itin ribotą laiką jiems taikys ženklias nuolaidas. O į kai kuriuos TV priedėlius siūlo ypač atkreipti dėmesį.

Pavyzdžiui, „A5X Plus“ yra vienas iš pirmųjų modelių, kuriame yra įdiegtas „Rockchip RK3328“ lustas. Jis buvo pristatytas sausio mėn. vykusioje CES2018 parodoje.

Dėl naujojo „Rockchip RK3328“ lusto su „A5X Plus“ galima žiūrėti 4K vaizdo įrašus su H.265, H.264 ir VP9 kodekais (kodekas yra programinė įranga, naudojama norint glaudinti arba išskleisti skaitmeninį medijos failą, pavyzdžiui, dainą arba vaizdo įrašą aut. past.).

Taip pat „A5X Plus“ palaiko WiFi, HDR, turi HDMI 2.0, USB 3.0, USB 2.0 jungtis bei galima prijungti prie interneto ir vidinę atmintį praplėsti su įstatoma TF kortele.

„A5X Plus“ turi 4 branduolių „Cortex A53“ 1,5 GHz procesorių ir aprūpintas „Mali 450“ vaizdo plokšte. Taip pat turi 2 GB DDR3 RAM atmintį ir eMMC 16 GB vidinę atmintį ir kaip teigia gamintojas, tai pilnai užtikrina, kad žaidimai veiks sklandžiai ir greitai.

„A5X Plus“ nėra įprastas TV priedėlis, tai daugiafunkcis multimedijos grotuvas, su kuriuo galima mėgautis tikra 4K (4096 x 2160 / 60Hz) vaizdo kokybe.

Kaip ir bet kuris su „Android“ operacine sistema veikiantis medijos grotuvas, be iš anksto įdiegto „KODI 17.1“ medijos valdymo, „A5X Plus“ turi prieigą prie „Google Play Store“ programėlių, kaip: „Netflix“, „Vudu“, „Skype“, „Picasa“, „Flicker“, „Youtube“, „Facebook“ ir kt.

A5X MAX“ yra gana panašus TV priedėlis ir medijos leistuvas į „A5X Plus“, tik šiuo atveju jis yra galingesnis už savo „mažąjį brolį“. „A5X MAX“  taip pat aprūpintas „Rockchip RK3328“ lustu bei galima žiūrėti 4K vaizdo įrašus su H.265, H.264 ir VP9 kodekais.

„A5X MAX“ turi 4 branduolių „Cortex A53“ 1,5 GHz procesorių ir „Mali 450“ vaizdo plokštę. Lyginant su „A5X Plus“, turi dvigubai daugiau RAM –  4 GB DDR3 atminties ir eMMC 16 GB vidinės atminties.

Kaip ir „A5X Plus“ TV priedėlis, rodo puikios kokybės vaizdą: 1080p, HDR, 4K, 3D. Palaiko daugybę vaizdo, muzikos ir nuotraukų formatų.

Darbuojasi su „Android 8.1 Oreo“ operacine sistema, turi įdiegtą „KODI 17.3“ medijos valdymą. Žinoma, „A5X MAX“ turi prieigą prie daugybės „Google Play Store“ programėlių: „Netflix“, „Skype“, „Youtube“, „Facebook“ ir kt.

„A5X MAX“ turi daugybę jungčių, kaip USB 3.0, USB 2.0 ir kitos, bei palaiko WiFi ryšį. Ir čia paminėjome tik du TV priedėlius, kuriems šiuo metu Geekbuying.com taiko itin dideles nuolaidas. 

Be šių pasiūlymų Geekbuying.com primena, kad vis dar vyksta „Xiaomi Mi Fan Festival“. Čia galima išsirinkti ką nors iš vienų populiariausių „Xiaomi“ kompanijos gaminių su nuolaidomis, kurios siekia ir daugiau kaip 50 %.

Taip pat verta atkreipti dėmesį ir į kitą Geekbuying.com vis dar vykstančią akciją, per kurią galima įsigyti žaidimų įrangos ir įvairių smulkių dalykėlių: ausinių, atsuktuvų, matuoklių, 3D spausdintuvų ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (4)