Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaida siūloma išmanioji apyrankė „Elephone ELE Band 5“ – pagal funkcionalumą pralenkia ir „Xiaomi Mi Band 2“, bet kainuoja dvigubai pigiau (Video)  (2)

Greičiausiai sutiksite, kad šiltuoju metų sezonu ne tik įdomu, bet ir verta sekti savo fizinį aktyvumą. Šiuo atveju džiugina tai, kad šis užsiėmimas nereikalauja nei daug pastangų, nei didelių išlaidų. Kitaip sakant, kiekvienas norintis pirkėjas fizinį aktyvumo asistentą dabar gali įsigyti tiek Lietuvos, tiek užsienio elektroninėse parduotuvėse. Beje, fizinių aktyvumo asistentų gamyba itin domina ir vietinius Kinijos gamintojus, todėl pastarųjų elektroninių aksesuarų pasiūla šiuo metu tikrai atitinka net ir itin išrankių pirkėjų lūkesčius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad šią savaitę rinka pasipildė dar vienu nauju fiziniu aktyvumo asistentu „Elephone ELE Band 5“.

Anonso proga Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ tūkstantį pirmųjų fizinio aktyvumo asistento „Elephone ELE Band 5“ vienetų dabar parduoda už 16 eurų. Čia dar norisi pridėti tai, kad kiekvieną dieną 12 valandą Lietuvos laiku iki pat sekmadienio (gegužės 20 d.) dešimt pirmųjų šio fizinio aktyvumo asistento kopijų bus parduodama už itin kuklią nei 10 eurų nesiekiančią kainą.

Pagrindinis akcentas, kuris jau dabar leidžia prognozuoti „Elephone ELE Band 5“ populiarumą, žinoma, yra ryškus 0,96 colių įstrižainės spalvotas ekranas. Tenka pripažinti, kad spalvoti ekranai kiniškuose fiziniuose aktyvumo asistentuose nėra naujiena, tačiau tuo pačiu tenka sutikti ir su tuo, kad kol kas daugumą jų sukūrė mažai kam žinomi vietiniai Kinijos gamintojai. Tuo tarpu „Elephone“ vardas jau yra gana gerai žinomas ne tik Kinijoje, bet ir Europoje.

Fizinis aktyvumo asistentas „Elephone ELE Band 5“ taip pat maloniai stebina integruotos 80 mAh talpos baterijos galimybėmis. Pasak gamintojo, net ir nepaisant spalvoto ekrano didesnių energijos sąnaudų pastarosios baterijos energijos resursų pakanka net dešimčiai dienų. Beje, čia reikia įvertinti ir tai, kad šio fizinio aktyvumo asistento korpuse yra integruota USB jungtis, todėl įkraunant bateriją šiuo atveju nėra reikalingi jokie papildomi laidai.

Įdomu, kad „Elephone“ taip pat nevengia „Elephone ELE Band 5“ lyginti su „Lenovo Cardio Plus“ (su nuolaida siūlomas už 20€) bei „Xiaomi Mi Band 2“ (kainuoja 30€) fiziniais aktyvumo asistentais. Čia svarbu pabrėžti, kad „Lenovo Cardio Plus“ gali pasigirti IP68 sertifikatu, tuo tarpu „Elephone ELE Band 5“ turi kiek mažesnį IP67 sertifikatą, tačiau  pranašumą įgyja dėl jau minėto spalvoto ekrano. Šiuo atveju taip pat tenka pripažinti, kad „Xiaomi Mi Band 2“ kol kas vis dar išlaiko savo ankstesnį populiarumą, tačiau pagal funkcijų įvairovę bei kainą ženkliai nusileidžia tiek „Lenovo Cardio Plus“, tiek „Elephone ELE Band 5“.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Mi Band 2“ įkrovimui reikalingas specialus komplekte pridedamas laidas, šis fizinis aktyvumo asistentas taip pat turi mažesnės talpos bateriją bei beveik dvigubai mažesnės įstrižainės ekraną nei „Lenovo Cardio Plus“ ir „Elephone ELE Band 5“. Be to, „Xiaomi Mi Band 2“ negali pasiūlyti realaus laiko pulsometro funkcionalumo ir šiuo metu Kinijoje kainuoja beveik 10 eurų daugiau nei kiti du paminėti fiziniai aktyvumo asistentai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (2)