Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinai patogus, metalinis USB šakotuvas su USB 3.0 jungtimis, rekordinės nuolaidos meteorologinei orų stotelei „FanJu FJ3365“ ir garsiausioms „Xiaomi“ ausinėms (Video)  ()

Jeigu aktyviai sekate Kinijos elektroninių parduotuvių išpardavimus, tai greičiausiai taip pat žinote, jog priklausomai nuo periodo analogiškų daiktų kainos gali ženkliai skirtis. Be to, kinų rengiami išpardavimai ypatingi dar ir dėl tos priežasties, nes juose taip pat būna pristatomi nauji pasiūlymai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad šią savaitę surengtas „Epic Graduation Gifts“ išpardavimas apjungia abu aukščiau paminėtus akcentus, todėl jame su didelėmis nuolaidomis dabar galite įsigyti ne tik pasaulinio pripažinimo jau spėjusius susilaukti daiktus, bet taip pat ir naujus iki šiol dar nematytus elektroninius aksesuarus.

Išskirtinai patogiai tvirtinamas USB šakotuvas su USB 3.0 tipo jungtimis

Jeigu ieškote USB šakotuvo su USB 3.0 tipo jungtimis, tuomet šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į naujos kartos USB šakotuvą „Orico MH4PU-U3“. Šiuo metu Kinijoje „Orico MH4PU-U3“ USB šakotuvą galima įsigyti už maždaug 12 eurų.

Šiuo atveju „Orico MH4PU-U3“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes jo korpusas yra pagamintas iš aliuminio bei magnio lydinio. Be to, šis USB šakotuvas taip pat turi specialų lengvai reguliuojamą tvirtinimo mechanizmą (minimalus atstumas 10 mm, o maksimalus 32 mm), todėl esant reikalui patikimai gali būti tvirtinamas prie stalo ar netgi išorinio monitoriaus šono.

Itin gera kaina meteorologinei orų stotelei „FanJu FJ3365“ su medžio apdaila

Skaitytojams, kurie ieško meteorologinės orų stotelės norime pranešti, kad šiuo metu Kinijoje palankiai vertinamą orų stotelę „FanJu FJ3365“ su 35% nuolaida dabar galite įsigyti vos už 26 eurus. Priminsime, kad dar šių metų pradžioje ši orų stotelė net ir taikant nuolaida kainuodavo apie 30 eurų, tačiau net tada buvo viena iš pačių perkamiausių sausio mėnesį.

.

„FanJu FJ3365“ ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes be orų stotelės taip pat dar gali pasigirti integruotomis žadintuvo, laikrodžio ir kalendoriaus funkcijomis. Be to, kartu su „FanJu FJ3365“ orų stotele dar yra komplektuojamas ir belaidis orų jutiklis, kurį šiuo atveju reikia sumontuoti lauke. Taip ekrane išvysite tiek vidaus, tiek lauko temperatūrą, drėgmę, kritulius.

Ekrano centre pastebėsite ir simbolius, kurie praneš artimiausių orų prognozę, slėgį bei esamą mėnulio fazę. Išsamiai apie jos galimybes, privalumus ir trūkumus rašėme apžvalgoje, o dabar galima pasakyti, kad ir praėjus pusmečiui ji vis dar puikiai veikia.

Išskirtinai geras pasiūlymas „Xiaomi Pro HD“ ausinėms

Jeigu ieškote švarų garsą ir vokalą siūlančių bei vidutinius tonus nepriekaištingai atkuriančių ausinių, tuomet rekomenduojame pasidomėti į ausį įstatomomis ausinėmis „Xiaomi Pro HD“.

Praktika rodo, kad Kinijoje pastarosios ausinės su geriausiomis nuolaidomis kainuoja apie 18 – 20 eurų. Pavyzdžiui, „Gearbest“ 4-ojo gimtadienio proga šias ausines buvo galima įsigyti už 18 €. Deja, po gimtadienio šitų ausinių kaina taip stipriai „rovė“ į virštų, kad dažniausiai kainuodavo apie 30 eurų, o štai dabar užmatėme, kad „Xiaomi Pro HD“ ausines dabar galite įsigyti su dar didesne nuolaida nei geriausiais laikas - vos už 17 eurų.

Priminsime, kad „Xiaomi Pro HD“ gali pasigirti hibridinių garsiakalbių technologija – garsiakalbiai susideda iš 3 dalių bei turi grafeno diafragmas. Be to, šios ausinės sveria vos 17 gramų, turi 30 omų varžą, 98 dB jautrumą ir geba atkurti 20 Hz – 40 kHz dažnių diapazoną.

Pasak užsienio apžvalgininko, „Xiaomi Pro HD“ yra bene geriausias pasirinkimas tiems pirkėjams, kurie mėgsta klausytis džiazo, bliuzo, vokalinės ir instrumentinės muzikos. Kitaip sakant, „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinėse yra akcentuojamas vokalas ir vidutiniai tonai. Tad, tiems, kuriems patinka melodinga muzika, šios ausinės tikrai taps puikiu pasirinkimu.

Tik nesumaišykite šių ausinių su labai populiariomis ir pigesnėmis „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinėmis (kurios, beje, taip pat siūlomos rekordiškai pigiai – su 33% už 12€). Kai lyginome šias ausines, rašėme, kad „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinėmis klausantis muzikos yra labai stipriai akcentuojamos aukštos natos ir klausantis kai kurių muzikos kūrinių tai pradeda erzinti. Tai net gali priminti spiegimą.

Tuo tarpu „Xiaomi Hybrid Pro HD“ akcentuojamas vokalas ir vidutiniai tonai. Tad, tiems, kuriems patinka melodinga muzika, šios ausinės pats tas.

Bosinės – žemos natos geriau perteikiamos „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinių, o su „Xiaomi Hybrid Pro HD“ žemos natos tapo minkštesnės ir ne tokios galingos. Būtent „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinės ir buvo kuriamos ypatingai žemų ir aukštų natų mėgėjams, o „Xiaomi Hybrid Pro HD“ labiau tinka vidutinių tonų mėgėjams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()